1

Téma: Dlouhodobě bez orgasmu - pocity/zkušenosti

Zakládám tohle téma, protože by mě zajímaly zkušenosti a hlavně pocity těch, co si touto cestou prošli. Mluvím o časovém horizontu týdnů až měsíců bez orgasmu!

Jestli se nadrženost neustále zvyšuje, nebo jestli se dostane do nějakého bodu, kdy už zůstává konstantní..

Jestli podněty, které by Vás za "normálních" okolností nechávaly chladnými, po nějakém čase začnou být vzrušující..

Jestli po nějakém čase dokážete myslet už jen na to jedno.. (Pokud ano, doufám, že mezi Vámi není mozkový chirurg nebo letový dispečer :"Ano Heathrow, přebírám let 6869...mmmmmm" smile )

Jestli nadrženost po dostatečně dlouhé době nezačne třeba i ustupovat..že si tělo/mysl prostě zvykne/zapomene, že určitou potřebu potřebuje(divný slovní obrat)..

Něco už k tomuto tématu napsal Radi v tomto tématu , ale byl bych rád za další postřehy!

Chápu, že každý jsme jiný, ale... Díky za reakce!

2

Re: Dlouhodobě bez orgasmu - pocity/zkušenosti

Nevím jestli můžu být objektivní, jestli jsem dostatečně dlouho bez orgasmu, ale ke dnešní dni jsem bez orgasmu 34 dní, i bez zkaženého, bez jediného odemčení.
Nadrženost se podle mě ustálila na nějaké úrovni, ale mysl si zvykla a dokážu se soustředit i na běžné činnosti. Stačí, ale stále míň a míň a jsem zpět "v tranzu", ale tím ja si mysl zvykla dokážu se ovládat a soustředit třeba na práci, když, ale vím, že má "mozek" volno, je to hned zpět. Snad jsem to vysvětlil srozumitelně (jsou to divné slovni obraty).
Když, ale můžu dát průchod své nadrženosti je to znát i doma na běžné konvezaci. Moje Láska je neustále ukájena milencem nebo mým jazykem, takžě u ní sexuální chtít dostává to co potřebuje, zatím co já jsem permanentně nadržený, takže když se doma bavíme cítím, že já "o tom" mluvím daleko častěji než moje Láska.
Líp to ze svého pohledu asi vysvětlit neumím.

3

Moc díky za recenzi stavu nadrženosti, kterou bych já sám rád zažil (jsem-li toho vůbec schopen).
Přesně tak si to totiž představuji sám: Být nepřetržitě uzamčen, bez možnosti jakéhokoliv kontaktu s pérem a takto maximálně nadržený zvládat radosti a starosti běžného dne. Také jsem měl dojem (ovšem asi jen dojem), že se po takovém 9-ém dni ta nadrženost už nestupňovala, ale zůstala na své "hodnotě". Já se varoval kontaktu se sexem v jakékoliv podobě. Ty to máš často před sebou... To musí být hrozné, ne? Přivádět někoho k orgasmu, vše vnímat, ale sám k úlevě nedojdeš. To se asi ta erekce hůře rozchází, co? ;-)
V žádném případě se neomlouvej za jakoukoliv nepřesnost při vyjadřování. Já jsem vše v pohodě pochopil a navíc Tě obdivuji o tom psát, což asi také není jednoduché...
Klíček asi má Tvá "hodná" láska, která Tě asi ještě chvíli podusí, že? ;-)
Zajímalo by mne, zda náhodou nepřišla noční poluce. Po měsíci (28-i dny) by měla přijít. Tělo prý si umí poradit s jakýmikoliv přebytky. Jak to bylo u Tebe?

4

Přiznám se že už cítím několik dní, že je poluce asi na krajíčku, ale v posledních dnech řešíme hodně jiných věcí, takže to hodně z "erotična" odsává. Myslím, že nemít tyto starosti tak už by poluce byla.

Jinak máš pravdu, Láska mě ještě nějakou dobu potrápí. Vždy dala nějaký termím, ale pak jej sama nadrožela. Od té doby co má své dva milence, tak je ale nekompromisní a tak mi stanovila jako datum kdy mě odemkne začátek května na její narozeniny. jenže za každou věc co se jí nelíbí mi přídává týden. Už jsem v půlce dubna. Takže polucí bude asi ještě dost :-D

5

Líbí se mi, že to bereš sportovně. Nějaký týden sem, nějaký tam... Asi máš s nošením pásu dost zkušeností, že Tě to nijak nerozhází. Víš ještě co je to orgasmus?!:-O ;-) Nedokážu odhadnout, jak bych reagoval sám a asi je důežité pro koho, že?
Jinak bych se asi vzbouřil... To by mi však mohlo být prd platný, že? Jaký typ pásu nosíš?
Až proběhne ta poluce, tak mi určitě dej vědět. Zajímá mne po kolika dnech, v jaké intenzitě a zda Tě vzbudila, nebo bylo "jen" naškrobeno... ;-)

6

No sportovně, ono mi nic jiného nezbývá, ale to víš, že mi spadla brada, když mi naposledy řekla "připiš si týden" :-(

Já mám CB6000s s kovovým kroužkem.

7

Jasně, že člověk toho mnoho nenadělá a po více jak 14-i dnech asi ani neexistuje možnost "vyklouznutí", že? Beru to podle sebe, kdy mi po týdnu v podstatě už jen stál...
Tím sportovně myslím, že si z toho i tak trochu utahuješ. Že nesedíš s hlavou v dlaních a třeba nebrečíš... Hrozná představa, co? :-D
Já osobně si "přiklepnutí" týdne navíc vůbec neumím představit. Asi bych začal "zlobit" a pokoušel se o nemožné, třeba vibrátorem na kulky, na klícku... Prostě vytéct za "každou" cenu. Nejsem právě submisivní kluk, ale tohle mne prostě bere...;-)

8 Naposledy upravil: Xena (24.2.2016 14:27:41)

rm71: Ty si můžeš jen tak sám vzít vibrátor?
To u nás nehrozí, to má zlato zakázáno brát si věci bez mého svolení. Všechny hračky máme pod zámkem a klíč ví kde je, ale nedovolil by si ho vzít a použít něco tajně. Poznala bych to :-)

Biholku: Já o odemčení nesmlouvám, miláček vůbec netuší, kdy bude jeho den D, měním si to podle nálady, jak chci a tak teď jsem mu několik org. dopřála po 6 týdnech plného uzamčení.
Já nepřidávám týdny uzamčení, ale 3 rány bičíkem za špatné chování, odmlouvání, provokace....
Příklad: dneska je středa a od pondělí miláček už nasčítal 9 ran navíc k hrátkám, které si nechávám až na sobotu. Jediný co teda zlato už teď ví, že v sobotu bude výprask...

9

Jistě. Já si mohu vzít co chci. Jak už jsem uvedl, jsem tvor dominantní pouze s touto úchylkou. Jinak si raději já hraji se vzrušením kluků...;-) :-P
Mám to asi na první pohled jednodušší, ale jsem schopen provést celou lekci v pásu a "trpím" v podstatě také... Ale je to zajímavé, to mi věř! ;-)

10

Pro mě jsou pocity bez dlouhodobého orgasmu velmi střídavé. Hodně proměnlivé, jsem citlivější na všechny podněty, eroticky i celkově psychicky. Když jsem bez orgasmu třeba měsíc, tak když si zaměstnám hlavu prací, neděje se vůbec nic. Ale když se třeba jen na chvilku zastavím, zamyslím, zakoukám do blba, nadrženost se hned připomene. Napůl tam dole a napůl v hlavě. Nebo spíš o něco víc v hlavě než tam dole. Buď si to v tu chvíli mučivě užívám, nebo je to nepříjemné a nejlepší je to zase zahnat prací nebo myšlenkami na něco jiného. Taky mívám výkyvy nálady, občas jsem podrážděný bez zjevné příčiny, občas na někoho vyjedu a za chvilku jsem zase krotký jak šelma v zoo. Řekl bych, že mozek pracuje naplno, víc než obvykle a jde o to, co mu podsunu. Buď tu svou nadrženost nebo nějaké odreagování od ní.

Úplně jiné to je, když se nezamykám sám, ale mám klíčnici. Když se mi věnuje, je se mnou, baví se se mnou, věnuje mi pozornost, tak jí to vracím nadšeně a naplno, jsem zkrocený, pozorný, oddaný, zaměřený na její spokojenost po všech stránkách. A když se mi nevěnuje, snadno nastoupí ta výše zmíněná podrážděnost.

11

Napsal jsi to Vojto naprosto přesně. S to občasnou podrážděností to mám stejně. Když se mi nevěnuje jsem někdy podrážděný, ale jakmile se mi začne věnovat, jsem krotký a pozorný, jako kdyby mozek podvědomě doufal v odemčení tak musím být hodný :-D I s tou prací a jak se vrací a ztrácí nadrženost jsi to popsal přesně.

12

Jo jo, takhle to mám taky. Jen ta podrážděnost u mě-myslím- není. Spíš bych řekl, že se přes problémy přenáším víc s nadhledem a přímočaře. Mám totiž v hlavě přece "důležitější věci". Ale u práce na to taky vůbec nemyslím.Jindy bez přestávky :-)

13 Naposledy upravil: rm71 (27.2.2016 22:28:02)

Musím uznat, Vojto, že jsi to napsal velice výstižně, jako bys to už někdy prožil... ;-) :-D  Ono to vše totiž závisí na našem momentálním náladovém rozpoložení a ta nadrženost to umí ještě více umocnit. Všem je příjemné, když nám druhá osoba věnuje svou pozornost a nebo i my věnujeme pozornost tomu druhému. A je v tom možná i to, že z toho může také "něco kápnout". Nakonec k čemu všemu jsme nakonec svolní, abychom dosáhli toho kýženého štěstí, že? Podobnost psíka neustále obíhající tašku s nákupem je samozřejmě výmluvná... ;-):-D

14

A já mám ještě jeden poznatek. Ono to všechno souvisí s psychickou pohodou. My jsme si teď zažili měsíc,  kdy nás život fackoval že všech stran,  zdravotní,  rodinné,  finanční problémy. Všechno v jeden čas a žádné prkotiny. Musím přiznat,  že se to už začalo odrážet i na našem vztahu. A já  vlastně nebyl zamčený,  ale jen jsem měl nasazený pás cudnosti (snad pochopíte tento slovní obrat) . Ták tímhle jsem si chtěl teď postěžovat,  že skutečné a opravdové problémy mám jen já,  tak aby jste mě pořádně politovali :-D Ale zase vážně a zpět k tématu. Když člověk usíná a probouzí se a neustále řeší nějaké závažné věci jde i nadrženost stranou. Žádné vybití není,  ale prostě člověk nemá náladu být ani nadržený.
Teď už jsme plno věcí vyřešili nebo našli řešení a vše se u nás doma vrací do normálu. Už nemám jen nasazený pás cudnosti,  ale jsem zase zamčený a neustála nadrženost se vrací. Vrací se nálada být nadržený a to mnohem silněji,  jako kdyby si to teď tělo a mozek chtěl vynahradit a vše dohnat.
Takže je důležitá i psychika,  celková pohoda,  ta hodně ovlivní jak kdo bude dlouhodobé zamčení a bez orgasmu zvládat.

A jen ještě dodám,  že i zde na fóru se dá navázat skutečné přátelství. Protože, když jsem se ve všem patlal našla se zde jedna osůbka,  která uměla podpořit,  pomoct,  poradit,  poslouchat. Takže tímto bych rád tady veřejně té nejmenované osůbce rád poděkoval za to,  že mi byla vrbou a oporou  :-)

15 Naposledy upravil: rm71 (27.2.2016 22:58:32)

Samozřejmě, že je to i o psychice. Ve stresu či v nemoci nás nadrženost také netrápí... Bývám nemocný velice málo, ale dobře vím, že sex je to poslední, co mne v těchto chvílích zajímá a v pohodě vydržím i 14 dní bez výstřiku. A vůbec mi to nepřijde. Asi je ten chtíč tělem cíleně potlačen, aby se nevysilovalo jinde, než je zapotřebí.
Všude, tedy i tady na serveru jsou lidé různí. A není tedy divu, že si tu dva mohou jak vjet do vlasů, tak i najít duši zpřízněnou. A kolikrát stačí tu osobu v nouzi vyslechnout a slovem podpořit. A pokud je ta energie pozitivní, dokáže člověka nastartovat na cestu "ze sraček". Jsem optimista, tudíž věřím, že dotyčná osůbka není zde jedinou, jen byla prostě ve správný čas na správném místě. Tím ji ovšem v žádném případě nechci ubírat na zásluhách. Naopak! Zasluhuje pochvalu za správný přístup. :-)