1 Naposledy upravil: BIHOLKU (15.2.2016 16:50:55)

Téma: Délka uzamčení

Tak mě napadá udělat, v návaznosti na některé diskuze zde na foru, takový menší průzkum.

Kdo jak je dlouho zamčený, reps. třeba i nejdelší dobu uzamčení a v čem.

Uvěďte prosím:
Typ pásu, dobu nejdelšího nepřetržitého uzamčení (vyjma sundání na hygienu, nebo dráždění, nezapočítávejte sundávání na noc atp.), nejdelší dobu bez orgasmu

A já hned začnu

CB6000s
Dnes jsem uzamčený 119 dní v kuse
Nejdéle 42 dnů bez orgasmu

2

Re: Délka uzamčení

Tomuhle jsem se tady vždycky bránil. Cudnost není o tom, jak kdo dlouho vydrží uzamčený, není to o nějakém trumfování mezi námi. Každý máme jinou výdrž, co se nadrženosti týče, a každý máme od klícek jiná očekávání. Někdo nosí klícku den nebo dva a dál už nemůže a někdo jiný celé týdny a měsíce a stále si to užívá.

Je to jako kdyby se bavili třeba majitel škodovky a jeepu o tom, jak daleko dojedou a jak rychle. A přitom ten majitel škodovky nikdy po žádném jeepu netoužil a je spokojený s tím, co má.

Ale budiž. Jen tak pro zajímavost je to možná dobrá anketa. Ale nedělal bych z toho, co se tady dozvíme, vůbec žádné závěry.

3 Naposledy upravil: davue007 (21.2.2016 19:18:54)

Tak když se k tomu nikdo nemá tak já něco přidám.Původně jsem to chtěl nechat na ostatní.

Díval jsem se do svých statistik a nejdéle jsem byl uzamčen 21 dnů v kuse s jedním výstřikem.
Posledních 120 dní mám v poměru z 30 dní jsem 27 dní zamčen.Průměrně 3* orgasmus v měsíci. Bylo to v SPD 2

Tak nevím jestli je to málo nebo hodně.Ale  jeden  výstřik za cca 11dní nic u mě nic  neřeší , nadrženost je zpět po dvou dnech. Takhle mě můj miláček udržuje v pernamentní tenzi.

4

No dobrá,tak já taky napíšu, i když jsem na tomto fóru velký zastánce toho, že o délce zamčení to není.
Já mám nejdelší dobu zamčení (tím pádem i bez orgasmu) 110 dnů.

5

Ale já to nemyslel tak, abychom se tady vytahovali kdo jak je zamčený. Pro někoho může být dostačující týden pro někoho může být málo půl roku.
Mým záměrem v tomto vlákně bylo pouze porovnat jak a v čem se dá vydržet nějak dlouhodobě.

6 Naposledy upravil: rm71 (22.2.2016 11:17:29)

Pokud tomu tedy dobře rozumím, tak to má sloužit jako určité vodítko pro ty, kteří by rádi vydrželi dlouhodobě, ale třeba to zkouší v "nevhodné" klícce. A díky radám těch "zkušenějších" si to může vyzkoušet v pásu, který už má patřičné předpoklady. Jenže stejně má každý z nás jinak rozměrné i reagující "nádobíčko", tudíž to nikdy nebude mít 100% poradní účinek a člověka to může maximálně jen nasměrovat.
Ale abych se nestranil odpovědi, tak i já uvedu své zkušenosti. Jsem už asi znám se svými nočními problémy, tudíž jsem zatím nepřekročil 11-i denní nepřetržité uzamčení v kovovém CB 6000s. Rád bych to vydržel měsíc, respektive bych se rád dočkal vlastních polucí, kdy tělo samovolně organismu uleví. Má s tím někdo z dlouhodobě uzamčených zkušenosti?
Jinak si hodlám v noci po prvním probuzení ulevit sundáním pásu s tím, že si ho okamžitě po vstávání bez úlevy nasadím.

7

rm71: přesně tak jsem to myslel,  pouze obecné vodítko pro nějakou hrubou představu

8

V tom případě to vidím jako užitečné... Ti co zatím tápou a nemají představu, se mohou "odrazit" od určitých zkušeností těch zaběhlých a nemusí už projít tím pomyslně počátečním výcvikem. Já to třeba za úplně zbytečnou ztrátu času neberu... ;-)

9

přesně tak jsem to myslel, odrazový můstek, hrubý přehled toho v čem se dá vydržet. I když stejně si asi každý z nás musí poprvé naběhnout.

10

Takže jako návod pro další se přidám : 42 dní Spiderwire , na sprchu a holení sundávám, je to rychlejší a bezpečnější (10 min). Je to můj první, ne poslední :-) a v pohodě. Zmáknul jsem i čůrání venku ve stoje.

11

Ahoj. Dnes jsem 70 den ve Spiderwire 2 a 36 den od posledního orgasmu. Odemčen jsem tak jednou za 14 dní ohledně holení a pořádný hygieny nebo když Manželka chce sex, ale hned po aktu jdu opět pod zámek.