1

Téma: Burza kroužků k CB

Sháníte náhradní kroužek k CB? Nebo máte nějaký navíc a udělali byste dobrý skutek? Zakládám tohle vlákno právě pro vás a mám tu první takovou sháňku.

Uživatel s-a-m shání největší kroužek k CB6000.

Možná máte někdo doma od svého plastového CB6000 nevyužitý ten největší kroužek. Mně se bohužel ulomil, tak touto cestou hledám nějakou dobrou duši, která by byla ochotna přebytečný kroužek za dohodnutý peníz poslat.
Díky.

Kontakt: soukromá zpráva

2 Naposledy upravil: davue007 (9.3.2016 16:50:39)

Re: Burza kroužků k CB

Nějaké náhradní díly doma mám.

Konkrétně:

1 x klícka UCB 8000 +  málo nošená

k tomuto tyto kroužky

- plastový kroužek 1 x 45 ( již nemám )
- plastový kroužek 1 x 50 drážka vyplněná silikonem  ( již nemám )
- 1 x kovový kroužek velikost 50mm  ( již nemám )
- spojovací dílky ( již nemám )
- středové tyčky

http://www.zamcenydenik.cz/fotogalerie/1457375755.jpg

V rámci ČR zašlu zdarma v případě zájmu pište do ZS kam mám poslat. Pokud by měl zájem o něco  účastník sobotního srazu donesu přednostně  na sraz.

3

Já se můžu připojit mam druhý a třetí nejmenší kroužek od originál holytraineru bud vyměním za nejmenší nebo nebo dle domluvy :-) plus mam silikonový růžový cb za hodně rozumnou cenu.

4

Davue007 : Super, poslal jsem SZ.
Sam.

5

Největší kroužek od CB6000s mohu poslat. Je černý plastový. Je-li zájem, napiš na klicnice.1@seznam.cz

6 Naposledy upravil: vlad87 (15.3.2016 17:09:55)

Caute ja zhanam druhy najmensi kruzok na the curve. Mozem poskytnut ostatne okrem trojky. Dik

7

Sháním kovový kroužek 45mm k CB 6000(s). Nepřebývá někomu? Pište SZ.
Díky

8 Naposledy upravil: kanda77 (20.4.2016 07:13:27)

Ahoj take shanim kovovy krouzek 45mm k CB 6000 dekuji

9

K PC tohoto typu:  https://www.aliexpress.com/store/827659 … -RFYzfmIYf nabízím kroužky 42 a 44 mm.

10 Naposledy upravil: Loke (14.6.2016 15:57:39)

Prodám kovový kroužek k CB6000(s) velikosti 40mm (koupený zde na Cudnosti) za 222 kč vcetně poštovného.
Pište SZ
Díky

11

Mam jakou koli velikost k plastovym cb klickam. Shanim kovovy krouzek stredni velikosti

12

Nabizim krouzek origina Holytrainer (se zapustenym zamkem) velikost 40mm vymenou za mensi tj. 36mm nebo 800kč

13

Ahoj koupil jsem si kovový cb6000s střední velikost kroužku a nesedí mi potřeboval bych ten menší nemá někdo na výměnu? Případně bych ještě mohl nabídnout od plastového cb6000 všechny krom třetího největšího. Přítelkyně je z toho kovového velmi  zklamaná. Je to třetí klicka během měsíce a pul a stále mi nic nesedí....

14

Dobrý den,mám doma  PC The Curve,ale včera mi praskmul ten nejbětší kroužek.Nemáte ho někdo?Koupím nebo vyměním za menší.Mám zbylé čtyři kroužky ze sady úplně nové a nepoužité.
Díky.

15

Všechny kroužky kromě největších k CB 6 plast, HT plast a nějaká Čína s kloubkem kov. Za láhev rumu do konce měsíce.

16

Ahoj. Sháním kroužek k Spiderwire 2 40mm.Nemá někdo ? Děkuji.

17

Zdravim. Schanim krouzky 50 a 45mm k spiderwire2 nebo kompatibilni. Diky

18

Dobrý den
Možná to budu psát nějak divně, protože mám první pás a mám ho fakt chvilku a eště moc nevím jako v cudní komunitě chodí smile Každopádně sháním kroužky k cb6000s 45 mm nebo 40 mm (nejlíp kovové). pořád nevím jak dobře odhadnout ten průměr, tak nejlepší bude ozkoušet oba. Teď mám 50mm a jen to drží, ale je tam mraky vůle. Bydlím v Brně, tak kdyby se poštěstilo bylo by to super

19

Kovové ti asi nikdo nenabídne, ty se kupují zvlášť. Burza kroužků je spíš pro kroužky, které jsou součástí celých sad, takže nikoho nestojí extra peníze.

Kovové si můžeš objednat třeba oba tady:
http://www.cudnost.cz/jednotlive-dily/k … 0-cb6000s/

20

Prosím,nemá někdo 2 nejmenší kroužek k Evotionu???? Je to průměr 43 rad vyměním za vsechny ty větší nebo koupím za rozumnou cenu. Předem díky za nabídky.