1

Téma: Představení

Dobrý den,

jmenuji se Petr a je mi 29let. Jsem tu začátečník a od jednoho zde člena jsem si koupil svůj první pás cudnosti a to UCB 8000. Koupil jsem si ho minulý týden ve čtvrtek a od té doby jsem zamčený. Vím, je to krátká doba, ale nějak se přeci začít musí, nemyslíte? Zatím se to rozhlížím a samozřejmě bych rád našel k sobě nějakou klíčnici, který bych mohl věnovat své klíčky :-)
Zatím co jsem mohl poznat jste tu velmi milý a sympatičtí lidé a jsem rád, že jsem to zde našel. Budu rád, když mezi Vás zapadnu a budu moc s Vámi komunikovat :-)
Pokud nějaká žena by měla zájem se se mnou seznámit jsem nakloněný :-) jsem z Prahy, 185/75, světle hnědý vlasy a hnědý oči.
Má někdo nějaký typ jak vydržet a neodemknout se než najdu?

2

Re: Představení

Vítej mezi námi. A co se výdrže týká? Je to celý v hlavě, musíš chtít zůstat zamčený a pak s klíčnicí, zda nějakou najdeš, to pak už půjdu úplně samo. Celé je to o pevné vůli, takže klíče klidně nech někde na očích. Je to jako s kouřením/cigaret/, buď chceš přestat nebo né a když nemáš pevnou vůli, tak vždy si tu krabku půjdeš koupit nebo aspoň si cígo někde seženeš :-) O ničem jiným to není...

3

To je sice pravda, ale když se to "okoření" nějakou sázkou, nebo se s někým budeš štengrovat, pak to dostane i jinou jiskru.
Klíčník nebo klíčnice se tím však nahradit nedá... ;-)
P.S.: Doufám, že jdeš v sobotu na sraz?
Ríša, 44 let

4

Bohužel v sobotu nemůžu jsem mimo Prahu a mrzí mě to jinak bych přišel se podívat sad
Děkuji za přivítaní :-)
Určitě má pravdu Xena, že pokud je vůke dá se to vydržet ale pokud se do toho zapojí klíčnice určitě věřím, že to bude mnohem lepší a zabavnější pro obě strany

5

Ahoj, vítej mezi zamčenými. Ano, souhlasím se Xenou, nicméně tato problematika je daleko hlubší, než si mnozí myslí.
Mám za sebou samozamykání, mám za sebou i současnou zkušenost s klíčnicí. Je to jako nebe a dudy :-).
Doufám, že si to s Xenou budeme moci na srazu dovyprávět osobně. :-)
Všem hezký večer.
z.

6

Také si myslím, že ma zicco55 pravdu, že určitě když má člověk klíčnici je to uplně o ničem jineém než samozamykání. Je to určitě něco jako masturbace