Téma: mlčící přispěvatelky
Všimli jste si, že když mlčí krásnější část uživatelů (a taky mocnější), jaké je tu ticho? ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » mlčící přispěvatelky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Všimli jste si, že když mlčí krásnější část uživatelů (a taky mocnější), jaké je tu ticho? ![]()
To od tebe neni hezký. Když je tu ticho, tak za to můžeme přece všichni. Naše ctěné přispěvatelky přece taky musí mít na co reagovat.
To má Vojta pravdu, protože nemám na co reagovat, takže až se tu opět něco rozjede, tak se ráda zapojím do příspěvku.
Xena: od tebe to sedí, ty mlčíš snad jen když se potřebuješ nadechnout :-D :-P
Já komunikuju od té doby, co na mě zemekoulan upozornil, protože je jasný, že to patřilo mě, ale on stále jen a jen posílá videa, ráda bych mluvila a měla prostor k diskuzi, tak se musí taky zapojit
Vždyť se mnou diskutujes furt :-D
Já si tady čtu a ohledně mého zapojení... nerada bych teď byla chápána špatně, ale co mne trošku nesedí je jistá jednostrannost. Přijde mi, že někteří "zamčení" si navzdory svému zamčení tak nějak jedou svoje, takříkajích bez ohledu na svoji klíčnici. Nikomu samozřejmě neberu to, jak to každý z nás má...
Jinak tedy abych byla konstruktivní.
jak jsem už o sobě psala. Já mám zamčeného mladšího přítele a nastavené to je tak, že je zamčený "na stálo" (uvozovky záměrně, občas je odemčený, ale prakticky jen kvůli hygieně). Sex (tedy ve smyslu jeho uspokojení) mu odpírám a sama mám dlouhodobého milence.
PavelCBs: Ty jsi kapitola sama pro sebe :-D život bez tebe jako by nebyl :-D
katerina: Jedou svoje? Jsou tu rozdílní zamčení, to jo. Myslím si, že je to ale o tom, co jim klíčnice dovolí. Na klíčnici záleží, jak se k tomu postaví, do role se vším všudy a právě proto, by měli mít zde na foru jistou kontrolu, co jejich zlatíčko píše. Nic proti jiným, můj názor. Každý jsme originál.
My jsme zde oba, ale já vím, že zlato by si nic nedovolilo proti mě. Já mám sex kdy chci a on? Moje orgasmy ho naplňují, pro něj už ten jeho není skoro důležitý, ale to chce na to postupně přijít. Každý chce asi od toho zamykání něco jiného a na každého to působí jinak. To co se tu líbí jiným, se třeba nelíbí mě, ale každý jsme jiný. Miláček je už teď zamčený pořád, zatím 6 týdnů nejvíc a teď jedeme nové kolo. Žádný termíny se neurčují, takže neví kdy bude jeho den D. Mám to celé v rukách já, i ty hrátky, mučení prostě vše.
To že máš milence rozhodně neodsuzuju, každý to máme jinak.
Xena: bylo to myšleno v to smyslu, že občas mi u některých přijde, že víc jde o tu klícku než o klíčnici ![]()
Jakože jim stačí být zamčení a nic víc pro klíčnici nedělají? Tak to je mi líto klíčnice, když to nepozná, že tady nejde vůbec o ní :-(
Xena: Ne, vůbec ta poznámka nebyla cílená na nikoho konkrétního. Jen jsem si toho prostě všiml, nebo mi to tak aspoň přišlo.
katerina: Taky si myslím, že to každý máme jinak. Důvody k tomu mohou být různé. Je tu spousta těch, co se zamykají sami, jsou tu gayové, jsou tu páry... Ne každý má potřebu o tom mluvit a raději jen čte, někdo jiný třeba zas spíš sní než realizuje ![]()
A pokud jde o klícku, nikoli klíčnici (v případě, že nějaká klíčnice je), tak je to velká škoda. Přesto si myslím, že i tady to může mít každý (nebo možná každá) jinak.
Zemekoulan: Já se pokusím reagovat na Tvá slova pro katerinu.
Ono je to vážně zcela individuální a každ-ý /-á od těchto hrátek očekává prostě to "svoje" a je úplně jedno, zda si vystačí (popř. musí vystačit) sám /-a, nebo to naš-el /-la (nachází) v rodině nebo u spřízněné osoby. A sexuální zaměření v tom prakticky nehraje žádnou roli.
Rozhodně tu každý musí najít něco svého, když má zájem se tu vracet, komunikovat, reagovat, provokovat nebo radit.
Ano, ano, přesně o tom to je, každý jsme na něco jiného, každý čekáme od toho to své naplnění a splnění těch vzrušujících pocitů a když vidím, že se zde stále registrují nový a nový čtenáři, diskutující, tak je to jen odpověď na to, že nás je hodně, jen se nesmíme bát o tom mluvit, že jsme jiní, ale velice šťastní.
Ono je to složité, jde mi o moji radost ze spokojeností mé Slečny. Je pro mě důležité aby ona byla šťastná a rád bych se dostal do stavu, který popisuje Xena. Jde mi o mě? Nebo o Slečnu? Nebo jen o klícku? Myslím, že tyhle hrátky mají naplňovat oba zúčastněné, a jak konkrétně je vedlejší ![]()
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » mlčící přispěvatelky
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB