1

Téma: Po půl roce

Tak po půl roce řešení různých věcí,kdy nebyl čas a chuť na zamykání opět pod zámkem . A tentokrát paní vyhrožuje,že to bude o hodně déle,než posledních 63 dní.

2

Re: Po půl roce

Tak to je super, zase pod zámkem. Tak piš nové pocity po tak dlouhé době a zda to paní dodržuje a odpírá ti org.  a krásně tě trápí...

3 Naposledy upravil: spank.man (8.3.2016 23:23:09)

Dnesni nečekaná zpráva od manželky na noční:
Lásko mě začíná tak naplňovat to zamčení ze jsem se rozhodla ti dopřát to po čem toužíš úplně naplno. Budeš všechno mit všechno po čem toužíš,nožičky,bradavky,klistyrek,anál, vyprasky(myslím že Radek bude idealním vyplácečem trestu) vše naplno tak jak sis vždycky přál.  Tak že počítej s tim že ty budeš mit všechno při vzorném chování a ja si budu uzivat taky tvoje pozvolna klesání a přizpůsobování  se tomu co já chci. Sám uznáš a víš to moc dobře že během 14 dni toho nedocilime aby ti kapalo vzrušením z ocasu. A není to proto,že bych byla frigidni, sám uvidíš jak mě to vzrušuje při uspokojování,ale myslím že hraní na zamykání už jsme vyzkoušeli několikrát a vždy to dopadlo blbě protože si si diktoval kdy bude to nebo to. Ted začneme s opravdovým zamykáním a výchovou. A myslím že částé sundavání pc taky není dobré,dokud se nedostaneš tam kam potrebuju. Lásko,moc mě vzrušuje když tě vidim bezmocného na dně jak prosiš a škemráš a není ti to nic platné  to je dokonale a sám uvidíš jak mě to vzrušuje. Ano vím slíbila jsem ti ztracené orgasmy, je to ode mě trochu podvod  ,ale po dlouhém přemýšlení jsem pochopila že by jsme se nikdy nedostali tam,kde tě chci mít a nepřijdeš o ně,to ti slibuju ale nebudou hned. Vše bude záležet na Tvém chování. Vždy si toužil po dlouhodobém zamčení a konečně jsem pochopila že to jinak nepujde. Omlouvám se že až teď,ale pochopila tak se nezlob a začni si to naplno užívat. Je tu i možnost která tu dřív tu nebyla a to mě nakoplo aby to nedopadlo jako dřív dohadování o klíče,můžeme je dát Radkovi  a ne jak když si věděl že sice jeden klíč je u Katky ale druhý jsem měla stejně já kvůli hygieně takhle mu můžeme dát oba a tim že je poblíž tak na hygienu si vždy vemu na jeden večer a zase druhý den odevzdam. Je to super příležitost jak si to konečně můžeme užít oba dva naplno a dostat tě tam kam je potřeba a tam kam oba chceme,aniž by to dopadlo dohady o klíče. To si případně budeš řešit s ním. Myslim že když vidím co chlapů po tom touží a nemůžou najít vhodný protějšek ani na hraní ani na zamčení nebo mají někoho kdo jim maximálně pošle klíče jednou za čas,ty máš maximálním komfort,máš mě denně po ruce a při vhodném chování budeš mit i vzrušení a vše kromě orgasmů delší dobu než budu opravdu spokojená a ty plně poznáš svoje tělo při vzrušení. Vím je to na dlouho, ale to si vždy chtěl a myslím že opravdu nemá cenu se trápit tim co jsme zkusili už a musíme jak ve vztahu začít naplno oba  . Samozřejmě co píšu, myslím naprosto vážně a jediný o čem nemá cenu se bavit je orgasmus můžeš škemrat prosit,ten ted je plně mimo a hoooodně dlouho bude. Zacneme hezky pomalu od začátku,několik týdnů  bez sundání a pak pomalu masáže,ztraceny a dal se uvidí 
Miluju tě  D.

4

Mne zaujala zmínka o Radkovi. Chápu to správně, že by tedy žena dala klíče nějakému muži a nechala tě ním i trestat?

5

Ano přesně tak.Abych to upřesnil,máme dvě deti a trest by měl přijít hned tak z toho důvodu.

6

To je zajímavé. Zrovna tohle je věc, co mne vždy velmi oslovovala, ale nedovedu si představit, že bych našla někoho, kdo by toho byl schopen a byl s námi kompatibilní. Vlastně to jak by mi to vyhovovalo, by bylo tak, že by šlo o mého milence. Bohužel ten, kterého mám, těchto věcí schopen podle mne není.

7

Velice pěkný a zajimavý. Bude to pro tebe určitě velké dobrodružství a těším se na reporty jak to bude probíhat :-)

8

Kateřina:taky jsme to chtěli tak najít pro paní milence a dominanta v jednom ale po  X hodinách stracenych na internetu na amaterech atd. jsme to prozatím vzdali.

9

spank.man: pro mne by milenec, který by byl schopný mého přítele na mé požádání ztrestat nebo dokonce se od něj nechat i uspokojit naprostý ideál. Ale bohužel nežijeme v ideálním světě a jsem ráda, že to funguje tak, jak to funguje smile

Mohl bys napsat něco více o onom "Radkovi". Tedy myšleno ne nějaké osobní detaily, ale v jakém je k vám oběma vztahu atd. Klidně případně do pošty. Tohle mne hodně zaujalo a respekt, že jsi schopný tohle veřejně napsat. Řada mužů by tohle nedala.

10

Napíšu odpověď za Spankyho sama pokud nevadí. Radek se ozval na nás inzerát ze hledáme dominanta k vypraskum,trestání a hrátkám. Původní záměr byl hlavně z toho důvodu že jsme oba časově dost vytížení+dvě malé dítka k tomu.Takže jsme hledali někoho ke komu ho mohu poslat pro trest pokud nemohu sama :-)

11

Děkuji. Moc pěkné a velmi oslovující smile

12

Katerina:tak jelikož jsem zamčený nedám své manželce klasický sex,za druhé mě nebaví a za třetí manželka ma ráda větší než mohu poslouzit:-)
Nemam předsudky a píšu vse zcela otevrene

13

Tak to máte velmi zajímavé, zvláštní a krásné manželství. Přeju, ať vám to opět vše dopadne, jak si kdo přejete a potřebujete. Jak už jsem řekla, každý jsme jiný a jsou tu na foru různé druhy lásky a hranic.
Já neodsuzuju nikoho.