1 Naposledy upravil: Mistress Lucy's SissySlut (10.3.2016 12:22:09)

Téma: Femdom couple

Zdravím všechny na fóru, rozhodl jsem se představit trochu netradičně, jak jsem se dostal k pásům cudnosti. smile

Krásná mladá žena našla chlapce který jí moc miloval, jen jí ten vztah i přes lásku zcela nenaplňoval. Jako pořád by blonďaté dívce něco chybělo, hrátky s jinou ženou, latex a bičík vždy v jejich snech bylo. Jednou vzala ruku příteli a hluboce do očí se mu zahleděla a potom bez váhání přísně se mu zpověděla. To tvé malé péro pro mé uspokojení vhodné není a protože tě miluji, musím pro tebe najít jiné uplatnění. Chlapec odpoví: Ano, cokoliv si budeš přát, hlavně když tě budu moci pořád milovat. Mojí osobní děvkou od teď se staneš, začneme s výcvikem a vykat mi budeš! Ano jak si přejete a proč to všechno? Mlč a schovej už to nicotné péro. Od teď jsem pro tebe Mistress Lucy a jako důkaz lásky chci mít tvoje péro schované pod zámkem v kleci. Ani si nestačil uvědomit co se děje, když blondýnečka latexové rukavičky a klícku už si bere. Zámeček sklapnul klíček na dekolt bezpečné míří, uvidíš lásko že takhle to bude pro oba lepší. Já ti ukážu jak má správný sex vypadat, udělám z tebe blondýnku a do prdelky pravidelně budu tě mrdat. Latexové rukavičky musím když na tebe sahám proto mít, to je v rámci dominance a nadřazenosti aby jsi si zvyk. A ty mi za to hezky poděkuješ, protože svoji Mistress z celého srdce miluješ. V tom už je sissinka celý rok v kleci, na tvářích make-up a v punčochách se rtěnkou klečí. Čeká na svou paní cokoliv si bude přát, je tu od toho všechno jí udělat. "Tedy ty jsi ale krásná blondýnka, pojď to své paní udělat pusinkou" říká Mistress Lucy, na lože lehne si a sissinka hned jazýčkem snažit se musí. A dej si záležet však víš jak uspokojit svou paní. Ano Mistress Lucy, miluji Vás, děkuji a už se činím. Však já vím ty má lásko jak ráda mi to děláš také tě miluji, však dělám to vše pro nás. A potom hned nehtíky mi hezky nalakuješ a v zápětí moji božskou prdýlku důkladně vylížeš. Slovy vyjádřit se nedá, jak bláznivě zamilovaná do své Paní je sissinka jedna nadržená. Ta děvka ale není jen tak nějaká, místo pusinky třpytí se klícka blýskavá. <3

2

Re: Femdom couple

Moc hezké. Fantazie nebo realita?

No objevovali jsme všechno společně a stále objevujeme, trochu poetické fantazie tam je. Ale jinak je to díky bohu realita. Děkuji za milou reakci. smile

4

Z té reality se pak už nejde vrátil zpět, úplně vás to vše pohltí, já to zbožňuji, co mi to vše přináší a naplňuje mě to každým dnem víc a víc.
Jak dlouho už to tak spolu objevujete?

5

Moc vám to přeji smile

6 Naposledy upravil: Mistress Lucy's SissySlut (11.3.2016 17:14:44)

Xena:
Děkuji, můžu jen potvrdit. Hlavně se z toho stala "normální" záležitost a vůbec nám to nepřijde neobvyklé. Objevujeme to spolu přes rok. Teď jsem zamknutý po delší době a hned se cítím lépe. smile

mGalahad:
Také děkuji za milou reakci, jsem hrozně šťastný a moje milovaná Mistress pevně věřím také. Po přečtení spousty příspěvků tady na fóru mě to jen utvrdilo, jak moc je to výjimečná žena. <3

7

Tak já se díky těmto diskuzím cítím normální a jsem rád, že to někdy funguje, že se dá takový vztah najít smile A díky vám mi to přijde možné smile

8 Naposledy upravil: Xena (15.3.2016 06:28:28)

mGalahad: My jsme normální :-) milující a velmi si vážíme jeden druhého v páru. Naše láska je silnější čím, dál víc a je to tím, že nás spojuje ta jiná láska, oddaná, pokorná  a spoutaná.
Určitě se dá najít slečna nebo žena, která bude opětovat tvojí lásku. Může to být dlouhé hledání, ale pak to opravdu stojí za to, jelikož i ona bude neskutečně šťastná. Rozhodně ji ukaž tyhle stránky, diskuze od nás žen, ať vidí, že jí nebudeš brát jako obyčejnou ženu, ale bude pro tebe bohyně, která bude po tvém boku neobyčejně šťastná, že je to normální a jsme velmi šťastní, zvrhlí, úchyláci :-D

9

Xena: stránky jí určitě ukážu smile A až tu slečnu budu mít, tak doufám, že jí to díky Vám přijde stejně krásné jako mě smile To že to bude dlouhé hledání, to tuším. Ale zase vím, že to jinak nechci smile A to je důležitý krok v mojí hlavě.

10

My to máme obdobně jak popisuješ, už víc jak rok jsem zamčený v klícce jakožto anální čubka pro potěšení své paní a baví mě to čím dál víc smile

11

Pěkný příběh a dle slov autora je hlavně reálné, takže žádná fikce (kterých je po netu spousta).

12 Naposledy upravil: Mistress Lucy's SissySlut (21.3.2016 20:05:23)

Xena:
Lépe bych to nevystihl, má milovaná Mistress by jistě souhlasila. :-)

mGalahad:
Já jsem měl velké štěstí, přítelkyně sem chodí pravidelně a sbírá rozumy. Třeba se také zaregistruje.

chastsissy:
To je zajímavé kde se to v těch ženách bere že ? Dělat z nás děvky pro svoje potěšení. big_smile Provádíte ještě nějaké "úkony" feminizace ?

nadrzeny:
Děkuji, vím že fikcí je tu dost. Jsem zvědavý, co má milovaná Mistress vymyslí příště.

13

Kde se to v nich bere netuším, každopádně u nás to proběhlo tak, že jsem před ní vyslovil přání stát se její anální čubinkou a velice rychle se to ujalo, takže je to samozřejmě pro potěšení nás obou smile
V rámci feminizace občas nosím dámské prádlo, punčošky nebo podvazky, během hrátek i nějaké sexy šatičky nebo jiné oblečky k tomu určené.

14

Já jsem svou dnes už manželku a zároveň Paní potkal před 7 lety a 5 let spolu žijeme. Zhruba před 4 lety jsem na příkaz mé Paní musel začít nosit pouze dámské kalhotky (převážně tanga). Nosím je dodnes. Jen ve dnech menstruace můžu nosit kalhotky normálního střihu, ale doplněné o vložku a nebo tampon. Ať prý vím jak to ženy mají nepříjemné. Před rokem a půl mi začala Madam lakovat nehty na nohou i rukou. Bez nalakování nesmím na ulici. Navíc musím nosit pouze dámské boty a když je zima tak i samodržící punčochy. Jinak to prý ani čubky nemají. Uzamčen jsem trvale v režimu 24/7.

15

To už je poměrně pokročilá feminizace, tak daleko ještě se svou paní nejsme.
Každopádně dobrý nápad s těmi menstruačními dny.
Jak to máte se sexem, když píšeš, že jsi taky uzamčen naprosto trvale.
Uspokojuje tě alespoň análně?

16

Uspokojuje mě připínákem, dále pokažené orgasmy a tak 2x za měsíc mám normální orgasmus při milování s Madam a nebo mi to udělá rukou, případně masážní hlavicí. Já to své Paní dělám skoro denně. Navíc musím ještě dost často nosit celý den anální kolík.

17

Tak to máme až na pár drobností velice podobný režim smile

18 Naposledy upravil: Xena (23.3.2016 14:20:27)

My feminizaci neděláme. Jsme zaměřený na jiný směr, ale rozhodně neodsuzuji nikoho, kdo jí dělá. Je to každého věc.

snek: 2x do měsíce máš orgasmus? Tak to je tvá paní velice hodná. I když anální kolík celý den? Hm, tím ti to kompenzuje, takže to je vyrovnané.

O nich si může můj miláček nechat jen zdát. Je uzamčený trvale, celou dobu bez a teď už to bude 6 týdnů, před tím to bylo 7 týdnu, pak jsem mu jich několik dopřála, já je mám obden, někdy 2x denně, prostě dle nálady. Je to zlatíčko a jde mu to čím dál lépe. Je krásné vidět v těch jeho očích tu pokoru a oddanost ke mě.

19

Prepáčte že sa zapájam..nosievam PC, ale orgazmus z času na čas mám - moja partnerka to kompenzuje tak, že mi pri vystreku kúše bradavky, alebo facká gule...

20

Xena: ano moje Paní je nejhodnější.

21

No Xenu bych za Paní nechtěl :-D ale ségra je to super :-)

22

Na tobě bych si smlsla, ty neumíš vůbec poslouchat. A vyskakuješ si už i jako brácha :-D Tak klekni na kolena a pros za odpuštění :-)

23

Mistress Lucy's SissySlut: a chastsissy: k příspěvku ze dne 19.3.2016 22:42:55: Ono kde se to v ženách bere, není ta správná otázka. K tomu, aby Dáma nad námi vládla musí být "proti kus". My jsme ti kteří "jsme v jistém slova smyslu lovci", ale jako lovci žít neumíme. A pokud Dáma pozná jakou máme duši, pak je tou bohyní, která ví jak sebe potěšit a současně nás ponížit, ale také nám udělat "radost" co jsme my uzamčení pro dámu svého srdce učinit.

chastsissy: No u nás to také nastoupilo velmi rychle, jen v poslední době nemáme moc času na mojí výchovu protože každý studujeme poměrně daleko od sebe. Jaké máte sissy outfity, musíte také nosit podpatky ? Nějaké tipy případně ? Mojí Mistress se poslední dobou začíná velmi líbit heavy rubber, tak jsem zvědavý co koupíme, seznam se nám docela rozrůstá. big_smile

snek: Vaše Mistress jak koukám také ví jak vzít věc do vlastních rukou. big_smile Jinak tampón jsem už také párkrát měl a nehty mám pouze když máme více času, máte to krásně promyšlené a ty podpatky Vám upřímně závidím, já na svoje první ještě čekám. smile Jinak anální kolík musím také někdy nosit (nafukovací s vibracemi) perfektní kombinace.

Xena: My jsme na feminizaci také nebyli, ale najednou jsme se k tomu nějak dostali a mé milované Mistress se to hrozně líbí. Jinak takový tvrdý režim jaké Váš miláček také nemám. Někdy mám povolenou masturbaci pod dohledem online pro odreagování a uvolnění napětí při studiu.

Jakubko: Kousání bradavek znám "bohužel" také velmi často. big_smile

nahy_sluha: Ano, máte naprostou pravdu, myslím že moje jednání mojí milovanou Mistress svádělo k tomu převzít nademnou kontrolu ještě předtím než sama věděla že je dominantní. smile

PS: ještě je tu někdo kdo sdílí naši silnou zálibu v latexu ? smile

25

To co píšeš je velmi zajímavé. K tomu latexu se taky hlásíme. Plus kůže a lack.