Téma: Zmenšení otoku
Lidičky, poraďte, jak zmenšit oteklost předkošky přímo v klícce? Není nijak hodně oteklá, někdy to zmizí přez noc. Napadlo mě třeba ledovat. Díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zmenšení otoku
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lidičky, poraďte, jak zmenšit oteklost předkošky přímo v klícce? Není nijak hodně oteklá, někdy to zmizí přez noc. Napadlo mě třeba ledovat. Díky
Neřeš následek, ale příčinu. Otoky nejsou při zamykání normální, zjisti, co se děje.
A co by mohla byt pricina? Alergicky na kov bych nemel byt. Je mozne, ze je klicka prilis uzka?
Já s tím zkušensoti mám. Oteče mě v případě, že se jemná kůže dostane do nějakého otvoru při erkci u CB, nebo pokud se předkožka hodně tře o látku spodního prádla (když člověk nosí víc otevřenou klec). Prostě kůže na penisu je dost citlivá a pak reaguje takto.. U každé klícky oteče trochu jinak.
Do pár hodin po otoku ani památky..
Nebo pokud se tře o samou konstrukci tuby CB, nebo zmiňované otvory toto se mě stávalo pravidelně u UCB 8000, proto se tento UCB 8000 nedá dle mého nosit více dní , ale na dobu před a pří akci je zase super.
Presne jak pisete, kuze oteka skrz predni otvor na moceni. Mam cb6000 kovovy. Co tedy s tim? To mam mit navliklou sprcku? ![]()
Taky se mi to občas stane, ale s tím vrácením do normálu za pár hodin to tak nemám. Někdy to může být i více dní. Není to nijak velké a navíc to mívám jen z jedné strany. Nejsem si jist jestli to nemůže být i nějaká mykóza.
Taky by mě zajímalo co by to mohlo být.
Stačí trochu toaleťáku do té dirky, předkožka nemá kudy vylézt a navíc to má tu výhodu, že si nekapeš do spodního prádla.
Na otoky nebo nekrvacejici odreniny doporucuji kostivalovou mast.
Já se přidávám k davidt. Mám holytrainer a pokud nemám předkožku celou úplně v předu, kus jí vykoukne nějakou dírkou, tam nateče a je to nepříjemné. Já na nandavání používám kousek igelitu (třeba sáček mikroténovej)a snažím se, aby předkožka byla co nejvíc ve předu, tudíž mi kouká z otvoru na močení ven. Pak za pás trochu zatáhnu, aby zajela dovnitř a do otvoru dám kousek toaleťáku, aby nemohla zase vyjet ven. A od té doby mám po problémech a o pásu, nebýt nadrženosti, vlastně ani nevím. Jen ten toaleťák nesmíš zapomenout vyndat, když jdeš na záchod, to se mi stalo, a pak jsem ho 10 minut rozmočenej doloval ušátkem ![]()
ja to zas vyresil naopak, penis davam do klicky s uplne pretazenou predkozkou a pohodicka
lip se pak dela i hygiena
Ja otoky mivam pokazde at pretahnu predkozku uplne nebo ji tam necham a to nejen na predkozce ale i po cele delce penisu hlavne tam kde jsou otvory muj nazor je ze kuze nevetra ja mam plast cb6000s ta klicka je na muj penis mala ale chtel jse co nejtesnejsi uzamceni kdyz se po vytazeni penisu podivam na predkozku je jakoby naleta vodou otok u mne zmizi tak do hodiny napadlo udelat vic otvoru na vetrani ale nechci ji znicit a nevim jestli tyto problemy jsou i dratenych klicek pokud ne tak je to asi jasne
Otoky jsou způsobené tím, jak se citlivá kůže tačí otvorem ven a dochází k jejmu otačení při erekci. Mám to vyykoušené u několika pásů, ty otevřenější vždy způsobovaly větší otoky.. Takže řešením je co možná nejuzavřenější klec (ale to se blbě myje) a nebo pak obřízka.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zmenšení otoku
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB