Téma: Femdom couple
Zdravím všechny na fóru, rozhodl jsem se představit trochu netradičně, jak jsem se dostal k pásům cudnosti. ![]()
Krásná mladá žena našla chlapce který jí moc miloval, jen jí ten vztah i přes lásku zcela nenaplňoval. Jako pořád by blonďaté dívce něco chybělo, hrátky s jinou ženou, latex a bičík vždy v jejich snech bylo. Jednou vzala ruku příteli a hluboce do očí se mu zahleděla a potom bez váhání přísně se mu zpověděla. To tvé malé péro pro mé uspokojení vhodné není a protože tě miluji, musím pro tebe najít jiné uplatnění. Chlapec odpoví: Ano, cokoliv si budeš přát, hlavně když tě budu moci pořád milovat. Mojí osobní děvkou od teď se staneš, začneme s výcvikem a vykat mi budeš! Ano jak si přejete a proč to všechno? Mlč a schovej už to nicotné péro. Od teď jsem pro tebe Mistress Lucy a jako důkaz lásky chci mít tvoje péro schované pod zámkem v kleci. Ani si nestačil uvědomit co se děje, když blondýnečka latexové rukavičky a klícku už si bere. Zámeček sklapnul klíček na dekolt bezpečné míří, uvidíš lásko že takhle to bude pro oba lepší. Já ti ukážu jak má správný sex vypadat, udělám z tebe blondýnku a do prdelky pravidelně budu tě mrdat. Latexové rukavičky musím když na tebe sahám proto mít, to je v rámci dominance a nadřazenosti aby jsi si zvyk. A ty mi za to hezky poděkuješ, protože svoji Mistress z celého srdce miluješ. V tom už je sissinka celý rok v kleci, na tvářích make-up a v punčochách se rtěnkou klečí. Čeká na svou paní cokoliv si bude přát, je tu od toho všechno jí udělat. "Tedy ty jsi ale krásná blondýnka, pojď to své paní udělat pusinkou" říká Mistress Lucy, na lože lehne si a sissinka hned jazýčkem snažit se musí. A dej si záležet však víš jak uspokojit svou paní. Ano Mistress Lucy, miluji Vás, děkuji a už se činím. Však já vím ty má lásko jak ráda mi to děláš také tě miluji, však dělám to vše pro nás. A potom hned nehtíky mi hezky nalakuješ a v zápětí moji božskou prdýlku důkladně vylížeš. Slovy vyjádřit se nedá, jak bláznivě zamilovaná do své Paní je sissinka jedna nadržená. Ta děvka ale není jen tak nějaká, místo pusinky třpytí se klícka blýskavá. <3