Téma: Birdlocked Neo - silikon, zkusenosti

Birdlocked Neo - original, svycarsko, po roce noseni mi zacal praskat spoj silikonove spojky mezi varlaty a klickou na zalud, v miste kde je spoj u zaludu. Na reklamaci vyrobce nereagoval, pouze mi nabidly zaslani noveho kusu za plnou cenu bez postovneho. Cena cb je 109 eur + 52 eur postovne ups.  Tak varuji pripadne zajemce na tento mozny problem, zkusenosti s jeho nosenim muzu napsat...

2

Re: Birdlocked Neo - silikon, zkusenosti

Díky za příspěvek s vaší zkušeností, nevěděl jsem, jak přistupuje birdlocked k reklamacím.

Poradit můžu snad jen to, jak ušetřit na poštovném, aby nestálo těch 52 EUR. Objednávejte na adresu společnosti www.znemecka.eu, do Německa je poštovné levnější a pak si ho nechte přeposlat na vaši adresu. Ušetřite cca 800 Kč. Z poštovného se vypočítává ještě clo, na kterém ušetříte tímto způsobem taky.

3

Díky za komentář s dopravou a clem, je to přesně tak jak říká Admin, švýcaři mají sem k nám pouze superslužbu UPS smile

Škoda že výrobce zaujal postoj k reklamaci asi tento "CB byl používaný, tak ho nevyměníme" . Bohužel moje rozčarování bylo veliké, protože pořízení vyšlo cca. na 5000,- a očekával jsem rozhodně delší životnost.
Prasklý odlomený silikon je ale bohužel neopravitelný, takže jsem se s tímto cb rozloučil...

4

Ahoj, diskuzi čtu pozdě. Před týdnem jsem si originál Clasic objednal. Když pomineme tu závadu, jak se nosil? Nevyklouzávala varlata? Držel pevně? Dalo se během zamčení sportovat? Díky. Alík.