1

Téma: Milking jak často?

Zdravím všechny,chci se zeptat na zkušenost s touto praktikou,jak často Vám jí paní provádí.U nás je zamčení trvalé,jen při depilaci je sundána klícka.Pohlavní styk nedovolila Paní již 2měsíce.Měl jsem návrh alespon na milking 3x do měsíce(samozřejmě v klícce),nejprve souhlasila,ale měl jsem už i poluce a hned došlo k odložení až o 10dní.Její návrh že to bude stačit 1x měsíčně se mi zdá málo.Dík za odpovedi.

2

Re: Milking jak často?

Tak bude to individuální, ale co se zdravotních důvodů týká, tak se udává, že by měl být minimálně jednou za šest týdnů. Takže máš ještě pořád dost velkou rezervu smile

3

Dik za info.Takže po poluci pauza opět 6týdnu?

4 Naposledy upravil: cirrus1 (11.3.2016 15:36:18)

Musím si zvykat.Klicka trvale žadna pánská rozkoš.

5 Naposledy upravil: roko (12.3.2016 18:57:58)

Ahoj,mohl by mě někdo dát odkaz nebo stručně popsat,co konkrétně a přesně milking znamená a v čem spočívá?Sledoval ,jsem jedno video co se tady dávalo jako jeho sen co chce zkusit.Je to o tom prostě jednou za čas vyhonit(vydojit),nebo je to možnost,že paní honí a těsně před orgasmem to zastaví a jen nechá vytéct,nebo vymačkat co unikne a tak opakovaně?Díky roko

Tak fajn,už mám docela jasno,pročítal jsem si celé odpoledne fóra tady a nakonec se asi odpověď na otázku docela konkrétně dověděl.mě to jako něco nového v oblasti BDSM hodně zaujalo a budu muset vyzkoušet,ať mám další zkušenost a zážitky .Pro subíka jako jsem já super a natrénuju,snad se podaří.

6

Milking se dá dělat různými zpsoby. Když se dělá správně, dá se použít i jako "mučící" technika - je to torchu jako "honění zevnitř," kluk má pocit, že orgasmus musí přijít každou chvíli, ale ten nepřichází a dostavuje se silné vzrušení a frustrace (zvlášť když je kluk v pásu). Sám jsem s tím torhcu experimentoval a musím řít, že se mi povedlo tohohle efektu tak torchu docílit, ale chce to cvik...

7

davidallen:  Ahoj, můžeš to trochu rozvést? Myslím, že mne to zajímá... ;-) Ríša

8

http://handsfreepleasure.tumblr.com/tagged/HOW%20TO Tak, pokud máte dovoleno stříkat, tak doporučuju prostudovat tento tumbrl blog, je tam spousta videí i pár návodů toho kde najít prostatu, jak ji stimulovat, a co to dokáže.... případně dámy nebo pánové kteří zamčeni nejsou mužou tak zamčeného stimulovat a uvolnit přetlak... jen pozor, existuje i prostatický orgasmus, a ten je udajně příjeměnější než jen prosté dojení big_smile

9

Milking je super!!!

10

Díky za odkaz i informace. Musím si to kurňa taky vyzkoušet! ;-)

11

Na všech fórech, i těch zahraničních, se uvádí interval pro milking 6 týdnů jako maximum. Víte někdo, proč zrovna takovýto časový interval?

(pominu-li vágní prohlášení „pro zdraví“)

12

Me paní dela čiste ,,dojení,, asi 1 za 4 tydny,ma v mobilu aplikaci pro ženy a tam si to poznačí.Jinak velmi jednoduche,pridela mi gumickou vybrator ke klicce.Zavaze oci a pak jen klecim a cekam az vytecu.Zadne prijemne pocity nemam .Potom jen sprcha.A nova klicka je i nepruhledna.Pry to bude pro me lepsi at si odvyknu se pozorovat.

13

Podotýkám, že nejsem lékařka, ale pravidelné "vyprázdnění" semenných váčků a prostaty se uvádí jako jeden z faktorů, který snižuje riziko vzniku onemocnění těchto orgánů (a vedoucí k rakovině prostaty). Sluší se ale dodat,že těch rizik resp. toho jak riziko snížit je mnohem více a komplexnější (stravovací návyky, tělesná aktivita atd.).

Takže ač můj sub je trvale zamčený a bez orgasmu, tak o jeho zdraví dbám a pravidelně ho vyprazdňuji milkingem, plus dostává anální kolík.

14 Naposledy upravil: DarthVader (1.8.2016 20:57:22)

to katerina:
Ovšem alfou a omegou je to, jak často. Jednou denně, nebo maximálně jednou za deset let?  Šest týdnů považuji za hoax, tisíckrát se to zopakovalo, tak to musí být pravda. Opravdu nikdy jsem nenarazil na zdůvodnění, proč tento interval. Ale třeba to někdo ví, tak by mě to zajímalo.

Tady jsou články o vědecké studii na téma četnosti ejakulace. Stačí snížit frekvenci z 21x za měsíc na 3x měsíčně a riziko raka se zvýší o 19%...

http://sex-vztahy.doktorka.cz/masturbac … -rakoviny/

vévévé .lui-magazine.cz/ostatni/item/7175-vedci-a-masturbace-z-vysledku-vedecke-studie-vyplyva-ze-onanie-snizuje-riziko-rakoviny-prostaty-a-ma-i-dalsi-nezanedbatelny-vliv-na-zdravi

15

Jsem také trvale zamčený a bez orgasmu ale pravidelně vydojený,a tím i také spokojený,navíc ode dneška novy ht nepruhledný tak už na něj ani nekoukám :-).A nosí se super.