Re: 5. pražský sraz a 5. narozeniny Cudnosti
Koukáme, že tedy prolívat hrdlem bude dosyta. Co kdybychom my tedy něco vyloženě na žízeň, sodovky, colu a nějaký zobání jako oříšky, brambůrky, tyčky?
V a H
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » 5. pražský sraz a 5. narozeniny Cudnosti
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Koukáme, že tedy prolívat hrdlem bude dosyta. Co kdybychom my tedy něco vyloženě na žízeň, sodovky, colu a nějaký zobání jako oříšky, brambůrky, tyčky?
V a H
Má toho Vojta asi hodně, nestíhá odepisovat, tak myslím, že může každý donést kdo co uzná za vhodné. Je fajn, že to sem píšeme a každý donese něco a pak bude mega občerstvení.
Jste skvělí, doneste nepovinně a zcela dobrovolně, co uznáte za vhodné. K zobání bych vás poprosil i o talíře nebo mísy, jestli je poberete. Nebude tam moc nádobí. Za sebe vám už teď můžu slíbit narozeninový dort a vtipnou historku z jeho objednávání. A taky 4 litry červeného vína Dornfelder.
Tak všem přeju vydareny sraz, moc rádi by jsme zúčastnili, ale nepretrzity provoz s šichtou v sobotu a pooperační stav mé ženy k tomu to tentokrát nedovolí.
Tak jestli ten dort je ve tvaru CB!!!!! Tak to bych chtěl vidět tu vykolejenou cukrářku.
My vezmeme pár klobásek a nějaké sýry na zobání. Už se moc těšíme.
Hlášení z pořadatelského štábu:
- přípravy 5. narozenin Cudnosti vrcholí
- zítra v 6 večer to vypukne
- stále se hlásí další účastníci
- všichni přihlášení už mají instrukce kudy kam a moje tel. číslo - pro případ, že by na sraz nemohli trefit
- už se na vás s přítelkyní Jančou moc těšíme
Mohl bych také přijít.
Já už počítám hodiny k odjezdu a posouvám minuty pohledem :-) Bude to určitě parádní pařba, už se na vás všechny s Tlapíkem těšíme
Ahoj, pořádně si to užijte, budu na vás vzpomínat. Vojtovi a Cudnosti přeju vše nejlepší k narozeninám.
Tiše závidím, a přeji všem skvělou zábavu.
Tak jak se srážíte bando? :-D jako žádná online reportáž, jó? Já teď skončil v práci. Čekám info a ono nic :-)
On line to fakt nešlo Pavle. Bylo to super. No ještě že jsem šel. Děkuji všem zůčastněným za super večer.Musím na férovku přiznat,že Brno jede. Tím se, ale nechci dotknout východočechů a zahraničních účastníkům. Kdo totálně propadl v účasti byly západní a jižní Čechy. Toliko demografie.
Takový letní víkend někde u Brna by byl dobrý.
davue007: Hele nekritizuj...;-)
Jinak s Tebou v ostatním souhlasím. Byl to opravdu fajn večer. Setkání s nicky, které "dostaly" tvář byl opravdu posunem ku předu. Také jsem rád, že jsem konečně na sraz zavítal a věřím, že se dám snadno "přemluvit" k těm dalším. A pokud by se měl konat dle návrhu někde v Brně (u Brna), tak se dostavím v jakýkoliv termín.;-)
Všichni zúčastnění byli hrozně fajn i vstřícní a nejednou jsem byl opravdu příjemně překvapen, kdo se za jakým nickem skrývá. Nedá se podle příspěvků odhadnout daná osobnost. V tom mám ještě velké rezervy. :-D :-P
Všechny ještě jednou zdravím a děkuji za shovívavost. Ten nejmenší na srazu, Ríša
Díky všem zúčastněným za prima večer, Vojtovi s Jančou za uspořádání a všem ostatním za bezva atmosféru. Opět se ukázalo, že reálný svět je lepší, že počítačová virtuální realita. :-)
Díky a těšíme se s Madam na příště.
Za mě a mého miláčka velice děkuji Vojtovy s Jančou za zorganizování srazu. Bylo velmi příjemné Vás všechny poznat osobně a vyměnit si zkušenosti, postřehy. Doporučuji nezahálet a stále se scházet, jelikož je opravdu skvělé poznávat osobně milé lidi a je škoda, že jsme se všemi nestihli pokecat. Tak určitě, když bude něco v Brně nebo kolem Brna a o víkendu, určitě tam dojedeme. Za skvělými lidmi přijedeme kamkoliv :-) i do Prahy.
Lidičky, díky moc :-) Díky za nejlepší akci v dějinách Cudnosti.
Děkuju vám mimopražským, že jste si udělali výlet. Snad jste všichni dojeli dobře domů a nelitujete ujetých kilometrů.
Díky všem, kdo jste přinesli něco dobrého.
Díky Donatienovi za svezení před akcí a Martinovi-msteelovi za svezení po akci.
Díky Wendele za fotodokumentaci dortu.
Díky úplně všem zúčastněným za skvělou společnost, skvělou atmosféru, prostě za oslavu a setkání, které se nám opravdu vydařilo. Byli jste úžasní.
Bylo mi ctí oslavit s vámi páté narozeniny Cudnosti.
Byli jste skvělí jako obvykle a my utekli brzo jako obvykle. Mnojo, starší člověk už prd vydrží.
Ovšem Vojto, ty máš teda průůůser s tou fotkou :-)))) ještě, že sem madam nechodí
V a H
Jsem asi zblbnul jméno, viď? Tak jsem to opravil na přezdívku. Což mě asi neomlouvá :-)
Rádo se stalo. ;-) A díky Tobě Vojto, i všem zúčastněným. M
Přesně tak. Vychválil jsem všechno "kolem" a na to hlavní zapoměl... :-/
Díky moc Vojtovi a Janičce za zorganizování této akce. Mám dojem, že bez jejich přičinění by k těmto akcím těžko docházelo...
Tak že ještě jednou velké díky! :-)
.. a pro ty, kteří chtěli vidět, nebo pořídit snímky na srazu, posílám link..
http://www.keyholderfinder.com/msteel
https://www.facebook.com/martin.msteel
http://fotoalba.xchat.cz/~$10965252~1bb … offset%3D5
Ostatní se nedívejte, budu se červenat.
A klíčnice nechť na mě házejí e-maily :-)
Berte mě s rezervou ;-) MM
To jen ke srazu-- snad Vás tím nenas..nerozladím.. :-D
Neboj, určitě nerozladíš... ;-)
Já se na toho krasavce vždy rád podívám... ;-) :-P
I my moc děkujeme Vojtovi a Janičce za uspořádání úžasného srazíku. Bylo nám tam moc krásně. Všichni přítomní byli moc fajn. Už se moc těšíme na další osobní setkání. Šnekovi
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » 5. pražský sraz a 5. narozeniny Cudnosti
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB