1

Téma: Menší penis-grower

Ahoj,
prosím o radu,
mám menší penis a varlata(výš k tělu) a jak sem psal tak se s erekcí se penis prodlouží, což mi přijde k pásu cudnosti jako nejhorší kombinace na padání pásu a na komfort..Jakej by byl nejlepší? Delší klícka, aby byl prostor pro částečnou erekci a netahal tolik varlata, nebo naopak co nejmenší a pochopitelně v obou případech, co nejmensí prostor mezi kroužkem a klíckou..
Díky za rady smile

2

Re: Menší penis-grower

Co nejmenší..

3

Mám opačnou zkušenost.

4

Jako že co nejvetší klec? To slyším snad poprvé..

5 Naposledy upravil: davue007 (21.3.2016 07:15:48)

Mám stejnou zkušenost jak IN. Mám vyzkoušeno. Bohužél provedení malé klece, u modelu, který jsem zakoupil mě působí odřeniny, protože klícka skřípe kůži.

Leda že by klec umožňovala 100 % erekce délka/šířka a penis se při zvětšení průměru v prostoru klícky nezasekl a tím se stane 100% erekce nemožná.

6

Ale tahej 20 cm dlouhou a 5 cm širokou trubku v kalhotech;-)))) Přeháním .....

Ale taky stejná zkušenost jako IN - co nejmenší aby se špička dotýkala klícky. I když právě nošený a velmi pohodlný BON4 to nesplňuje.

Jinak mám úplně stejný problém - velký rozdíl mezi klidovým stavem a plnou noční erekci

7

Nemyslel jsem zrovna největší klec, pro mě byla nejpohodlnější střední velikost. Tedy např. CB6000 či Spidewire2. Miniklece u mě erekci nezabránily, ale tahaly bolestivě varlata od těla.

8

No a neměl jsi tedy moc volný kroužek?

9

Ne, krouzky mam dost natesno