26

Re: Milenec

Na tohle téma se hodí web kandaulismus.cz, je tam více tomuhle tématu správně naladěných lidí wink

27

Také mám zamčeného sub partnera a navíc milence. V přístupu je to asi hodně podobné tomu co psala Helča. Partner svoje postavení zcela akceptuje, sub pozice mu vyhovuje a jeho sexuální potřeby nejsou prioritní. Neznamená to, že bych ho ignorovala, ale co se sexu ve vzthu týče, tak je prioritou mé uspokojení. A je pravdou, že díky milenci partnerovi dovoluji mne uspokojovat ústy méně, než původně chtěl, ale zase je poslušnější. Penetrativní sex má partner se mnou vyloučený. Když mám dobrou náladu a chová se tak jak má, tak má nárok na leštění žaludu, dráždění prostaty a hraní si s jeho varlaty. Pokud ne, tak dostane jen kolík. Za poslední rok měl 2 orgasmy - jeden na naše výročí a druhý na jeho narozeniny.

Milenec o zamčení partnera ví, ale nikdy v jeho přítomnosti nic neprobíhalo. Tohle mne mrzí, byla bych hrozně ráda, ale pro milence je to za hranicí, čeho by byl schopný. Partner by to asi zvládl.

28

Tobe by se libilo kdyby se na to subik musel koukat?

29

ratajik:
Ale to je nedorozumění. Můj muž moje právo na milence akceptoval již zpočátku vztahu. Nemá to nic společného s podváděním a ani se zamykáním. Tehdy jsem nevěděla, že nějaký pás cudnosti existuje. Že si s jedním chlapem nevystačím jsem věděla už před naším vztahem a v tomto směru tolerantního muže jsem hledala. Tehdy jsem ani nevěděla moc o sD vztazích a pojem kandaulismus mě byl neznámý. Jen jsem cítila, koho potřebuju.

katerina:
Váš vztah je asi výrazněji sub-dom, to by mě už nevyhovovalo. Já se svým mužem občas souložím, občas mu to udělám ústy. Ale obojí velmi zřídka. Myslím, že je dobře, když má možnost se na něco tak výjimečného těšit.

BW:
Mě by se moc nelíbilo, aby byl můj muž přítomen mému sexu s jiným. Spíš by se mě líbilo, kdyby byl zamčený ve vedlejším pokoji. Pro něho ale prý to největší přání je, být "u toho". To se mu asi nesplní. Když jsem to nadhodila prozatím dvěma milencům, byli proti. Jeden navrhl, aby manžel čekal před domem. Než jsme to zrealizovali, milence jsem vyměnila.

30

Tak jsem po půlroce na této nitce znovu. I náš vztah se ženou doznal změn a rád bych se podělil o zkušenosti a obnovil diskuzi na toto téma.
Manželka má stále stejného milence a jejich vztah je spíše intenzivnější, než na začátku. Tráví více času na pracovních cestách a dlouhých poradách (nějak to dětem musíme vysvětlit). Ke mě je ale velmi milá. Občas mě odemkne a krásně mě uspokojí pusinkou. Naopak její orgasmus je pro mě už jen vzpomínkou. Až na mimořádné výjimky. Zajímavé je, že jsem se s tím překvapivě rychle sžil.
Vývoj má i zamykání. Nejprve jsem ji prosil o slib, že to bude jen naše tajemství. Přesto to ale loni prozradila své kamarádce. Ta je nyní držitelka záchranného klíče a odemyká mne v nezbytných případech, když je žena mimo domov. Takové ponížení jsem si dříve nedovedl představit, dnes mě připadá normální. Nedávno o mém uzamčení řekla i milenci. I to jsem ale rozdýchal. Mám trošku obavu, kam to může pokračovat.