1

Téma: Naplneni mocaku tekutinou

Jako sub teprve zacinam a tak zjistuji a ucim se. Vsiml jsem si na netu ze madam nekterym otrokum zavede do zaludu hadicku a injekcni strikackou mu vtlaci tekutinu do penisu jenz prijde az do mocoveho mechyre. No laka me to. Ale nevim co to je za tekutinu a zda pri tak obracenem postupu nehrozi ze se tekutina dostava treba i do spermovodu a nemuz edoji tk zanetum ci nejakemu poskozeni uvnitr. ? Jiste si ted mnozi tukaji na hlavu ze kdyz jsem to videl na netu tak to asi jde. NO ja uz netu moc neverim. Ona jedna vece je skutecne vedet a druha co nam kdejake video muze nalhat. Uz jsem videl takovych hracek mraky a vetsinou ani nefuguji.

2

Re: Naplneni mocaku tekutinou

subpp: možná je to čistá voda, nebo je to lékařský roztok, který se používá v lékařství a nebo pokud nějaké paní má rada i k plnění varlat.

3

Dobrá rada, na tohle se fakt vyprdni!!!!!!!

K plnění se používá fyziologický roztok - nikdy nic jiného.

Jinak cokoliv se zavede až do močáku (nemyslím dilataci penisu) smrdí infekcí, ve fatálním případě se selháním ledvin. I při dodržení max. sterility a opatrnosti se zanese infekce natošup a to i v lékařském prostředí. I pokud Tě cévkují na urologii, většinou Tě překryjí preventivně antibiotiky. U chlapů je to díky délce močové trubice problém a i od doktora se vrátíš po cévkování s krvácením a pálením.

Tohle jsem nikde nevyčetl - tím jsem si já blbec starej prošel. Takže raději ne.
Dilataci penisu můžeš při dodržení sterility vyzkoušet ale i tam opatrně.

4

Každá věc má svou míru rizika. Já osobně partnera občas cévkuji, samozřejmě je třeba sterilní cévky, sterilní lubrikant a hlavně hygiena. Nikdy problém nebyl, ale co nebylo, může být. Takže opatrně a s rozvahou. Do napouštění bych asi nešla, myslím si, že to je opravdu velké riziko.

5

Paní Dominiko, děkuji za doplnění mého příspěvku a upřesnění dalších možností. Mě Paní občas jen naplní varlata, ale je to tak jednou za rok :.)

6

A nemyslel jsi tím napouštění fyziologického roztoku do šourku? Plnění varlat, no nevím, to zavání neplodností. Jinak, na tohle je lepší se fakt vykašlat, tohle opravdu patří do rukou někoho, kdo má zdravotní vzdělání a ví co dělá.

7

Cievkovanie som zazil par krat a bolo to super, ziadne krvacanie, trochu palenie ano. Kazdopadne ak sa to robi opatrne a hygienicky, tak preco nie. Ale ano je to rizikove.