1

Téma: Noční výstřik

Stala se mi zajímavá věc, probudil mě noční  "výstřik". Nic se mi nezdálo, penis bez stimulace a najednou mě probudilo takové to pulsování v penisu a začal jsem stříkat. Nebyla to žádná poluce, ale klasický výstřik s tím, že jak jsem byl rozespalý, tak jsem z toho nic neměl..

Stalo se vám někdo něco dobného?

2

Re: Noční výstřik

A klícka byla?

3

Nene, bez klícky..

4

Zřejmě si měl pořádný erotický sen.

5

No, to bych řekl ze ne, většinou si to pamatuju.. Ale nechápu,ze to bylo přímo strikani - pochopil bych poluci, ale tohle bylo jako vodotrysk.

Je to mozne i ve bdelem stavu. Ridici centrum pro ejakulaci se nachazi v mozku a ne v penise nebo v prostate, proto je mozne i bez stimulace 'hardwaru' dosahnout spontanni ejakulaci. Ve spanku je to poluce. Mozna, ze se to da i naucit, ale asi bych to nechtel umet.

7

Taky se mi to minulý týden stalo. Ale zdal se mi nějaky erotický sen pak mě probudilo to pumpováni ale připadalo mi to bez orgasmu.

8

To pulsovani v penise byly stahy prostaty, ktera pumpovala sperma do mocove roury. Stejne jak v pripade, kdyz se pouzije elektricka stimulace prostaty, elektricky proud vlastne kontrahuje hladke svaly prostaty a zpusobi ejakulaci.