1

Téma: Větší kroužek

Koupil jsem si CB6000 (čínskou kopii) na první seznámení a hry s manželkou. Žel jsem zjistil, že jsem příliš velký, nasazování největšího kroužku je boj na hodinu i s lubrikantem všude kolem a po sejmutí po cca hodině jsem hodně odřený na řadě míst (hlavně shora kvůli ostrým hranám) ale i plošně shora, z boku od bočních kolíčků a skřípnutí při zapínání prvního i druhého horního pásku. Podle měření by mi vycházelo cca 60-65 mm, možná i více. Podobně velikost většího varlete je . Přitom velikost penisu je spíš na S klec.

Dá se někde pořídit větší kroužek, nebo kroužek na míru, nejlépe tvar O?

2

Re: Větší kroužek

Pochybuju že seženeš vetší kroužek.. Hrany se dají obrousit. Skřípnutí je dáno tím, že to neumíš nasazovat, nedal jsi pozor na pohyblivé části.

BTW. Předpokládám, že jsi nasazoval na ochablý? Taky by pomohla sutdená sprcha, nebo led..

3

Jenže ono se to skřípalo i dál a fakt to shora dřelo. Šourek tam mám naskládaný, jak skládanou sukni, všude přečuhuje a překáží. Boj je vůbec příčky nasadit na oba piny, hlavně tu druhou. Protože očka kroužku nejsou nad úrovní penisu a šourku - "nevejdu se tam".

Btw. co dělat proti posouvání bočních pinů zpět a skřípnutí?

4

A nasazuješ teda na ochablý? U většiny PC se dá někde skřípnout, trénink dělá mistra wink

5

Jsou věci, se kterými žádný trénink nepomůže. Pokud se někdo do pásu sice nasouká, ale je v něm tak těsno, že to časem vede až k otoku, dlouhodobě se takový kroužek nosit prostě nedá.

O jiném řešení než kutilství nebo nebo dražší zakázkovější klícky ale nevím, a že jsem také musel tohle řešit.

6 Naposledy upravil: pussyboy (31.3.2016 16:03:55)

CB6000(s) mívaj problémové kroužky, na krátkodobé nošení jsou fajn, ale po pár dnech ta hrana opravdu začne dřít (mě rozedřela do krve, a když sem se zpotil, pálilo to jako čert) Tak doporučuju si k cb6000 dokoupit kovové kroužky (já to udělal, tak mám plast cb6000s s kovovým kroužkem a jsem už 11 dní zamčený v kuse a pohoda labůžo)....

Edit: Velikost kroužku je hrozně těžké odhadnout... nesmí zaškrcovat, nesmí být volný a padat, musí dobře držet... pokud máš erekční koužek, zvol o chlup větší velikost.

Co se nasazování týče, tak je to ideální provádět ve sprše s přístupem ke studené vodě. A taky je fajn tu věc promazat dětským olejíčkem než na ni nasadíš klec. Natočil jsem o tom video jak to dělám já : http://chastityboycz.tumblr.com/post/14 … able-while

7

Vyzkoušel jsem i silikonovou verzi a tam je to o přezržení největšího kroužku, a zůstává napnutý v roztažených očkách tak o cm na každé straně. (Navíc se klec stahuje z krajních pinů.)

Neví někdo o možnosti vyrobení kroužku definované velikosti na objednávku? Nebo nešel by silikonový kroužek šikmo přeříznout a vlepit kus jiného? Čím to ale lepit?