1

Téma: Prince Albert (genital piercing)

Chtěl by jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s PA - Prince Albert (genital piercing).
Chtěl by jsem to k těmto navlékatkům jak je CB spiderwire alcatraz apod.
Aby jsem to měl pojištěné, že až si mě přítelkyně zamče na delší dobu, tak aby mi v hlavně nešrotovalo jestli to jde vytáhnout nebo ne...

2

Re: Prince Albert (genital piercing)

MaE, ty si chceš vážně nechat udělat DO NĚHO díru?

3

Pokud na to máš,tak jdi do toho,je to super věc.Postupně se dá i zvětšovat tlouštka kroužku.Já jsem došel až do 5 mm. Rychle se to i hojí,protože moč tomu pomáhá,neboj se toho.

4

Ahoj, rozhodně se toho neboj wink jestli si chceš přečíst jak to vypadá do detailu tak ideálně tady: http://bdsm-povidky.freebdsm.cz/index.p … 2-piercing

Jinak s odstupem času můžu říct, že je to bezproblémová záležitost. My teď máme doma vanilkovou přestávku smile takže k pásu to nepoužíváme, ale odzkoušeno a je to jistota.

Rozhodně neváhej wink

5

tady: http://www.lustlock.com/english/index.php najdeš výborný zámky přímo do toho. jeden jsme si koupili a funguje to geniálně.

6

No a kde se to dá udělat?
A co bolí to?
močení bez pásu je možné do pisoaru a v přírodě?

7

MaE napsal:

No a kde se to dá udělat?
A co bolí to?
močení bez pásu je možné do pisoaru a v přírodě?

Hele nechci bejt ošklivej, ale četl sis ten článek co jsem na něj odkazoval v prvním postu? Asi né, protože jinak by ses nemohl zeptat kde se to dá udělat.

Močení možné samozřejmě je. Jen se s tím musíš naučit :-)

8

Četl, nejdřív sem napsal příspěvek a pak sem četl...

9

To treti nejak nechapu, k cemu je dobre, to prvni vypada hodne zajimave, i kdyz ja bych do toho nesel.

10

chci se zeptat,jestli někdo neví,zda se dá sehnat banánek do PA o jiné délce než 12mm?

11

PA se mi líbí, ale ten strach bych nepřekonal...

12 Naposledy upravil: davue007 (2.4.2016 07:34:42)

Chtěl bych oprášit toto téma.  Viděl jsem CB PA 5000 ,ale jaksi mě chybí právě ten PA.
Tak mám k tonu tyto otázky?

Propíchnutí močové trubice PA je definitivní nebo se při odstranění , nenošení banánku  zhojí?
Jak se s tím chodí čůrat? Předpokládám, že pak moč teče i novým otvorem. Jak moc to snižuje komfort při močení ve stoje?

Prosím o příspěvky a zkušenosti třeba i  do ZS

13

myslím si že to udělá větší bordel, samotný PA při močení ve stoje. Při sezení je to jedno, páč to pak stejnak utře papírem a když je zamčený a má PA tak si tak jako tak musí(m) sednout, protože nema(m) právo při močení stát big_smile smile

Jednou propíchnutý a zhojený piercing se sám od sebe neztratí. Ta díra tam bude furt. To máš jako ty velké kruhy v uších jak je fur vytahujou aby byli větší a větší... Kolem rány se vytvořila nová kůže a ta už nezmizí. Nicméně se to dá řešit operativně (ty tunely v ušních lalůčkách), kdy se to rozřeže a sešije a jako nová rána se to zhojí...

dokud je tkáň otevřená, bez kůže a krvácí, tak by se i PA zhojil, kdyby neměl umístěný kroužek.

14 Naposledy upravil: davue007 (2.4.2016 08:05:47)

Hmm , takže ta paráda je v běžném životě asi trochu problém..

Tedy asi více problémů než užitku.

Doufám, že ještě někdo dá svůj názor.

15 Naposledy upravil: Donatien (3.4.2016 07:24:04)

Ahoj Davide,

ad zahojení: záleží na tom, jak velkou tu díru máš. Předešlá odpověď přirovnávající k dírám v uších moc neodpovídá, ti ušaři si to většinou hodně a hodně dlouho roztahují. Pokud máš běžnej průměr (já te´d měřil kroužek a má 3 mm), tak po vyndání má tendenci zarůstat. Ale než by se kompletně zavřelo, tak by to asi bylo nadlouho. Měl jsem původně o něco slabší kroužek a tam se zarůstání projevilo už po měsíci, musel sem nasílu znova tu díru prorazit. Btw do prince se nedává banánek (činka), ale kroužek. Buď zcela uzavřenej nebo nedokončenej.

ad močení: vzhledem k tomu, že v tý nový díře máš kroužek, tak to tudy zas nějak dramaticky neteče. To až když bys to vyndal. Musíš ale počítat s poněkud větším rozptylem, protože ten druhej výstup kroužku v ústí močový trubice ovlivňuje proud. Ale nic zásadního, přistoupit blíže k mušli a je vyřešeno. Další negativní efekt je, že obvyklá poslední kapka do kalhot je poněkud větší, kroužek v ústí brání odstříkání zbytků. Zase stačí mírná opatření, myslet na to a klepat intenzivněji, případně u uzavřenýho kroužku otočit tak, aby byla kulička uvnitř a zavírala vstup. A nebo prostě utřít.

Celkově, jak již psáno, není rozdíl mezi PC s princem nebo bez. Samotná klec a fakt uzavření má větší vliv, než to, jestli k tomu máš propíchnuto nebo nemáš. Co ovšem u mě vyloučilo použití tohohle typu pásů je, že mi po čase (tak týden) začala ta díra po piercu, (na který to vlastně celý visí) hnít, protože ji ten kroužek od PC poškozoval. A jak tudy při nasazenym PC vpodstatě nevychází moč, tak se to nesterilizuje.

Lákaldo pro ty, kdo uvažují o účasti na příštím srazu: když místo původního kroužku máš tu díru tak vytahanou, že do ní jde dát visací zámek, jak jsi jistě viděl na minulém srazu, tak si myslim, že to už nezaroste, ani kdybys vyndal všechno a nadlouho

H.

16

Ahoj dík za informace pokud do toho půjdu tak určitě to bude v průměru 2 - 3 mm.

Ale toto je dost zásadní info proč do toho nejít:
!začala ta díra po piercu, (na který to vlastně celý visí) hnít, protože ji ten kroužek od PC poškozoval.!
Objednal jsem ho, když jsem měl slabou chvilku. Mám několik nápadů jak to vyřešit i bez PA
Tak uvidím bude to domácí kutilství.  Výsledek nejistý.

17

Já bych do toho nešel ani za nic.

18

Já asi taky ne, ale mám pár nápadů.  Snad to půjde realizovat a bude to funkční a pohodlné.

19

Je to úplně stejné jako s jakýmkoliv jiným piercingem. Vpich se po vyndání šperku časem zatáhne a zahojí, jen je možné, že po něm zůstane nějaká ta jizvička. Pokud už je roztažený na větší průměr, doporučuje se opakovat reverzní postup, tj. postupné vyměňování za menší průměry šperku, dokud se nedosáhne toho, aby se otvor po piercingu zmenšil tak, že se v pořádku zacelí.
Každopádně dle zkušeností uživatelů na zahraničních fórech je PA-5000 hodně krok vedle, téměř nikdo ho nedoporučuje k dlouhodobému nošení, ale existují další klícky, které v sobě mají pojistný mechanismus zabraňující vytažení penisu právě přes tento druh piercingu, avšak cenově je to zase někde jinde.
My jsme to doma vyřešili celokruhovým segmentem o průměru 5mm a kovovou klíckou, které jsou propojeny jednorázovým plastovým zámečkem. Takto nemám sebemenší šanci se z ní dostat, aniž by o tom má paní nevěděla.
A popravdě si myslím, že bez podobné pojistky skrz piercing je pás cudnosti jen hračka, která se dá při troše šikovnosti obejít, aniž by na to partnerka přišla. V našem případě to byla otázka jen pár měsíců, než jsme dospěli k tomu, že když už něco takového, tak pořádně se vším všudy smile

20

chastsissy: Takže ty PA, nebo nějakou verzi máš, kdž píšeš že to je celé propojené?

21

Ano, mám klasického Prince Alberta.
Doporučuji si projít tohle téma, popisoval jsem to tam trochu podrobněji, včetně pár fotografií.
http://forum.cudnost.cz/topic/74/chastity-piercing/

22

Jo, díky za přesměrování. Fotky si pamatuju, jen jsem si to nepřiřadil k tobě wink A upřímně řečeno, jsi fak t dobrej, já nosit kružkovaný PC nastálo, tak se asi zblázním..

23 Naposledy upravil: davue007 (5.4.2016 14:17:46)

PA 5000 mě dorazil musím říct,že největší problém je ,že uzamykatelná část je z plastu nikoli ocel. Néchám to prozatím ležet ve skříni.

Ten plast se nesnese s vpichem v kůži mě přídě.

24

Četl jsem, že klícky PA5000 často praskají ve spoji a dochází k ošklivým úrazům...

25 Naposledy upravil: davue007 (6.4.2016 05:13:07)

To si nemyslím. Ten plast je ok alespoň nový.