1

Téma: BON4 vs. Birdlocked vs. jiné silikonové klece

Hezký den,

jelikož jsem tu žádné podobné vlákno nenašel, tak bych Vás chtěl poprosit o radu. Uvažuji nad koupí silikonového pásu cudnosti na styl nošení 24/7/365 a rád bych znal názor ostatních na silikonové klece BON4, Birdlocked a ještě jedním pásem, který uvádím v odkazu dole (jeho pravé označení jsem nikde nenašel). Jedná se mi o klasické verze, žádné krácené nebo s ostny. Jsem momentálně uživatelem CB 6000, ale rád bych přešel na pás hygieničtější k dlouhodobějšímu nošení, ve kterém se bude dát i příjemně spát a bude těžké podvádět (ano vím, že se u všech, vyjma "T" pásu, dá vždy vyjmout a těžce nacpat zpět, ale chápete...). Pokud je někde vlákno podobné tomuto, tak se omlouvám, ale přehlédl jsem.

Děkuji všem za rady a pozdravuji z Brna. smile

Martin

Odkaz na třetí pás: http://www.ebay.co.uk/itm/Bondage-Male- … 1942909509

2

Re: BON4 vs. Birdlocked vs. jiné silikonové klece

Nó nevím ale on je BON4 silikonový?

3

Hlavně silikon je hrozně měkký, což se neslučuje s podmínkou "bude těžké podvádět".

4

Ta třetí klícka je silikonová kopie švvýcarského Dickcage. A opravdu, BON4 existuje i silikonový. Ty jejich silikonové klícky jsou světově známější, s tou kovovou přišli až později. Viz bon4.com.

Tolik fakta :-) Jinak souhlasím s Davidem - to co hledáš, to v silikonu nenajdeš.

5

cudnost.cz : děkuji za vysvětlení, já se jen ptal, že nevím, já jedu jen podle tvých stránek.

Ale jinak si také myslím, že silikon není ta správná cesta.

6

Birdlocked Pico + zoubky je vhodný doplněk, ten bych nezatracoval.

7

Děkuji za názory. Co byste mi tedy doporučili? Podmínky jsou tedy takové:
a) vhodný na nošení 24/7 (a pohodlný při spaní)
b) dobrý na hygienu
c) obtížné podvádět

Z plastových nevím, jak je na tom Holytrainer, ale CB řadu již nechci. Silikonové jste zavrhli a v kovových se nevyznám. Btw jak je na tom ten Dickcage s takovými podmínkami?

Děkuju. smile

M.

8

subboy : Já mám Spiderwire2 a Bon4 - kov - doporučuji.Bon je ještě míň vidět než Spiderwire2. Hygiena a dlouhodobé nošení bez problému.