26 Naposledy upravil: davue007 (18.4.2016 18:55:33)

Re: Až naprší a vyschne

Napršelo,napršelo hurááááááááááááááááá mám to plnéééééééééééééé!!!!!!!

27

Super,  ale teď ještě vyschnout a to hned tak nebude, ale držím palce

28

Ale pořád vysychání je ta lepší část, to víš, že může nastat celkem rychle, když na to přijde. Vdyť to jaro už někdy přijít musí, přece.

29

Hmm, má to někdo štěstí. U nás se to jaksi celé zvrtlo. V sobotu dopoledne mě má paní dobrou hodinku týrala a nakonec neodolala mému škemrání o orgasmus a slitovala se nade mnou. Každý si jistě dovede představit, jaké to po skoro třech týdnech půstu bylo. Jenže po obědě ji to nějak začalo mrzet a když mě chtěla opět zamknout, tak jsem se nenechal. Celou neděli mě provokovala, že jí na mě něco chybí, že to není ono atp. Večer jsme si dali víno a jak jsem ji šel uložit do postele, vzala rákosku a sprškou ran mě donutila si klícku nasadit. Ještě že měli děti něco puštěného na PC, tak to snad neslyšely. Podvečer zrovna krásně pršelo, jenže má paní prohlásila, že to neplatí (když jsem byl během deště odemčený) a musel jsem všechno (cca 5mm) vylít. Takže jsem opět pod zámkem a na suchu...

30

davue007: Zajímalo by mě, jak vysoký kyblík máš a zda má klasicky kuželovitý tvar (ten by měl napršet rychleji). Já mám bohužel klasický válec. Zatím nedokážu reálně odhadnout, jak dlouho to může trvat.

31

Já mám malej do píškoviškoviště cca 2 litry.  Tvarem je to spíš květináč. š0,2 x d0,2 x v0,25

32

V neděli byla u nás návštěva. Paní si pozvala kamarádku, která přišla s pejskem. Pejsek měl žížu a kyblíček mě vypil.  Tak hurá.

33 Naposledy upravil: Xena (4.5.2016 12:19:51)

A co bylo dál? Když jsi psal tak vítězně " Hurá".

Renne: A co ty? Stále ve hře s kyblíčkem pokračujete?

34

Napršelo a vyschlo podmínky splněny. Pejsek to vybumbal. Paní to neohlídala.

35

No, u nás stále jen poprchává a co naprší, tak hned vyschne.
Takže stav hladiny vody je 0 (slovy nula, nic, sucho, Sahara, zero, grrr).
Manželka se móc baví, já na výběr nemám.
Nechápu, jak to kolegovi mohlo tak rychle napršet.

36

To je jasný, podvádí? :-) Kape do kyblíčku vodu sám v nestřeženém okamžiku :-)

davue007: To teda byla suchá odpověď :-( Ty takový poeta? Škoda, já myslela, že si měl z toho radost....

37

Tak včera jsem při sekání zahrady objevil zapomenutý kýbl a v něm bylo napršeno tak 4 cm vody. Hned jsem si na na vás vzpomněl wink

38

René tak jak?  Počasí je přející!!! Daří se?

39

Díky bouřkám napršelo do kyblíku o cca 20% víc.
Museli jsme v květnu na 10 dnů hrátky přerušit kvůli mému cestování, ale kyblík zůstal na terase.
Jsem teď zase pod zámkem a tak čekám, až vyschne.