1

Téma: Samovolně padající CB

Mám asi hloupý dotaz,jelikož si myslím, že to spraví koupení menšího kroužku, ale přece jen, může to být jinak. Partnerovi při denním nošení se už poněkolikáté samovolně pás sundal. Prostě se z něj vysmeknul:-D Jedná se o CB6000S s kovovým kroužkem 50mm, distanční tyčinku používám druhou nejkratší. Pomůže zakoupit menší kovový kroužek??? Plastový nechci zkoušet, partner jej špatně snáší. Co poradíte?

2

Re: Samovolně padající CB

Ano, menší kroužek to vyřeší.

3

Menší koružek ti asi pomůže, ale mě byl třeba moc na těsno, takže jsem zůstal u 50mm. Jenže se občas stalo, že vyklouzla jedna koule. Nakonec jsem to vyřešil, že nemám žádnou distanční tyčku, pohodlý zůstalo na nechtěné vyklouznutí se nekoná.

4

To by mne zajímalo, jak je možné zamknout bez distanční podložky. Všechny tyčky jsou byť s malou, ale vždy s podložkou. Je na to nějaký fígl?

5

Není to žádná věda :-) nejdelší tyčku jsem úřízl na požadovanou délu a udělal do ní dirku pro zámeček. Sedí to a funguje bezvadně

6

Taky jsem si s tím vypadáváním užil. Stačilo ale omotat větší kroužek elektrikářskou páskou tak, aby neškrtil, ale byl akorát. Pak jsem si koupil od Vojty KSD, které pomáhají blokovat penis v klícce. Pomohlo i zkrácení tyčky o kterém mluví Pavel. Nicméně musel jí zkrátit jen tak, aby mezi klíckou a kroužkem byla mezera dva milimetry, jinak jsem měl otlaky od spodního kraje klícky na pytlíku.