1 Naposledy upravil: sempervirens (22.4.2016 13:37:05)

Téma: Kam nás zvědavost žene...

Nazdárek,
na Kandaulistech jsem se dočetl, že forum CUDNOST jsou spřátelené stránky, nedalo mi a nakoukl jsem. Po přečtení zážitků se zamykáním ve mě začalo hlodat a došel jsem k názoru, že klícku nutně potřebuju. Manželka bohužel zamykání není nakloněna, ale neprotestuje, protože kdo si hraje nezlobí...Tak jsem si koncem února (jako dárek k narozeninám) objednal u Vojty UCB 8000, hned večer jsem si ji chtěl nasadit. Nasazování nebylo vůbec jednoduché, i když jsem malé velikosti, tak vzrušení bylo tak silné, že to prostě nešlo, nepomohlo ani když jsem si "pomohl", po několika marných pokusech jsem nasazování nechal na další den. Další den už to šlo, sice taky se vzrušením, takže prvně kroužek, pak si pomoct a potom klícku a cvak...:-) To byl tak krásný pocit... "Docvaklo" mi, že už jako puberťák jsem snil o něčem podobném. Zapůsobil na mě dokument o mužích nějakého afrického kmene, keří měli penis schovaný v bambusové trubce. Mockrát jsem si to jako mladík se vzrušením představoval a teď už mám konečně (muž středních let) trubku i já...:-) Zatím se dlouhodoběji nezamykám, max. to bylo dva dny. Jak mě klícka začne zlobit (často pálení pod kroužkem) tak jde dolů. Manželce to nevadí, ale ani ji to zatím moc nebere, ale to vůbec nevadí. Ten pocit je príma, hlavně po zamčení...:-) Už se mi podařila i nehoda v zaměstnání, pracuji převážně venku v přírodě. Jednou jsem zakopl, nohy se mi rozjely, ale jedno varle mi vyskočilo z kroužku, ten se bolestivě zařezával mezi varlata, jak jsem byl rád, že mám klíček v peněžence a mohu se vysvobodit. Teď pokukuju po menší klícce, klidně i kovové, moc se mi líbí BON 4, ale stačila by mi tak 2/3 velikost. Mám nadváhu, takže se penis potvůrka schovává...:-). Naopak kroužek musím mít (u UCB) ten největší. I tak mi připadne, že klícka není na mě, varlata mám moc spláclá, na reklamní fotce na UCB je pán tak moc placatá nemá... Problémy mi dělá skřípnutí kůže penisu při zacvakávání horního půlkroužku a při docvakávání klícky přes vymezovací čep. Přesto peněz nelituji, za ten pocit to stojí. Např. teď po čerstvém sebezamčení, píšu tyto řádky...:-) Zamykání zdar:-)

2

Re: Kam nás zvědavost žene...

Zdar :-) Vítám tě mezi námi a přeji Ti krásné zážitky, takže nezlob a pěkně si hrej.......

3

Děkuji za vítačku, od tebe mě to obzvlášť těší...:-)

4

Ono toho skřípání kůže a obecně objevování bude víc, ale vyplatí se vydržet a najít si klícku a nastavení, které ti sedne.