Re: Nový začátek
JAK JSEM K SESTŘE PŘIŠEL
Už jsem psal, že tohle vlákno budu využívat tak nějak jako blog. Takže vždy udělám u příspěvku nadpis.
Když jsem zde vystupoval pod svým bývalým nikcem objevila se tu jedna osůbka, která se prezentovala jako klíčnice a domina. Styl jejího psaní mi byl velmi příjemný a mě to mnohokrát nedalo a musel jsem reagovat na její příspěvky. Jenže mé reakce nebyli nijak úslužné jak by se od suba k domině hodilo, ale pěkně urýpané. A tahle domina s povděkem mé rýpání a neustálou legraci přijala. Začali jsme psát zde na foru, pak naše komunikace přešla do soukromých práv a nakonec časem došlo i na výměnu telefoních čísel a stali jsme se přáteli i na FB. Naše povídání o tématu zamykání a femdom se změnilo na povídání si o životě, o rodině, ale i o velmi intimních věcech. Uvědomil jsem si, že to co my dva spolu probíráme není už jako obyčejné přátelství dvou lidí z fora, ale že se k sobě chováme jako brácha se ségrou. Když jsem jí tyhle své pocity napsal, odepsala že to sama vidí stejně. A od té doby mám novou ségru se kterou se navzájem svěřujeme se vším nás trápí i těší. Jsem rád, že jsem zde Xenu poznal a stala se mnou adoptivní ségrou, která umí vyslechnout a poradit a také já můžu být u jejích radostí a starostí, které s Tlapíkem prožívají.