101

Re: Nový začátek

JAK JSEM K SESTŘE PŘIŠEL

Už jsem psal, že tohle vlákno budu využívat tak nějak jako blog. Takže vždy udělám u příspěvku nadpis.

Když jsem zde vystupoval pod svým bývalým nikcem objevila se tu jedna osůbka, která se prezentovala jako klíčnice a domina. Styl jejího psaní mi byl velmi příjemný a mě to mnohokrát nedalo a musel jsem reagovat na její příspěvky. Jenže mé reakce nebyli nijak úslužné jak by se od suba k domině hodilo, ale pěkně urýpané. A tahle domina s povděkem mé rýpání a neustálou legraci přijala. Začali jsme psát zde na foru, pak naše komunikace přešla do soukromých práv a nakonec časem došlo i na výměnu telefoních čísel a stali jsme se přáteli i na FB. Naše povídání o tématu zamykání a femdom se změnilo na povídání si o životě, o rodině, ale i o velmi intimních věcech. Uvědomil jsem si, že to co my dva spolu probíráme není už jako obyčejné přátelství dvou lidí z fora, ale že se k sobě chováme jako brácha se ségrou. Když jsem jí tyhle své pocity napsal, odepsala že to sama vidí stejně. A od té doby mám novou ségru se kterou se navzájem svěřujeme se vším nás trápí i těší. Jsem rád, že jsem zde Xenu poznal a stala se mnou adoptivní ségrou, která umí vyslechnout a poradit a také já můžu být u jejích radostí a starostí, které s Tlapíkem prožívají.

102 Naposledy upravil: PavelCBs (5.4.2016 10:03:50)

ZAMYKÁNÍ TROCHU JINAK

Moje zlatíčko Ellen si mě zamkla hned na první schůzce. Pořád mi ale nevěřila, že nemám klíček od původního zámečku a tak si pořídila svůj vlastní a zamkla mě s novým zámečkem. Zatím mě, ale nezamyká z důvodu mého dlouhodobého půstu. U nás je mé zamčení prozatím z jiných důvodů. Především je to proto, že tím jí doslova patřím, ona rozhoduje o mém ocase a moc se jí ten pocit líbí. Druhý důvod je ten, že ona při své práci vidí vlastně jen nevěrné muže a ona takového nechece, takže u nás pás cudnosti plní i svůj prapůvodní účel. Je skoro až úsměvné jak moje Ellenka při své práci hrozně moc žárlí. Ale je to krásné, vědět, že mám ve svém životě ženu, která mě miluje a chce mě mít je sama pro sebe. A přitom ona sama je mi i několikrát denně nevěrná. Je to krásné, navzájem se v tomhle doplňujeme.
To by bylo asi k našemu zamykání. Teď spíš něco o odemykání. Protože spolu ještě nebydlíme a není možné spolu trávit každou noc, tak využíváme každé volné chvíle a možnosti být spolu. A tady je to spíš o mém odemčení. Zlatíčko je moje krásná nymfička a i když má u své práce sexu dostatek tak se mnou je to prý něco jiného. Užíváme si sexu jak to jen jde a já dokonce prožívám něco co jsem až do teď neznal. Přiznám, že nikdy jsem nebyl takový borec, abych mohl dvakrát za sebou, ale Ellenka to se mnou umí a když chce, tak to jde. Stříkám na povel a pak to vždy na její příkaz musím vždy všechno slízat. Je krásně zvrhlá a perverzní a tam kde ta úchylnost chybí mě, tam jí má můj miláček.
Tady na foru se probírají účinky dlouhodobého zamčení. I Ellen měla strach, že se to na mě projeví. V sobotu mi to moc nešlo ani napoprvé a tak měla strach jestli se mé uzamčení na mě nezačíná projevovat. Jenže ono to je, alespoň v mém případě, hodně i o odpočinku a psychycké pohodě a já byl v sobotu myšlenkama jinde, než s miláčkem v posteli, byl jsem u ní na zahradě a stavěl jsem plot :-D Teď, ale doufám, že její obavy z nějakých následků už jsem jí zase vyvrátil :-)
Je zajímavé, že i když jsme se poznali na erotické seznamce a začali jsme si spolu jen za určitým účelem, já jsem chtěl být zamčený cuckold holky, která se živý sexem a ona chtěla svého cuckolda, jak se náš vztah hodně změnil. Zrovna včera jsme si o tom povídali. Mělo to být vlastně kamarádství s určitými výhodami. Oba jsem se sebe navzájem i trochu báli, jestli si budeme vyhovovat i mimo postel. Jenže vše se změnilo. Naše vzájemné obavy jestli si povahově budeme vyhovovat nebo obavy z naší minulosti vyprchali a my zjistili, že si vyhovujeme hlavně v životě, jako muž se ženou. Přátelství s výhodami se změnilo s zamilovanost a lásku. Už to není jen o sexu, je to o životě jako takovém, o společném plánování budoucnosti, o tom co máme oba navzájmem v srdci. Poznal jsem na Amatérech ženu, která mi až teď v mém věku ukázala, jaké to je když žena miluje, poznal jsem ženu, kterou ve svém životě potřebuji o kterou nechci nikdy přijít a snad už ani nepřijdu. Ženu, které patří moje první ranní myšlenka a poslední než večer usnu, ženu, pro kterou teď žiju a kterou strašně miluji.

103 Naposledy upravil: Xena (5.4.2016 13:32:30)

Díky ti Pavle za objasnění všem čtenářům na foru, jak jsem se stala tvou ségrou. Se snad i budu červenat, jak si to upřímně a krásně popsal, jak se naše přátelství vyvíjelo. Vážím si toho. Je pravda, že mi mezi sebou dost na foru do sebe rýpeme, ale věřte, že je to vše s nadsázkou. Na foru všem tykám, nehraju si na dominu s velkým D, jsem DOMINA pouze pro svého miláčka Tlapíka.  A to, že jsem byla Pavlovou vrbou? Jsou chvíle, kdy se musí a potřebuje člověk jen vymluvit, vypsat, prostě to dostat za sebe, když má veliké trápení a vím, že to pomáhá a zrovna jsem tu byla v tu chvíli pro něj. A je to vzájemné. Jsem s Pavel skoro jako dvojče, jsme si velice podobní :-) s tím rozdílem, že já stojím na druhé straně biče :-) Proto mu hrozně přeju ten nový začátek a lásku s Ellen.
Nikdy není pozdě na nový začátek, každý konec je právě proto, aby mohlo začít něco nového a ještě krásnějšího a v případě Pavla s Ellen to přesně takhle je.

104 Naposledy upravil: davue007 (5.4.2016 14:09:57)

PavleCbs v případě Ellen nejde o nevěru v pravém slova smyslu,ale o práci. Jsou vtom peníze služba žádné city. Ba naopak zákazník je proní spíš někdo kým dá se říci opovrhuje.Drtivá většina to tak má ,až na vyjímky ,hodně záleží i na tom co bylo příčinou k této činnosti.Dost často je příčinou právě chlap. Jsem si skoro jíst,že s tebou si to užívá naplno a k tomu je vtom profík ta jistě bude vědět jak si s tebou poradit.Pokut ti to vše klapne a já vto věřím můžeš se těšit na nové  neskutečné zážitky.Jen to mušíš  vzít za ten správný konec.

No musím si dát pozor abych nezačal závidět.

A teď moudro dne na závěr.

Stáří lidé si těsně před smrtí vyčítají nejčastěji tři věci.

1.Celý život se něčemu ,někomu přizpůsobovali a nemuseli.
2. Litují toho co vše mohli zažít a nezažili.
3. Litují toho,že o něčem jen snili ač je mohli ty sny  realizovat.
Od určité doby se tímto řídím.

P.S.
Musel jsem to sem  napsat bylo to ve mě jako v koze.
Bacha prej moc o věcech přemýšlím ,říkala tvá segra.
Tak nevím Pavle buď ze mě vypadlo moudro nebo zase kosočtverec.

105 Naposledy upravil: Xena (5.4.2016 15:16:59)

davue007: Tak smekám, vypadlo z tebe moudro, vidíš, lepšíš se. Skvělé, fakt. Pod tvé moudro se mohu jen a jen podepsat. 
Těchto 3 věcí se já držím od té doby, co jsem poznala svého miláčka před x lety a máme šťastný život a jsem velice šťastný člověk a rozhodně se nikomu a ničemu nepřizpůsobuji, já jsem svá, upřímná a někdy dost krutá v názorech a kdo má se mnou problém? To je jeho problém, já ho nepotřebuji ke štěstí, já jsem jiná, výjimečná :-)a brácha moc dobře ví, jaká zlá a krutá dovedu v názorech být. A kdo mě zná velice dobře, to je snad jen Tlapík a dost i brácha, tak ví, že jsem velice laskavá, milosrdná a hodná osoba. Ale pravda krutá je, to je život.
Proto si s miláčkem jen a jen užíváme každým dnem všeho, protože pak jen budeme litovat, že už nemáme sílu na to, si užívat. Ale to je strašně, strašně daleká budoucnost.

106 Naposledy upravil: Ellen35 (5.4.2016 19:35:43)

davue007 vis neco ti povim,nejsou vsichni my klienti takovy jak ty pises,abych nima musela pohrdat,ty co  se chovaji slusne a hezky a je jich vetsina,ty se ke mne vraceji a ver tomu ,ze je neberu jako zakazniky ,ale spis jako  my milence,takze proc nespojit prijemne s uzitecnym.Ale je pravda ,ze nekdy je to jen prace a ty sympatie tam nejsou ,proste nekdy si to uziju se vsim vsudy a nekdy je to jen prace.Ja to nedelam jeste tak dlouho,takze se mi ta prace jeste libi a hlavne mam zasadu ,radsi jsem drazsi a je to kvalita a chlapy na urovni ,nez byt jedna z tech levnejsich a sukat 5 nebo 10chlapu denne,to by se mi ty chlapy asi fakt brzy zhnusily vis,takze asi je to v tom  jak to ma ta zena nastaveny v hlave,jinak jeste k tvemu prispevku,ja nezacala kvuli tomu ,ze mi chlapy ublizily nebo ze by o me nemely v normalnim zivote zajem ,to vubec ne.Proste jsem byla sama,miluju sex a korunky...tot vse.A abych napsala neco k tomu co psal milacek,ma ve vsem pravdu ,milujeme se moc a ve vsem si moc rozumime,uz bez nej nemuzu a nechci byt,Ze zacatku jsem myslela ,ze se do nej nikdy nezamiluju ,ale asi proto,ze on je opak vsech chlapu ,tak proto ho tak miluju,hlavne proto ze on je jediny s kym spim z lasky a bez kondomu,to je proste potom v sexu uplne o nicem jinem,nekoukam na hodiny ,muzu zkusit veci ktery bych se jinym stydela rict nebo udelat,proste vse se mi s nim libi,nejvic ale to ,ze mu nemusim v nicem lhat.Nepisu tu jeste moc o odpirani jemu sexu a orgasmu, i kdyz o tom tady to forum asi hlavne je,jenze kdyz s nekym zacinate,je krasny jak to ,ze ma klicku a patri mi, ale i to,ze si ten sex uzivame naplno,takze se  vsem omlouvam ,ale vim ze nas to vsechno jeste ceka,protoze my uz jsme davno poznaly ,ze jsme oba moc zvrhly a chcem to pokazdy jinak...takze nas to vse jeste ceka  .....

107

Ano ano.Četl jsem pozorně.Je fajn když člověka práce baví.Teď už je mě jasné do které 'škatulky kategorie' tě mám zařadit.

Tobě a Pavlovi přeji jen to dobré.

D

108

Tak jsem si předevčírem vysloužil dva týdny uzamčení, nechtěně a nevědomky :-( nastěstí jsme si s miláčkem všechno včera vysvětlili, tak už na mě není naštvaná, tak je to dobrý :-)

109

Protože s miláčkem začínáme a ještě spolu nebydlíme tak využíváme každé chvíle,  každého večera kdy jsme spolu k milování. Zamčený jsem stále a miláček si mě odemyká jak chce. Včerejší večer a noc jsme také trávili společně. Já za tu dobu co jsme spolu jsem už naučený,  že do sprchy jdu odemčený, abychom se pak mohli milovat. Včera vše bylo jinak. Zůstal jsem zamčený,  s tím, že nic nebude. Ellenka mi na otázku jestli opravdu nechce,  řekla že ne a že dnes má hodně práce tak toho bude mít dostatek. Když jsme pak spolu usínali slyšel jsem jak se uchechtavala tomu jak jsem se k ní nadrženě tisknul. Slíbila,  že si užijeme dneska. Ale ráno řekla,  že možná až v neděli. Tak nevím jestli mě jen tak zlobí nebo jestli se jí to začíná líbit.

110

No ,kdyz to tu ctu jak to hezky prozivas tak te asi odemknu az po Jihlave, abych videla co dovede 14 dni nadrzeny chlap bez orgasmu, dobry  napad lasko smile

111

špatný nápad :-P

112

ZAPOMNĚTLIVÁ KLÍČNICE

Jak jsem psal včera. S miláčkem nebydlíme ještě spolu, ale pokud je to možné snažíme se trávit společně co nejvíc času. I včerejší večer jsme trávili společně. Oba moc na sebe natěšení. V posteli jsme si dali lehkou večeři a pak jsem se chtěl jít osprchovat v naději, že něco bude. Ellenka mi řekla, ať jí z kabelky podám krabičku s klíčkem, že mě odemkne, abych si ho umyl. A ..... a došlo k překvapení. Klíček jsem nanašel :-( zapomněla ho v druhé kabelce, kterou nechala doma. Jako vůbec jsem nepochopil čemu se tak hrozně smála, mě teda do smíchu moc nebylo. Po "ordinaci" jsem udělal dobře miláčkovi "náhradní metodou" ale na mě se nedostalo :-( Budu jí muset dát klíček konečně na řetízek, protože takhle to přece nejde.

113

:-)) 1:0 pro Ellen. A rozhodně tě už ani odemykat nebude, to je jasný, co taky s tebou, a proč taky viď?
Bude toho mít dost v práci. Tak když klíčnice, tak na klíče, ty má u sebe taky vždy.
Jen tak mimochodem, to už mi tu taky někdo někdy navrhoval, co? Kastelánka? Neříká ti to nic?

114

Xena : nerej jo, tohle je způsobeno roztržitostí mojí klíčnice víš? :-D
Ale dát to na klíče není špatný nápad :-)

115

Já a rejpat?
1.: Jak můžeš o své klíčnici říct, že je roztržitá? +3 rány by měl můj miláček
2.: Ellen nechala klíč prostě doma, měla k tomu samozřejmě důvod, a né že je roztržitá. Měla náladu na jinou kabelku a co s nějakým klíčkem :-) to není podstatné. Takže ti vyčiní, to je jasný než odjede.

Teď něco pro Ellen: Tohle napsat o mě můj poklad, tak má +3 rány. Já si to upravuji, jak mám náladu a dneska mám velmi dobrou, takže má +10. Vlastně dneska zlato moje boduje, protože se mě jen zeptal, že ví, že o víkendu bude výprask a jestli bude stát za to, jestli se má na co těšit? Jako on pochybuje o mě? O své paní?

116 Naposledy upravil: Tlapík (15.4.2016 12:13:20)

Jak by napsal davue007.: Je zádumčivý....
A to jsem pro lásku sehnal uuuužasný důtky. Budou se jí líbit, asi hned zítra :-)

Ellen chceš poslat odkaz? Bude se hodit. Maj i 9ocasou kočku :-)))

PavelCBs: neboj, to bude dobrý :-)))

117

Pavlíku nebuď trudomyslný ,pořiď si lék

http://www.zamcenydenik.cz/fotogalerie/1452355783.jpg

118

Asi tak před týdnem, při posledním odemčení jsem se rozhodl udělat pokus se svým CB6000s. Vzhledem k tomu, že nemám klíček a s Ellen ještě nebydlíme spolu byl to docela risk, ale dnes už můžu napsat, že se vyplatil.

Vždy jsem měl dilema jestli kroužek 50mm nebo 45 mm. Menší škrtil, větší byl pohodlný, ale občas až moc volný. A tak jsem si připravil nejdelší tyčku od distančního kolíčku, zkrátil ji na délku úplně bez něj, tzn. že teď mám klícku posazenou přímo na kroužku. Tím se zmenšil prostor mezi kroužkem a klíckou, nehrozí nechtěné vyklouznutí, zůstalo pohodlí, nikde nic netlačí ani neškrtí.

119

PavelCBs -> Tak tu zapomětlivou klíčnici Ti závidím a přeji Ti aby klíček zapomínala častěji.

120

ODLOUČENÍ

Jsem sám, moje Ellenka odjela v pondělí pracovat na deset dní do Jihlavy. Samozřejmě, že před odjezdem zkontrolovala jestli jsem zamčený. A to, ze dvou důvodů. Při své práci vidí jak jsou chlapy nevěrní a ona chce mít toho svého (mě) jen pro sebe a druhý důvod je, že se jí zalíbil fakt, že já už nikdy neprožuju orgasmus bez její přítomnosti. Takže kontrola uzamčení byla před odjezdem nutná. A zatím co já jsem doma deset dní bez svého zlatíčka a bez možnosti si užívat, Ellenka sotva přijela do Jihlavy mi poslala zprávu, že už za chvíli mi bude nevěrná. Je to moje holka šikovná.
A když mi včera hodinu neodpovídala na zprávy tak mi pak napsala, že mi nemůže přece psát když jí zrovna někdo ojíždí. Pro cuckolda jsou to krásné okamžiky, když já jsem tu zamčený a nadržený a moje Ellenka mi takhle píše. To jsem pak ještě víc nadržený a pyšný na její práci, na to, že mám tak úžasně nevěrnou ženu.

121

ZPRÁVY ZE SLUŽEBNÍ CESTY

Včera večer jsme si s Ellenkou psali o všem možném a já jí i trošku škádlil. Proto mi napsala,  že mi za to teď bude nevěrná. Nó,  ona by byla i tak,  ale měla to na co svézt :-D Jsou to hrozně zvláštní a krásné pocity,  já doma sám, zamčený a úplně bez sexu a moje láska ho má celé dny i když pokaždé to není o užívání si.
Já jsem v podstatě žárlivec,  dost by mi vadilo nějaké chození na romantické večeře a tak podobně,  hrozně moc žárlím na srdíčko, na city,  ale tohle je něco jiného. Mám ve svém životě krásnou ženskou,  která se líbí chlapům a proto mi za ní chodí a je skvělá v posteli protože se většina vždycky ráda vrátí. To je to co se mi líbí,  nevím jak to nazval správně, jestli je správný výraz vzrušuje nebo přitahuje,  ale to vědomí,  že mám takovou holku mi dělá dobře a já jsem na ní a na její práci moc pyšný.
Moc se těším až se mi vrátí domů a budeme spolu,  až mě odemkne a budeme si užívat i my dva spolu. Teda doufám,  že mě odemkne až přijede. U nás zamykání zatím není o nějakých rekordech, Ellenka řekla,  že to bude až se mě dosytosti nabaží,  pak už mě odemykat hned tak nebude. I když se mi odpirani líbí,  tak teď jsem moc rád,  že to je tak jak to máme.

122

PRODLOUŽENÍ

Včera večer mě Ellenka informovala, že v Jihlavě zůstaně až do konce přítího týdne. Takže naše odloučení a mé zamčení se  pár dní prodlouží. Zatím to bude náš rekord, rovné dva týdny. Nemám žádnou možnost odemčení, nemám tady žádný bezpečnostní klíček kdyby se něco stalo.Ono se v podstatě nemá co stát, ale už začínám být zase pěkně nadržený a pěkně si mi plní koule :-D

123

Aspon takhle mam pevnou vuli te neodemykat, protoze kdyz jsme spolu tak to nevydrzim , tak takova mala priprava , aby jsi z toho neco mel i ty lasko smile

124

Protože moje klicnice nemá pevnou vůli  :-D tak zatím nějaké dlouhodobé zamykání nehrozí  :-) ale teď když je pryč a mě nechala doma zamceneho tak dnes je to týden od posledního orgasmu a já už zase začínám pociťovat nepretrzitou nadrzenost a neustále svědění na žaludu. Ještě mě čeká týden  :-(

125

Dneska se mi zdál o Ellence sen,  o tom jak se mi vrátila. Ale utkvela mi v hlavně jen část. A protože moje zlatíčko pořád chce abych o nás napsal povídku tak jsem si zbytek domyslel a napsal něco krátkého na čtení

http://forum.cudnost.cz/post/9400/#p9400