Téma: Zamykat nebo nezamykat na začátku vztahu?
Zajimal by me nazor ostatnich...zda je normalni nebo spis takovy rajcovni , kdyz se s nekym seznamite , milujete se navzajem , vite do ceho jdete, ze chcete partnera mit zamceneho , ale presto mu odmitat jeho orgasmy ?? Nevim jestli to chci hned od začátku nebo jestli si uzivat ty spolecny novy lasky..prijde mi ze polovicka po tom hodne touzi , ale ja nevim jestli to tak chci hned po měsíci vztahu, vim ze na to musim prijit sama; ze mi nikdo nemuze radit, jen by me zajimal vas nazor ze zivota.Prijde mi ze vsichni jste se k tomu dostaly az po nekolika letech, po určitým stereotypu ve vztahu , tak budu rada i za nazor ostatnich.Jestli vse zkouset hned nebo tomu nechat cas a treba i poznam jak on me opravdu miluje , kdyz to hned nebude jak on po tom sni...on pro me dela vse i ja bych to chtela pro nej.vim ze jsem ujeta a rada zkousim nove veci, ze odpirat mu orgasmy urcite jednou budu, jen nevim jestli to chci hned ....ted mu asi potrebuju davat lasku, se vsim všudy i s jeho potesenim, diky jestli mi nekdo da i svuj nazor