Re: pleny
O to tu ale prece nejde jde o pocit toho v kabince a jeho pani ne o tom co si mysli kolemjdouci ne ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » pleny
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
O to tu ale prece nejde jde o pocit toho v kabince a jeho pani ne o tom co si mysli kolemjdouci ne ?
Jistě, ale ten v kabince se právě může utěšovat tím, že vlastně o nic nejde.
J to muze a mozna to nekomu bude stacit a mevim jak ty,treba si to zkus ono je to nekdy lehke rikat ale realita je ponekud nekde jinde ![]()
To je dohadů... už jsme venku zkoušeli všechno možné, a kolemjdoucím je to obvykle jedno. Možná si všimnou, ale nereagují. Stejně jako když půjdete kupovat třeba roubík. Poprvé je to zvláštní, po desáté už ne.
DefenderIII: Co od toho čekáš ty a co partnerka? Když si tohle nevyříkáte, je zbytečné vymýšlet scénáře. Pokud tě něco z přečteného láká, tak o tom doma napřed mluvte. Bez toho to nejde.
Všechny moje nápady se jí líbily, tady to bude stejné, chci začít a mít vše připravené, když nebude chtít, tak toho samozřejmě necháme, ale myslím, že to nehrozí.
Všechny tvé nápady, to ano. Neznám vás, nevím, co vás baví. Co třeba začít tím, že když bude odmlouvat, bude muset mít půl hodiny dudlík?
A ještě zpráva pro všechny, jak pokračují naše experimenty. Zkoušíme novinku, kdykoli si nasadím jeden konkrétní prsten, přítel se musí v tu chvíli počůrat. Sám se stará, aby ho to nezastihlo bez pleny :-) :-) :-)
Jů, a jak to dělá? To jako permanentně pije jak duha? Jinak nápad super. Akorát zrada by byla, kdyby sis nasadila prsten třikrát za sebou.
Jak to dělá? Tak si to někdy zkus a pozoruj, jak to děláš, bude to podobné :-) Třeba včera večer jsme byli v restauraci a v polovině večeře jsem si vzala prsten. Podruhé cestou domů těsně než jsme vystupovali z tramvaje. A fungovalo to :-)
Pbtrix: Takže jinými slovy v tvojí přítomnosti se už bez plínek objevit nemůže. Co kdyby sis zrovna nasadila prsten... :-D Ty tedy musíš být pěkná potvůrka :-)
Zákeřné je to v té nejistotě. Co když teď prsten dva týdny nepoužiju? Poleví v pozornosti?
Tipuju, že ne, protože moderní plenkové kalhotky jsou fakt jak spodní prádlo, takže pokud si z nich ve skříní udělá komínek, po pár dnech po nich bude sahat každé ráno automaticky.
A počkej, když prsten na 14 dnů odložíš, tak už možná po pár dnech přijde a bude se chlubit, že "dnes žádná nehoda". :-)
Vsadili jsme se, že do měsíce ho s prstenem překvapím ve chvíli, kdy bude bez pleny. Započítává se jen čas začínající 10 minut po jeho příchodu z práce a stejně tak do 10 minut před odchodem do práce. Tak mi držte palce, ať vyhraju!
Počkej, to nechápu, takže on chodí do práce bez plenky? A těch 10 minut na sundání/nandání?
Hele, a nevadilo by, kdybych držel palce jemu? :-) Já ho prostě musím obdivovat za to, že umí čurat na pokyn, tak ať má aspoň jednoho příznivce.
davidt: do práce chodí bez pleny, to by asi nešlo, ani to nechceme. 10 minut na to, abych na něj nečekala mezi dveřmi s prstenem :-) Sázku bych nerada prohrála, i tak si ale můžeš fandit komu chceš :-) my fandíme oba tobě s tím hubnutím
Dík :-) Zatím se docela daří, jak na poli hubnutí, tak na poli pocitovém.
pbtrix, jen: Dekuji, precetl jsem si vas zajimavy pribeh. Podle me malickosti se tady na foru, opakuje stejny princip zenske dominance. Zacina to zavedenim pasu cudnosti na 24/7 a pak se to stupnuje pres ukoly, fyzicke tresty a feminizaci. Vsechno to ma cil zkrotit muzskou dominantnost a vynutit poslusnost k partnerce. U vas jsou pleny stejnym i kdyz tak trochu extremnim nastrojem, ktery asi ucinne likviduje muzske ego. A take posouva latku o hodne vys. Mne zajima hlavne ten psychologicky ucinek pouzivani plen. Urcite tam nejaky musi byt.
pbtrix: Byl to Tvuj napad zavest pleny do vztahu?
Myslis, ze pleny byly u Vas takovym nastrojem zlomeni i poslednich zbytku vzdoru muzskeho ega a nasledne absolutni oddanosti k Tve zenske moci? Vidis tam posun v odevzdanosti partnera?
Jinak, drzim palce. Je mi jedno, kdo stavku vyhraje, jestli kocka nebo mys. Hlavne, ze mate hezkou hru a bavi vas to obou. Cilem je cesta (:
Máš pravdu. Likvidace mužského ega proběhla, když se poprvé do plen i podělal, a musel v tom zůstat. Rekvizity jako dupačky nebo dudlík jsou taky účinné, hlavněve spojení s bezmocí. A pleny byly můj nápad, sice jsem z toho měla napřed obavy, ale funguje to skvěle.
pbtrix: O tom to je, nebat se a zkouset nove napady i kdyz se zprvu zdaji byt extremni. Porad jsem uvazoval nad pasem cudnosti a ted mi to uz prijde normalni stejne jako me spodni pradlo a nema to az takovy silny vliv na psychiku jak na zacatku. Je to vse o zvyku.
Prave to ponizeni a totalni submisivita chlapa mne fascinuje. Ale kvuli zvyku clovek musi porad hledat nove a nove zpusoby. Nemam zkusenost s plenami, ale umim si to zive predstavit. Kdyz mam pas cudnosti, porad si pripadam jako chlap i kdyz se treba nemuzu patricne projevit. Ale byt podelany v plenach, to je jine kafe...
Kdyz tady ctu o dupackach a dudliku, jak vlastne vnimas sveho partnera? Je Tvuj pritel jenom silne ponizeny sexualni partner nebo je to Tve prerostle mimco? Samozrejme, muze to byt i kombinace obou moznosti.
Svého partnera vnímám jako svého partnera. Tyhle hry, co si tu o nich píšeme, vytvářejí mezi námi daleko silnější vztah, než bychom měli bez nich. Nejde o totální submisivitu, to by ten vztah dlouho nevydržel. Vzájemně se respektujeme a milujeme, hry s dominancí a submisivitou jsou jen hry.
Vyhrála jsem sázku!!!!
Včera jme byli na koncertě, přítel měl narozky. Vrátili jsme se pozdě a během večera jsme vypili celkem dost vína. Po návratu jsem ho odemkla a dostal dárek, na který už dlouho čekal :-) Pak jsme usnuli, a ještě v noci jsem ho probudila s nasazeným prstenem. Včera to trochu podcenil. Koupím mu jako další dárek k narozkám nepropustné prostěradlo :-)
Ale chce se hned sázet znovu, že další měsíc už ho takhle nedostanu. Haha. Složitější je, o co se vsadit.
Gratuluji!
Pustil to do postele nebo jen priznal porazku? Vidim, ze si chytre vyuzila, kdyz partner na chvili polevil v pozornosti (sexualni uspokojeni a alkohol). Vyhra se urcite pocita.
Urcite, mentalni odstup od vasich her je dulezity pro zdravy a harmonicky vztah. Totalni submisivita je nadherna, ale jenom na chvili, jinak to trochu leze na hlavu. Nekdy je tezke najit bod pro navrat do reality. Ze zkusenosti vim, ze az v praci se clovek tak trochu 'znormalni', i kdyz ani tam clovek sve perverzni myslenky vuli neovladne.
Vsadil bych se o nejakou perverznost. Kdyz vyhra on tak mu to hezky udelas tak, jak to bude chtit on. Kdyz vyhras Ty, tak Ti on spleni nejake perverzni prani. Takhle to kdysi fungovalo u nas, samozrejme, bez plen (:
At vas to dal bavi a drzim palce do dalsi sazky!
pbtrix: Docela by mě zajímalo, jak ten prsten vypadá. Nechceš nasdílet fotku? Ať se snažím jak chci, tak močopudný prsten si představit nedokážu. :-)
Marquis deViante: Chtěl jenom přiznat porážku, tak jsem ho vzala do kuchyně a tam to pustil do pyžama. Matraci měnit nechceme.
xkd8: Představ si nějaký prsten. No a pak si představ, že když si ho vezmu, počůráš se. To jde dělat s každým prstenem :-)
Nedaří se nám vymyslet tu sázku tak, aby byla spravedlivá. Minulá sázka byla o luxusní večeři, to opakovat nebudeme. Perverzností si užíváme i bez sázek dost. Abych byla přesnější, jde o to, jaká bude výhra, když prohraju. Protože trestů pro mého milého mám vymyšleno dost :-)
Co třeba prohození rolí? Že bys byla týden v plenkách ty?
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » pleny
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB