Re: Femdom couple

Tlapík: Pravda - lack hlavně tedy lackové boty, Mistress má několik lodiček a jedny vysoké boty pod kolena, s platformou a podpatkem 20,5cm což je super symbolika, protože jsou delší než já v erekci. lol jinak kůži máme spojenou spíše s luxusním materiálem na veřejnosti smile

27

V botách moc fetish nenacházím, takže podpatky jako součást mého "úboru" nevedeme, ale mám slušné množství kalhotek, punčošek, nějaké ty podvazky a pár sexy šatiček.
Pár latexových kousků máme taky, spíš jen doplňky, celotělové catsuity apod. jsou bohužel mimo naše finanční možnosti, ale má paní si nedávno pořídila nádherný latexový korzet.

Podpatky jsou u nás zatím výhradou Mistress, sám tedy zatím žádné nemám takže tiše závidím těm kteří musí nosit povinně a také vaši sbírku "úborů" Latexový korzet má přítelkyně také a někdy ho nosí jen tak, prý se něm dobře cítí a ztenčuje jí pas. big_smile

PS: Tak třeba časem se vám podaří zakoupit něco většího, také šetříme. smile Hlavně tedy na transparentní catsuit.

29

Premyslim (: unesou podpatky i stokiloveho chlapa?

30

Marquis deViante: já mám 114Kg a podpatky mě v pohodě unesou. Mám i vysoké kozačky nad kolena a ty mají 12cm jehlový podpatek.