Bohuzel take ted nemam cas na vztah. Ale chtel jsem vyzkouset, jake to je byt dlouhodobe uzamceny. A hlavne jake to je denne nestrikat. Myslel jsem, ze to u mne jednoduse neni mozne. Hrozne me to lakalo to vyzkouset. Neumel jsem si to predstavit, ze bych to zvladnul. Ted jsem pres 40 dni dobrovolne uzamceny a bez vystriku, zkazeneho orgasmu ci milkingu. Neuveritelne! Je to supr pocit. Kriticke jsou dva tydny, pak si clovek na nezvyklou situaci nejak zvykne. Telo se adaptuje a pas cudnosti se stane soucasti tela. A dela nositeli jenom radost (: Noseni zasadne vyrazne nevnimam vic nez napriklad ponozky. O pasu vim jen kdyz se vzrusim nebo si sednu nejak nepohodlne nebo kdyz jdu mocit. Mocim zasadne v sede, prijde mi to ponizujici a to mi dela radost. Nejprve bylo hodne neprijemne mit plne koule. Jsou hrozne citlive a nedopoucuji se do nich uhodit. To je strasna bolest! Ale take se da na to zvyknout. Jsem porad nadrzanej a mam spoustu energie, je to prijemne. Porad bych hrozne rad masturboval, soulozil, strikal... I v noci se mi o tem zda.
Je potreba vydrzet. Je to cele o hlave a pevnosti vule. Dat si svuj cil a jit bezohledne za nim. Pas jde prekonat, ale pak se ztraci vyznam a clovek se dostava do schizofrenniho dilematu proc se vlastne uzamykat. Pas cudnosti je pro mne neco jako symbol. Klice si vubec neschovavam. Dokonce je mam doma zavesene na dohled at me hezky provokuji. Odemykam se jenom na myti. Nekolikrat jsem po myti masturboval, abych si procvicil toporive teliska v penisu. Ale vzdy jsem prestal a neudelal se. Pri masturbaci si totiz nesundavam krouzky za varlaty. Pri plne erekci mi po chvile zacnou modrat varlata a boli mne. To je signal abych ihned prestal, jinak hrozi nevratne poskozeni. Tak rychle zaleduji penis sackem s ledem, erekce zmizi a koule chytnou zdravou barvu. Penis se ledovanim znacne zmensi, jinak by bylo nesnadne je dostat zpatky do pasu. Uzamknu se a je konec zabavy. Zjistil jsem, ze jsem trochu ztratil vydrz, ale ted to netrapi zadnou partneku a teda ani mne. Myslim, ze to bude jenom docasne podobne jak je to u svalu v posilovni. Ale je potreba na to pri cvicne masturbaci myslet abych si neprivodil nehodu, orgasmus. Vzdy to zachrani sacek s ledem.
Mozna jeste doporucuji mit hodne prace a presmerovat sexualni energiu nekam jinam, nejlepe ji vyuzit nejak efektivne a to v praci. Clovek pak padne unavou, nema cas a prostor myslet na sveho ptacka v kleci. Take to ma pozitivni vliv na karierni rust a financni oblast. Take fyzicke cviceni dela sve, je to pak poznat i na figure. Pas cudnosti pro muze je jednoduse genialni vynalez!
Nevim jak dlouho budu v pasu bez orgasmu. Jeste bych chtel hrozne rad zazit poluci v pasu. Zda se mi vsak, ze to u mne mozna nebude. Totiz pres den hodne kapu preejakulat, je to vecer znat na spodnim pradle. Chtelo by to vlozku, ale vzdy je pri nakupu nejak rychle projedu (: Nevim jak kapani zabranit. Mozna se zkusim vycevkovat ale obavam se, ze se pri prochazeni cevky prostatou udelam.
V pasu se mi moc libi. Mit partnerku, tak jsem v nem budu naporad.
Drzim vsem palce!