Téma: Kde v EU lze sehnat DL2000
Prosim vas, nevite, zda nekdo v EU nabizi tohle http://www.dreamloverlabs.com/dl2000.php ???
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Kde v EU lze sehnat DL2000
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Prosim vas, nevite, zda nekdo v EU nabizi tohle http://www.dreamloverlabs.com/dl2000.php ???
Proč v EU? Zbytečně bys platil zisk někomu, kdo to koupí od výrobce a přeprodá. A pochybuju, že to jde sehnat jinde než u výrobce.
Mimochodem, ta cena je strašná - 1400 dolarů nebo 1000 dolarů za nějakou variantu Lite. Ale jako inspirace pro kutily dobrý :-)
Cena je opravdu strašná, ale pověnoval jsem hodně času prostudování detailu zařízení a musím říci, že autor si tu odměnu zaslouží. Dokonalý systém, pečlivě zpracovaný včetně software a bezdrátového řízení.
Zcela vážně nad tím zauvažuji.
Dream lover 2000 jsem celkem pozorně prostudoval. Myslím si, že je lepší počkat pár týdnů až pokročí více s vývojem kontaktní "elektrody", alespon tedy pro kovove verze jako máme my.
O tomto zařízení uvažujeme také. Velmi si mi líbí ovádání, propojení a popisované výsledky.
Hlavním předpokladem je ovšem dokonalé technické provedení konstrukce samotného PC aby perfektně seděl.
zatím jsem o tom našel jen samé chvály ale co jiného taky :-) líbí se mi obrovská škála možností využití ale nelíbí se mi cena. Zatím jsem ani nenašel kde se dá kromě ameriky koupit. No uvidíme. Z těch stránek jsem pochopil, že to celé už prošlo slušným vývojem i mezi lékaři, kde hodnotí reakce na povely atd.. myslím, že tohle už je finální verze.
Také jsem našel jen kladné hodnocení, ale ta cena je hrozná.
Objednat to jde přímo od výrobce a zaplatit kartou, ale bude nutné doplatit DPH a clo až to dorazí na ČR.
Dream lover 2000 bych si rád pořídil, ale počkám na odladění pro kovové provedení PC. V recenzích píšou, že je nutný stálý kontakt mezi elektrodou a panisem a to v kovové klícce občas nejde. Zřejmě by to vyřešil jen optimalizovaný tvar kontaktu, nebo změna nastvení o které píšou, že na ní pracují.

Vypadá to moc pěkně. Doufám, že se potom podělíš o zkušenosti.
Máme to už více než tři roky.
Moje paní je spokojená a já více méně také.
Je to krásné
můžeš prosím vypsat všechny funkce na tom ovládání? Nechce se mi to hledat ![]()
Funkcí má zařízení několik desítek, včetně např GPS lokalizace, hlídání pohybu jen ve vymezeném prostoru, nebo detektoru penisu uvnitř a propojení s mobilním telefonem.
Nevím jestli zde můžu dělat reklamu na tohle zařízení.
Dala mi to manželka po svatbě, nenosím to moc rád.
Reklama na DL2000 povolena :-)
Zírám na ty funkce, to určitě představivost mnoho lidí nenechá v klidu. A můžu se zeptat, proč ho nenosíš rád? Má nějaké nedostatky, na které jsi v praxi přišel? Nebo je zařízení v pořádku a nelíbí se ti tak široké spektrum možností tě kontrolovat a ovládat?
Dobře.
Tohle zařízení není moc velká legrace. Možnosti ovládání jsou opravu hodně široké a různě mezi sebou kombinovatelné. Připomíná to obojek pro psy nebo vězně. Nelze se toho zbavit a odpojit to. Ohlásí to na mobil sebemenší pokus o cokoliv co není povolené a vrátí vás to zpět kde máte být. Elektrostatický impulz, který vám to dá, vás spolehlivě v extrémním případě pošle do kolen nebo zastaví od nepovolené činnosti a to jakékoliv. Na druhou stranu v tom můžete mít "odběr" na dálku bez doteku.
Zařízení je malé a kompaktní, nepřekáží a je vodotěsné. Vyžaduje pouze speciální PC a mobilní telefon s Androidem.
Milence v tom radost určitě neuděláte, při vhodném nastavení se vás ani nedotkne, ale manželka bude jistě spokojená.
Zařízení bych doporučil žárlivým manželkám, není to na hraní. Vyžaduje speciální PC,
No vypadá to opravdu hodně dobře ![]()
Opravdu zajímavé... ;-)
Tohle je teda opravdu něco. Hlavně ten "Penis Detector and tamper evidence".
Když, bude chtít někdo nějakou informaci, mohu zodpovědět.
Zajímalo by mě, jak to registruje právě ty nedovolené aktivity ? To máš na mysli třeba snaha o masturbaci ? umí to registrovat erekci ?
Mohu se ještě zeptat jaké o jaké speciální PC se jedná ?
Jakékoliv další info nebo zkušenosti jsou vítány !
Díky.
Zařízení má senzor polohy, pozná zda je nositel vzpřímený nebo klečí atd., dále pomocí mikropulzů umí vyhodnotit zda je penis uvnitř a v jakém stavu a nakonec senzor pohybu umí rozpoznat pohyb při masturbaci nebo také chůzi, běh, jízdu autem a samozřejmě přesnou polohu pomocí GPS.
Jednoduše sděleno partnerka přes příslušnou mobilní Android aplikaci může zařizovat co chce zabezpečit a zařízení ji v reálném čase sdělí nebo zabezpečí vše co si vybere.
Reklama na zde neprodávané PC (neobsahuje žádný nikl, je to slitina titanu a chirurgická ocel, neodym permanent. magnet) není povolena.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Kde v EU lze sehnat DL2000
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB