151

Re: A právě začínám s PC (silikonový CB6000S)

31.3. čerstvě zamčeno. Pokus číslo #3241 big_smile

S novým měsícem- první dnem (i když ten je až zítra) se lépe začíná cudnost.

152 Naposledy upravil: nadrzeny (14.4.2016 09:32:15)

15.den bez orgasmu. Že bych tentokrát vydržel déle než obvykle? wink

A díky většímu kroužku se vůbec nebudím a spím jako bych byl bez PC. Teoreticky by to sice díky němu šlo sundat i bez odemčení, protože je o něco větší, ale zase mám klidné spaní a nic nikde netlačí smile

153

15 dní... přesně tak dlouho jsem byl bez orgasmu tentokrát. Ale ten výstřik byl taky velký, tedy ona to nebyla klasická masturbace rukou, ale třením o plenku takže to šlo do ní.

154

Když to šlo vydržet, měl jsi pokračovat. Ale i tak super.

155

Tak zase začínám.. čerstvě zamčeno.

156

Někdy vydržím delší dobu bez orgasmu, někdy kratší.. teď tedy přišla ta kratší.

157

Nedalo mi to, znova zamčený..

158

Ták, moja žena mi konečne včera kúpila PC.Furt som jej pri milovaní o tom vravel, že keď chce mať orgazmy, tak ma bude musieť zavrieť a odďaľovať ten môj.Vraj potom sa nabaží tých vlastných.Už mi aj včera oznámila, že mi kúpila kovový, že plasťáky a silikonáče ju neoslovili.Že chce mať istotu aby som to mal čo najťažšie. ;)Tak uvidíme.Tiež mi pohrozila že pokiaľ to tak vážne chcem a prajem si aby ona rozhodovala o mojich orgazmoch a vlastnení môjho penisu, tak sa môže aj stať že aj mesiac budem čakať na ten svoj.Myslím že tá moja mrška tu tajne chodí a preberá nápady, lebo doteraz bola až veľmi poslušná..Sám som jej navrhoval, aby sa sem prihlásila, tak neviem..Mám rozporuplné pocity z toho aj sa veľmi teším aj sa obávam že to až príliš na ostro preberie do rúk..co vlastne ma neskutočne vzrušuje. wink wink Sám sa už nepoznám.

159

Vítej mezi nás :-) Ať se tvá žena klidně přihlásí, budu za ní ráda, jen ať čerpá nápady. Klíčnic je tu málo. A věř, že se jí to tak zalíbí, že org. už jen tak mít nebudeš. To zamčení vás tak pohltí, změníte se oba dva, ale bude to velice krásná a příjemná změna.
Přeji vám krásně provokující hrátky...

160

Xena:Teraz ma to až neuveriteľne rajcuje, no uvidíme čo na to pani realita.Už som sa s ňou o tom bavil bližšie a zveril som sa jej, že to intímno chcem len s ňou prežívať, pokiaľ sa ona samozrejme nerozhodne inak.Ona je skutočne tá jediná, ktorej chcem patriť a slúžiť.Ale keď som chcel vedieť jej pocity, tak mi povedala že žiadne nemá, len že sa teší..Ale neviem na čo!Som jej povedal že nechcem to pokiaľ to ona nechce alebo po tom netúži, že nechcem byť blbec a sebec.A ona mi neodpovedala nič, len sa uškrnula a hodila na mňa taký pohľad, až ma skutočne zmrazilo a tá erekcia co predchádzala náš rozhovor bola preč... Neviem čo si o tom myslieť.Je možné ze tu úlohu už teraz berie tak vážne a realisticky sa do nej vžila?Keď pred tým bola iná?Dostáva sa jej to predsa pod kožu?Už chcem byť zamknutý.

161

Je to rozhodně rajcovní a musí to být rajcovní hlavně pro oba. Tohle se nesmí dělat jen tak pro toho druhého, to pak ztrácí úplně smysl všeho zamykání a za tak krátkou dobu se to paní určitě pod kůži ještě nedostalo, když byla jiná, chce to čas. To, že neodpověděla, že nemá žádné pocity, to bych taky ještě počkala, neboj, to přijde, tady vlastně mělo by to určitě přijít, jestli jí to osloví, tak jí to rozhodně bude vzrušovat.
Vás chlapy to rozhodně vzrušuje už od počátku, jelikož vy máte pás na sobě, takže vše cítíte jinak a díky erekcím hned a to odpírání vás sakra vzrušuje, takže vydrž, chce to opravdu čas pro paní.

162

Jak říkám, někdy se to povede déle vydržet, někdy kratší dobu..

163

Po měsíci právě čerstvě zase zamčeno, dneska poslední orgasmus. Vydržím celé prázdniny? On by stačil i jen měsíc, i když pořád je hlavní cíl je vydržet do první noční poluce v životě. wink

164

Hmm, 5 dní tentokrát.. takže zase nic. Ale i jen chvilkové omezení je fajn wink

165 Naposledy upravil: nadrzeny (19.8.2016 15:28:47)

Poslední orgasmus 17.8., včera jen hoňka, ale bez dokončení a pak jsem se opět po delší pauze zamkl. Minimálně do konce srpna vydržet musím, ideálně ještě déle.

166 Naposledy upravil: nadrzeny (25.8.2016 09:51:15)

7 dní tentokrát hmm

On se z toho stal takový orgasmový deník big_smile

167

Tak mi tenhle týden v pondělí došel nový PC, plastový holytrainer (růžové barvy, krásně splývá s tělem). Proč jsem si ho objednal? Líbilo se mi, že se skládá s méně částí (vlastně jen dvě) a má integrovaný zámek (nikde nic neplandá). Samozřejmě jde o levnější čínskou kopii, originál je moc drahý a zdejší napodobenina nemá integrovaný zámek. Hned první den jsem si ho zkušebně nasadil a šel s ním i do práce, vše  v pohodě, stejně tak noční erekce, v úterý jsem se nachvíli odemkl, povolil si poslední orgasmus snad na hodně dlouho a znovu se zamkl.

Zatím můžu říct, že se líp nosí jak ten předcházející, v tomhle vydržím snad i delší dobu.. smile Ne že by silikonové CBčko bylo špatné, ale prostě ten holytrainer je tak nějak lepší wink

168 Naposledy upravil: davue007 (14.9.2016 13:47:54)

nadrzeny:  Musíš si srazit pilníčkem na kroužku ten otřep a ten prolis. Nepatrná hranka z obou stran po 5 dnech tě bude dřít.

169

davue007: Díky za radu, počkám a pak to případně upravím wink

170

Dá se vůbec koupit samostatně koupit ten zámek co se používá u PC typu Holytrainer? Ať už na netu, nebo v železářství? V nějaké speciálním 'PC' eshopu by to předpokládám měli s přirážkou, tak radši normální obchod.. I když nenapadá mě zase jiné využití takových pidi zámečků big_smile Jen tak do budoucna se ptám..

171

Vypadá na první pohled stejně jako zámek na vozík (za auto). I klíče vypadají stejně.

172 Naposledy upravil: nadrzeny (1.10.2016 14:41:44)

Od 13.9. jsem byl zamčený, dneska po 17ti dnech bez orgasmu jsem se odemkl a jeden si povolil.

I dočasné (pár denní) omezení stačí. Sice si v duchu přeji dlouhodobé odpírání orgasmu, ale stačí i to dočasné.. na pár dní, týdnů.

Věděl by někdo kde koupit (resp. odkaz na nějaký obchod) ten integrovaný zámek k PC typu Holytrainer? Pod pojmem integrovaný zámek mi to nic tak malého nenajde.. nevím jak to hledat. hmm

173

Viděl jsem to normálně tam kde delaji klíče

174

Po pár dnech bez PC a celkově jen pár orgasmech s výstřiky, právě dnes na narozeniny poslední orgasmus a znovu uzamčen.

175

Hmm, tak tentokrát 5 dní. Holt to je úděl samozamykání a slabé výdrže. I když na druhou stranu když jsem v práci (a jakože jsem tam skoro furt, jen ted mám týden dovolenou big_smile) tak se vydržím v pohodě neudělat i více jak týden a nemusím být ani zamčený v PC. To je zas úděl toho, že když má člověk jiný program tak na to zkrátka nemyslí (i když pěkných holek, i kluků kolem mě denně projde dost takže podněty by byli tongue).