Re: Začínam
Dik. To znie lepšie.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Začínam
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dik. To znie lepšie.
Druhá noc ešte horšia ako prvá.
To se dalo čekat. S rostoucí nadržeností se penis dožaduje svého. Když vydržíš ještě dva až tři dny, tak se chtíč lehce otupí a nakonec i Ty si na tento stav přivykneš. Pak už si můžeš říci, že to nejhorší máš za sebou... :-)
Je to taký pocit akoby ma niečo rezalo na vajciach keď mi tlačia na krúžok pri erekcii.
Myslím, že to co právě nyní prožíváš, známe my všichni moc dobře, proto za sebe Ti přeji PEVNOU vůli a klíčky třeba v šuplíku v práci. Důležité je, tyto dny přečkat. Člověk si zvykne na všechno, skoro.
Dalšia prebdená noc no nič iné mi nezostáva len to vydržať.
Jestli tě to uklidní tak já taky dneska nespal moc dobře. Moje zlatíčko mě teď nechala pět dní na volno a včera ráno jsem musel znovu pod zámek. A první noc po pěti dnech byla i pro mě bezesná.
Tak mě napadá,  že když si tělo zvykne tak si i  velmi rychle rádo odvykne a nějaké delší přestávky asi nejsou žádoucí. Jsem sám zvědavý na dnešní noc.
Premýšlal som ci na dnešnú noc neskúsim vačší krúžok a dlhší spojovací kolík. Snáď to bude lepšie.
Tak posledné dve noci som zasa nespal vcera v práci v pohode ale tie noci som zasa prebdel.
Určitě ti bude pár dní trvat než si zvykneš a budeš spát celé noci. Teď mě tak nějak napadá, že mě ze začátku pomohlo chodit spát pozdě a hodně vyřízenej, prostě tak, aby jsi vyloženě odpadl. I když budeš spát málo je to pořád lepší než se stále budit a časem si přivykneš tak, že budeš spát celou noc i když půjdeš spát dřív a ne úplně unavený, jestli teď rozumíš jak to myslím.
Jasne uplne rozumiem ako to myslis.
A proto to delam, aby jsi si zvyknul na obe situace a nemel to tak jednoduchy 
 Jednou budes muj kluk se vsim vsudy a potom zas kluk co uz nema mezi nohami nic..protoze je to moje....jen si zvykejte kluci, vsak se Vam to libi ![]()
Mas pravdu velmi sa mi paci byt bezmocny.
Myslím si , že nejhorší je to v noci mezi 4 - 6 dnem pak už mě to v noci netrápí. Nějak se to přizpůsobí a dá pokoj za ¨několik dnů se to vrací. U mě to jde ve vlnách.
"kluk se vsím všudy a potom zas kluk co už nemá mezi nohami nic" řekl bych, že toto střídání je horší než být zamčen trvale - dlouhodobě.
Konečne som sa vyspal. Myslím ze už si telo zvyklo.
A to jsi skutečně spal "v klidu" celou noc? :-O
Nebolo to úplne v kľude ale dalo sa. Nebolo to také strašné.
I tak Ti tak trochu závidím. U mne to bez "přestávek" opravdu nešlo...
Tak ahojte uz dnes je to uz 20 dni bez výstreku a odomknutia.
Dobre sa vraví že začiatky sú ťažké. Za mesiac som si zvykol na PC. Už to ani v noci nevnímam.
Zdravím, píšem po dlhšom čase a chcem sa s vami podeliť o novinku v mojom zamknutom živote. Kupil som si nový PC UCB 8000+ s uretralnou tyčkou. Nasadil som si ho dnes rano a uvidime ako to pojde dalej. Zatiel je všetko v pohode. Mam ho nasadený už 2 a pol hodiny a ani ho neregistrujem.
Píšem po štyroch dňoch používania UCB 8000+. Neviem si ho vynachváliť. Skvelá hygiena, pohodlný na nosenie proste nevidím v ňom žiadne mínusy.
Ano 4 dni aj s tycinkou
Tak to zní dobře, to by se mi rozhodně líbilo. Nápad k zamyšlení - díky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Začínam
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB