1

Téma: Drážky na kroužcích CB6000

Dobrý den,

chtěl bych zdejší zkušennšjší uživatele poprosit o radu. Jedná se o drážky na kroužcích k CB6000, které se velmi nepříjemně zařezávají do kůže a to velmi bolestivě, hlavně při nočních erekcích. Nepřišel někdo na nějaké řešení, čím například dražky vyplnit ? Děkuji za každou radu

2

Re: Drážky na kroužcích CB6000

Dobrý den,

jaké drážky myslíte? Jsou ty kroužky nějak vadné z výroby? Jestli vám nesedí přirozený tvar těch kroužků, tak bych Vám poradil zkusit třeba CB3000. Tam jsou kroužky s kruhovým profilem, takže zcela bez hran. Navíc jsou otvírací, dole mají kloub.

Jestli jsem vás pochopil dobře, tak je zkuste vyplnit třeba měkkým papírem (ubrousek, toaleťák) a oblepit lepenkou nebo náplastí. Buďte pak ale opatrný na to, jak vám bude reagovat pokožka. Třeba to bude v pořádku, ale mohlo by dojít k nějakému podráždění.

3

Myslím to, že kroužek není plný ale jsou v něm proste po obou stranách po obvodu drážky, Kdybych ho přeříznul, tak ten řez bude mít tvar písmene "H". Problém spočívá v tom, že se mi kůže zařízne do té dražky a vznikají tak dost nepříjemné otlačeniny. Můj tip na řešení je vyplnění drážky nějakým vhodným lepidlem, jenže jakým....aby to neponičilo plast, a zároveň to nedělalo problémy při styku s kůží. Můj typ je zatím na nějaké epoxidové lepidlo.

4

V lepidlech se bohužel nevyznám, znám jenom chemoprén a bílou lepící pastu. Ale do lepidel bych se nepouštěl, to vám určitě dobře na kůži neudělá, zvlášť při dlouhodobém nošení a při pocení. Zkuste si ještě kůži kolem kroužku něčím vlhčit nebo mazat, to by vám aspoň částečně také mohlo pomoct.

5

Epoxid je po zatvrdnutí naprosto hygienicky bezpečný. Ale zkuste nejprve zalít drážku tavnou pistolí (lepidlem). Jde to po odzkoušení lehce vydloubnout (na rozdíl od epoxidu - z toho to už nedostanete). Odzkoušíte, zda to je lepší a pak teprve to vylijete epoxidem (doporučuji ten průhledný).

6

Děkuji za radu. Už teď vím, že cokoliv bude lepší než toto, jde mi jen o to, čím nejlépe tu mezeru vyplnit. Epoxid se mi na to zdá být nejvhodnější. Mohl byste mi prosím doporučit nejaké konkrétní lepidlo ? Děkuji.

7

kdybych měl tento problém, taky bych zkusil tavnou pistoli. výhoda je, že lepidlo po zaschnutí neztvrdne, ale zůstane takové trochu gumové.

a jen drobná poznámka (trochu off topic) - kloub u CB3000 mi rezne !!!! - máte někdo stejnou zkušenost ?

8

Já práve nechci, aby to bylo gumový, ale tvrdý, stejně jako ten plast, gumovy lepidlo by se časem vydrolilo.

9

Tak jsem to vylil tím epoxidem a můžu jen vřele doporučit, pocit je nesrovnatelný, mnohokrát pohodlnější, už žádně otlačeniny.

10

Ahoj mám stejný problém:-( jaký epoxid jsi použil? Potom už jsi neměl žádný problém? Mohl by jsi prosím poslat odkaz na tebou použitý epoxid? Předem díky.

11

Rád bych toto téma oživil, protože bolest při nočních erekcích mi znemožnuje nosit CB déle jak jeden den sad

Už se našel někdo, kdo tu drážku opravdu zaplnil? Mě napadlo jí obrousit, ale tím zase zeslabím kroužek. A co třeba silikon, je sice pružný, ale na zaplnění drážky by to mohlo stačit, ne?

12

Já osobně jsem to ještě nezalil, ale chystám se na to. Nevadí mě to fyzicky, ale spíš mě jde o to, že se tam velmi dobře drží nečistoty a hůře se to čistí.

Úplně ideální je epoxid (dvousložkové lepidlo). Nejlépe průhledné (jantarové) barvy. Po zaschnutí je naprosto zdravotně nezávadný. Lepit se s ním dá i nádobí apod. - prostě tam kde je i styk s potravinami. Jen ten kroužek bude o něco těžší... Epoxid zasychá už po několika hodinách, ale vytvrzený je až po 24 hod. Takže když se bude kroužek zalévat z obou stran, tak bude nejlepší rozdělat lepidlo na jednu stranu, zalít, nechat několik hodin, dokud to nebude tvrdé a pak otočit, rozdělat druhou várku a zalít druhou stranu. Pak nechat, od posledního zalití, 24 hod vytvrdit. Jen je potřeba kroužek perfektně umýt a odmastit!

13

já to zkoušel tavnou pistolí a není to ono... i když sem to jakoby zarovnal tak se drážka vytlačila a bolest se dostavila sice později jak obvykle, ale byla... nejideálněší by byla hmota co je tekutá jako voda aby se pěkně rovnoměrně rozlila... nebo je možná kombinace s kroužky od CB3000?

14

jen tak mě napadlo, nezkoušel někdo koupit železný kroužek a říznout ho podle toho plastového, zbrousit, vyvrtat...??? to by mohlo klapnout ne?

15

A co tohle, nebylo by to pro někoho řešení? Bohužel jen v provedení CB6000s, s kratší klíckou.

http://forum.cudnost.cz/obrazky/cb6000s-kovovy_m.jpg

16

dlouho pokukujem po tom eSku... až to přítelkyně uvidí ve fotogalerii na více Modelech třeba se rozhoupe :-D

17

MaE: A co takhle to zalít silikonem (jak se dává to "pistole")? Já to tak udělal a super. Je to lehké, pružné, nikde to netlačí a při použití protiplísňového (nebo tak něco) silikonu to bude i hygienicky bezproblémové.

18

Sub-D: zkus si přečíst 13 příspěvek v tomto tématu....

19

MaE: Já jsem se asi špatně vyjádřil. Myslel jsem silikon co se používá třeba na vanu a tak. Jak je v té velké tubě a dává se do kovové pistole, co tam tlačí ten píst. Myslím že se to jmenuje sanitární silikon, nebo tak nějak. I po zaschnutí je měkký a poddajný, nikde tlačit nemůže.

20

a to není to samé jako z tavné pistole? ten z tavné pistole je tvrdší? já nevím neporovnával jsem to...

21 Naposledy upravil: Sub-D (22.3.2013 15:33:07)

To je úplně něco jiného. Do tavné pistole se vkládají tavné tyčinky a jak jsou tvrdé jako tyčinky, bude tvrdý i výsledek po přetavení. Ale sanitární silikon je tekutý a po vytvrzení (několik desítek minut až hodin) je pevný, ale elastický, měkký, lehký, hygienicky nezávadný. Navíc se dá sehnat i antibakteriální (nebo tak nějak), jsou bílé, černé, průhledné....
Dá se to koupit v OBI, Baumax, Hornbach a pod. Je k tomu ale zapotřebí dokupit i "pistoli", která dokáže z té tuby obsah vytlačit. Pistole je samozřejmě na více použití (neomezeně).

22

Oživuju tohle trochu starší téma, protože včera jsem koupil to epoxidové lepidlo a zkusil jsem tím vyplnit drážky v kroužku po obou stranách. Je to super, rovnoměrně se to tam rozlilo, rychle to ztuhlo a účel to plní výborně. Neočekávám žádné nežádoucí účinky, kdyžtak je sem napíšu. Zatím můžu taky jen doporučit a zvládne to i nekutil (jako jsem já).

Konkrétně to bylo tohle:
http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/esh … pidlo-20-g

Na netu jsem ho nevybíral, protože tomu nerozumím, měli ho v místních domácích potřebách. Co se týče množství, tak stačí na 2 kroužky.

23

Epoxid je tvrdé lepidlo, ale naprosto hygienicky nezávadné, ale také nevratné. Já jsem se proto rozhodl na zkoušku použít sanitární silikon. Sice není věčný, ale je měkký a až se někdy rozhodnu pro epoxid, tak lze velmi jednoduše vyloupnout.
Měl jsem při ruce zrovna černý (antibakteriální), ale myslím, že to nevadí.

http://wwww.dmu.ic.cz/Soubory/cb/IMG_2032.JPG

24 Naposledy upravil: Tomas123 (31.8.2013 21:48:06)

CB6000 mám taky a drážky tam žádný nevidím, kroužky jsou ze všech stran hladký yikes

25

Hladký myslíš jako kulatý? Ty jsou k CB 3000 (profil "O"). Kroužky CB 6000 mají profil "H".