1

Téma: Dick Cage

Máte někdo zkušenost s tímto modelem?
http://www.dickcage.com/chastity/male_c … device.asp
Chtěl by jsem ne sebe něco bezpečného, aby měla přítelkyně fakt jistotu, že to nesklouzne nebo že se mi to nepodaří sudnat!
Měl jsem SpiderWire2 ale klouzal dolů největší pravděpodobnost protože jsme měl velký kroužek.
Teď máme CB 6000 a mezi náma není problém ho z klícky vytáhnout...
A ještě máme Birdlocked PICO 45mm a povídá se, že taky není bezpečný...
A právě o tom Dick Cage sem četl a je prý nemožné se z něj dostat, tak jestli nemáte někdo osobní zkušenost?

Chci něco v čem fakt nebudu moc podvádět, hlavně kvůli mě, aby sem dodržel to co přítelkyně nakáže a z CB 6000 se jde tak snadno dostat ven a provést něco tajně... Nechci takové ty slipy a pod., chci něco takového diskretního a hlavně velice bezpečného!

2

Re: Dick Cage

Jediné BEZPEČNÉ v tomto ohledu je mít piercing skrz který je penis v pásu uzamčený. Uvědom si, že penis prostě je jen kus "masa". Je a vždy bude flexibilní a žádný z "navlékacích" pásů, tedy těch co nejsou jako ocelové slipy, není stoprocentně neoblafnutelný. V podstatě každý výrobce tvrdí, že jeho pás je bezpečný. Nicméně holou skutečností je, že jedinou skutečnou jistotu budeš mít až ve chvíli, kdy zámek bude procházet tvým žaludem. Pak samozřejmě nemáš šanci. Jinak je to stále jen hra a věc důvěry...

3

To není pravda, kromě piercingu žaludu je ještě jiná možnost. Měl jsem tento pás cudnosti:
http://www.wholesale-bdsm.com/bmz_cache/6/6ec652000404d2bf79e9af02e229c578.image.299x300.jpg
Tyčinka v močové trubici spolehlivě zabrání sundání.

4

Ten se mi moc líbí... Jaký vliv má ta tyčinka na močovou trubici? Když dojde k erekci, co se stane s penisem - nebolí to?

5

No, ze začátku ta tyčinka trochu studí a pak už není cítit. Při erekci se jednak penis kolem ní sevře a je to trošku cítít a pak, jak se snaží prodloužit natlačí se až na to rozšířené místo. Mě se obvykle dostal i přes to rozšířené místo a opřel se o tu spodní tyčinku. Ale nikdy mě to nebolelo.
Jinak si nemyslím, že je to pás cudnosti, i když jsem ho pod tím názvem koupil, spíš taková hračka na kratší hrátky. Jde v něm honit, penis je vpodstatě volně přístupný a když jsem se udělal, tyčinka způsobila, že jsem nevystříkl, ale semeno zůstalo uvnitř a pak pomalu vyteklo po ochabnutí erekce.
Každopádně, narozdíl od CB6000 se mi toto nepovedlo nikdy sundat bez klíče.

6

A jak je to s močením?
Neuvolní to ty svěrače a moč pak odchází jako třeba u cévky kdy chce?

7

Ne, to vůbec ne, na to je ta tyčinka moc krátká, končí někde v místě, kde močová trubice vchází do těla.
Naopak jsem měl spíš problém se vyčůrat, protože trubice je ucpaná. Jde to trochu ztuha, ale jde to.
Ale problém s močením jsem měl i u CB6000, ta klícka mi přišla dost úzká.

8

Dickcage na ktery se pta MaE nosim na prani partnerky, po vyzkouseni cb6000, birdlocked neo, je tento asi nejlepsi. Mam jen spatnou skusenost s tim, ze se mi jednou pri delsim noseni  na spodni strane penisu udelal velmi neprijemny otlak az do ziveho masa, v miste kde je hrana pouzdra na penis. Jinak je dickcage super a asi uplne nejpohodlnejsi ze vsech tri mnou vyzkousenych

Mate taky nekdo dalsi zkusenosti s timto cb?

9

myslíš tu spodní hranu tuby co nasouváš na penis tak konec jak je penis a začínají varlata tak tam to dělá neplechu?

10

Ahoj, ano přesně to místo kde je přechod kůže penisu a varlat. Možná že je to pouze můj problém z důvodu vysoké obřízky...