1

Téma: Pokazený orgazmus

Je tak nejak bežné, že keď nemôže byť orgazmus, tak sa môže aspoň ísť až na pokraj skoro orgazmu (edging), ale niekedy sa z toho stane pokazený orgazmus (ruined orgasm)... chcem sa spýtať či pokazený beriete ako orgazmus, a porušenie zákazu orgazmu. Za mňa to istý podvod je a inšpiroval som sa v jednom príspevku - keď nemôžem mať orgazmus napr. sedem dní a medzitým mám pokazený org. tak si musím hodiť kockou a číslo ktoré výjde je počet dní o ktorý sa zákaz orgazmu predĺží. Čo si o tom myslíte?

2

Re: Pokazený orgazmus

Vidím to podobně. Když někdo napíše "jsem zamčený měsíc v kuse, jednou týdně mám pokažený", tak podle mě se jedná o jistý druh úlevy a ten člověk není zamknutý měsíc, ale 4x týden.

3

Re: Pokazený orgazmus

Na tohle téma bude asi hodně názorů a každý to bude mít trochu jinak,  je to hodně individuální.
Zkažený orgasmus je svým způsobem podvod,  to asi ano,  minimálně na fyzické úrovni. Tělo se vyprázdní,  takže se dá říct,  že dojde i k uvolnění napětí. Na druhou stranu, ale emočně nedojde k uspokojení.
U mě to třeba funguje tak,  že cítím jak se to blíží a najednou ten zdroj slasti,  to strikani přijde ale bez jakýchkoliv pocitů. A to je frustrující. Jsem sice prázdný,  ale pocitově,  emočně se cítím ještě víc plný. Je to krásné a přitom mucive. Hodně záleží na souhre obou,  na tom já já jako sub spolupracuji i na zrucnosti mojí lásky jako klicnice. A musím říct,  že moje láska to opravdu umí dokonale.
Takže ano,  z fyzického pohledu to je podvod,  ale z pocitove stránky věci se to tak brát nedá. Je to naopak neskutečně krásné mučení. Být tomu tak blízko a přitom to nemít, to že to všechno má ve svých rukách milovaná a zboznovana žena a je jen na ní dovolí-li mi to prožít se vším všudy nebo v posledním zlomku vteřiny se rozhodne že nedovolí. To je na tom to krásné to mucive.
Zrovna tak b se dalo jako podvod v zamykání brát, když mě moje láska odemkne a chce se milovat,  ale mě zakáže se udělat. Mám sex,  takže podvadim, ale to,  že nesmím podvod není,  opět je to jen na milované ženě mého srdce.
Zkažený orgasmus nebo sex se zákazem se udělat  je něco úžasného,  prožívám ty krásné pocity,  tu slast,  ale k uspokojení nedochází. Líbí se mi,  jak musím poslechnout,  nemůžu o tom rozhodnout sám a přitom po celém tom "aktu" zůstanu na svojí lásku nadržený,  ba co víc, jsem nadržený na ní mnohem mnohem víc než předtím. A moje zboznovana a milovaná Ellen tohle všechno umi krásně když se rozhodne mě zlobit.