1

Téma: Problém s nasazováním CB6000s

Dobrý den,

vždycky jsem měl za to, že moje nádobíčko patří spíš mezi ty menší, a i proto jsem si koupil zkrácený CB6000S.
Nicméně penis do tohoto CB naprosto nemůžu narvat, a nechápu jak někdo vůbec může big_smile .
Tímto bych chtěl jenom poradit mužům, aby volili spíš CB6000, protože pokuď někdo má CB6000s, tak má naprosto mikro penis a vlastně je mi i celkem líto jejich manželky big_smile ...

2

Re: Problém s nasazováním CB6000s

Klid, ono to tak na začátku bývá. Když jsem si pořídil svůj první CB3000, taky jsem se do něj sotva vešel. Pak když jsem se dozvěděl o CB6000s, tak jsem si říkal, že do toho se nikdy v životě nemám šanci nacpat. A teď je to moje nejoblíbenější klícka.

Jestli jsi úplný začátečník, chce to trochu trpělivosti a tréninku. První dojmy se vyvíjejí velice rychle a rychle přibývají nové. Není to jak se říká "hop na krávu a už je tele".

Tak jsem jedním ze spokojených majitelů naprosto mikro penisu smile Ale je nás takových fakt hodně, jsme úplně v klidu a manželky taky. Myslím, že skákat z mostu kvůli tomu nebudu.

3

Klícka se měří podle velikosti penisu v klidu.  Já mám cca 8 cm a přesto jsem si  CB6000s pořídil a sedí perfektně. On se dá měkký penisu ještě trochu "nahňácat" do klicky a pak je to dokonalé sevření a menší problém s nočními erekcemi.
Jak píše Vojta,  chce to že začátku trpělivost a cvik. Já osobně zastávám názor,  že "esko" je top a že se do něj bez problémů vejde i o kousek větší.

4

Přesně tak, esko je vhodná velikost pro naprostou většinu Evropanů, kdežto ta delší verze je spíše pro více obdařené jedince.