1

Téma: Vánoční dárek na poslední chvíli

Vážení přátelé, milí zákazníci,

uvažujete ještě narychlo o vánočním dárku pro vaše blízké, který bych vám mohl dodat z jednoho ze svých eshopů?

www.cudnost.cz
vpoutech.cz
humbler.cz

Ještě je tu šance to stihnout. V průběhu víkendu si objednejte přes PPL nebo Zásilkovnu. PPL ke mně přijede pro zásilky v pondělí ráno a i když teď jsou přetíženi, tak na 95% vám stihnou zásilku do středy 23.12. doručit. Objednávky přes Zásilkovnu dovezu v pondělí osobně do Zásilkovny Praha 5 a i touto cestou je 95% šance, že vám zásilku stihnou doručit.

Pak můžeme ještě využít garantované doručení poštou do druhého dne (EMS). Ale je to dost drahé, tak za objednání touto cestou si dovolím přičíst k ceně objednávky 100 Kč.

V těchto last minute případech nevolte platbu převodem, která by odeslání zásilky zdržela, ale jedině dobírku. Vynechte už prosím Uloženku, k nim nebudu mít cestu a posílat jim něco poštou do depa, na to už není čas. A také prosím vynechte DPD, se kterými mám zatím jen málo zkušeností a nevím, jak jsou teď rychlí. A zaslání poštou "klasicky" už bych také neviděl moc slibně na ty 3 zbývající pracovní dny.

Rád bych ještě zmínil možnost osobního předání v Praze, na Andělu nebo na Smíchovském nádraží ve středu 23.12. navečer.

Zákazníkům ze Slovenska teď už bohužel doručení do Vánoc nezvládnu žádnou cestou zajistit.

Neváhejte mi po celý víkend volat, pokud byste potřebovali něco individuálně dohodnout. Rád vám vyjdu vstříc v rámci svých možností. Telefonní číslo najdete na www.cudnost.cz/kontakt/

Přeji Vám všem klidné a pohodové Vánoce.

Vojta