1

Téma: Správná velikost kroužku a délka klícky

Prosím o radu, jak nalézt správné rozměry: kdysi jsem si koupil PC 3 Long (klícka 8 cm, průměr 3 cm, s kroužkem 48 mm), ale i přes to, že mám penis v klidu dlouhý cca 9 cm a průměr 3,5 cm, byl v klícce nějak volný, na délku asi tak o 1 až 2 cm. Uvažuji proto o délce 6 cm, průměru 2,8 cm [odkaz: https://www.aliexpress.com/item/Stainle … -feyFiQFQv nebo o Spiderwire2 z webu cudnost.cz -- s délkou 7,5 cm a průměrem 2,7 cm. Co radíte?

Průměr kroužku 48 mm mi přišel také zřejmě větší než potřeba. Zkoušel jsem kroužek na záclony 35 mm, tím protáhnu jen jedno varle, druhé už ne. Pak jsem sehnal v provaznictví na Florenci kovový kroužek 40 mm, kterým šlo varlata protáhnout, přišel mi tak akorát, při tenisu mi trošku sklouzával, ale občas mi přišlo, že cítím nějaký tlak na nervy v oblasti penisu, když jsem měl erekci, docela se zařezával a vůbec by nešlo jej sundat a po sundání jsem měl po cca 12hod používání cca 1 cm po obvodu nahoře na penisu krví jemně podbarvený otlak. Krev se mi zřejmě nezadržovala nevratně, ale varlata mi přišla mírně naběhlá. K mým dvěma alternativám jsou v uvedeném rozsahu k dispozici buď 40/42/44/46/48 mm, nebo 40/45/50 mm, tak bych asi volil 42/44/46 nebo 45. Ale u té první možnosti nevím, zda bych raději neměl koupit všechny tři průměry (42, 44, 46), nebo zkusit tu střední, 44, resp. 45?

Eventuálně pak bych také dořešil, jak tady už někdo psal, piercingem skrz uzdičku/penis a zámek protáhnout klíckou, takže i kdyby klícka sklouzávala, nebyla by šance ji sundat, ale tuto možnost bych raději volil až jako poslední záchranu.

Také mě napadl piercing v kůži nad penisem, že by se zámek zachytil za spojovací element mezi klíckou a kroužkem a za tu kůži nad penisem, takže by také nešla klícka sundat, a navíc by tento piercing byl levnější než piercing pohlavního orgánu. Nemáte s touto variantou někdo zkušenosti? Ještě jsem o ní totiž neslyšel.

2

Re: Správná velikost kroužku a délka klícky

Problém je v tom, že u většiny PC je délka klece + délka kroužku spojovocího dílu a kroužku. Jinak klidně kratší, ono se to tam vejde. A podle mě, čím kratší, tím lepší. S kroužky si stejně budeš muset poradit sám, protože i stejné průměry se chovají jinak - kov, plast, tvar, šířka, plný nebo dělený kroužek - je to spoustu vlivů.
Piercing je až na posledním místě.

3

Piercing u kořene penisu jsem vyzkoušel, po 2 dnech šel ven. Piercing se při spojení s klíckou bolestivě zařezával do kůže a tak kroužek skončil v šuplíku...

4

Moje zkušenost
U spiderwire2 se mě podařilo klícku vůči kroužku 45 ohnout ,více přihnout k tělu. Tím se sklouzávání výrazně omezilo. Mám za to ,že pokud je penis uvnitř napevno i v ochablém stavu což já nemám ,neměl by jít vytáhnou a ani klícka spadávat. Otlačeniny od nošení nemám. Vydržím ho nosit i 12 dní bez sundání.  Časem zkusím ještě CB s malou klíckou podobný typ jako Spiderwire2, ale na těsno.