Téma: Je môj penis OK?
Rozpíšem sa trošku. Asi 20.12 som mal sex s priatelkou. A kedze to mam rad trochu tvrdsie, tak ma pri fajčení raz silnejšie kúsla do penisu. náhle sa z močovej trubice objavila vacsia kvapka krvi. Potom asi polhodinu potom pri moceni trochu krvi...bol som s tym na pohotovosti, tam ma otocili ze zjavne sa o nic vazne nejedna. Takze som len mal kupit a pit brusinkový čaj, urologicky čaj a dostať obklad zo šalviového čaju. V noci pri močení sa objavilo este malinko krvi.
Od vtedy sa vobec krv neobjavila. Na druhy den som bol u urologa, ten volnym okom skontroloval a vraj v pohode. Rovnako urobili test moči- tiež ok.
4.1. som bol na kontrole, tam mi to skontroloval a v pohode. Vraj uz mozem mat sex. styk. Dovtedy som vôbec nemal. Takže som sa miloval, lenže mi trosku praskla uzdička, nekrvácalo, len to bolo poranené. Tak som to macal v hermankovom čaji, teraz je trosku poranena bez krvi tiez, po milovani. Kratku uzdicku ale vraj nemam.
Problém č. 1 - počas celeho uplynuleho mesiaca sa obcas ked pritlacim pri moceni v penise ako keby v strede, alebo pri koreni pichne. Nie močova rura, skor pocit ako keby nejaky nerv, alebo žila. Neviem úplne posúdiť. Urolog mi na to povedal že sa to moze obcas vyskytovať.
Teraz sa to vyskytlo asi 10 minut po orgazme.
Dalsia otazka je, ako to je so zilkami (cievkami) pod uzdickou, aky maju mat tvar? Je v pohode ked po milovani sú citlivejsie?
Dakujem za nejakú radu.
Pridávam aj foto, rád by som už bol opäť zamknutý, ale bojujem s psychikou. Napadlo mi, že či to pichanie pri močeni po milovaní ... objavuje sa tak 1x/ 4 milovaní, čiže nie vždy... či to môže byť aj napr. z bolaveho svalu v trislech. Lebo aj ked vystreknem tak co sa tyka penisu tak bezbolestne, nijak neobvikle, ale tak vyssie citim taky ako keby tlak... a podozrievam ze mam natiahnute svaly...lebo v trieslach a na vnutornom stehne ked je natiahnuty to trochu boli...alebo ked na to tlacia rifle.... diky ze ste dali sancu a docitali dokonca.
http://s8.postimg.org/7ojp09nud/WP_000057.jpg
Len to je to, že urolog to povazuje za vyriešene a nevidi problem. (Bol som u dvoch) ...a fakt si nepamatam, ze by som predtym mal cievky citlivejsie...ale tak neviem. ![]()