Téma: Nový typ kovových klícek
Rád bych se vyjádřil s vlastním dojmem a zkušeností k novému typu kovové klícky, který se objevil na trhu a je o něj ve vašich řadách velký zájem.
Jde o tuhle klícku, ve variantách s různým počtem kroužků, ze kterých je klícka svařena:
Objednal jsem si dva různé kousky na zkoušku a mé dojmy jsou:
1. Velká (opravdu velká) vůle mezi kroužkem a klíckou. Tyčka vycházející z kroužku je moc malá a očko na klícce moc velké.
2. Klícka je velmi úzká. Proto se do ní nevejde všechna kůže z penisu a zůstává ohrnutá v mezeře mezi kroužkem a klíckou. Tam se může dost bolestivě skřípnout právě kvůli té vůli.
3. Ve špičce klícky je až moc málo zadrátováno, žalud se prodírá ven, což se mu v mém případě podaří asi do půlky a nedovedu si raději ani představit nějaké tření o těsnější prádlo nebo kalhoty.
4. Jediný dobře vymyšlený je kroužek, okoukaný od Holytraineru. Snad se objeví i u dalších a zdařilejších typů klícek.
Závěr: velký zájem mě vždycky přivede k vlastnímu zkoušení a testování. Dojdu k vlastnímu názoru a dobré klícky přidám do nabídky na Cudnosti, ale tuhle jsem vyhodnotil jako špatnou. Částečně už návrhem a částečně výrobou. Kdo o ni budete mít zájem, dá se sehnat na aliexpressu v mnoha různých rozměrech. Rád vám objednání zprostředkuju, ale bez mého vlastního doporučení.
Vojta