Téma: Uživatelská recenze
V poslední době se tady na foru hodně řeší správný výběr klícky. Každý jsme jiný a každému vyhovuje něco jiného, ale i tak jsem se rozhodl pro tento příspěvek a dát dohromady své zkušenosti a udělat tak recenzi na pás, který mám nasazený. Snad to mnohým pomůže ve výběru.
Pásů cudnosti je velké množství a vybrat si ten správný je docela oříšek. Liší se rozměry, tvarem, materiálem. Asi nejdůležitějším faktorem jsou rozměry, podle toho je nutné vybírat v první řadě, teprve zvolit jaký materiál by to měl být a teprve na posledním místě vybírat podle toho jestli se mi líbí.
Rozměry je nutné brát ve stavu úplné ochablosti penisu, aby nebyli problémy s noční erekcí je potřeba aby pro ní nebyl v klíce žádný prostor. Dále je důležité vybrat správnou velikost kroužku podle návodu uvedeného zde, i když i to je pouze orientační. Začátečníkovi bych rozhodně nedoporučil neprůhledný materiál a ačkoliv kovové klícky jsou esteticky krásné, skoro se dá říci šperky je potřeba si uvědomit, že kov je mnohem těší než plast nebo silikon a budete nosit „cosi“ na velmi citlivých místech kde tělo na to není zvyklé. Dovolil bych si i varovat přes silikonem, který se může zdá jako velice pohodlný vzhledem k pružnosti materiálu, ale tam se při nočních erekcích tato pružnost projeví jako nežádoucí.
Vrátím se ke svým začátkům. Natěšený na první pás cudnosti jsme objednali Spiderwire. Krásná kovová klec připomínající skutečné vězení pro mužskou chloubu. Ale tento pás cudnosti se dodává jen s jedním kroužkem, takže není možné nějaké individuální nastavení a vzhledem k materiálu je dost těžký. Velice dobře se provádí hygiena, je v ní snadný přístup k dráždění, ale to jsou jediné výhody, které z mého pohledu tento pás má. Délka klícky je 10 cm a mých 8 až 9 cm v ochablém stavu znamená, že je zde ještě hodně místa pro erekci. I ten jeden centimetr je dost prostoru k tomu, aby erekce mohla nastoupit a pak vznikají ony často zmiňované bolestivé noční potíže. Kroužek u Spiderwire mi sice rozměrově seděl a přesto, že se jedná o kvalitní kov začal jsem mít odřeniny a opruzeniny, které způsobovala právě váha pásu a to jak celkově pás tahal při erekcích. Po přibližně třech měsících zkoušení v naději, že si tělo zvykne jsme to vzdali a s cudností jsme skončili. A poslední věc k tomuto pásu cudnosti. Vzhledem k velikosti je potřeba velmi pečlivě vybírat oblečení, aby se v tom dali dělat různé činnosti a aby nebyl pod oblečením vidět. Osobně bych tento pás doporučil už zkušeným uživatelům a hlavně nadstandardně vybaveným.
Po čase jsme se vrátili k myšlence nosit pás cudnosti, ale tentokrát jsem se při výběru řídil radami a zkušenosti místních uživatelů. Objednal jsem plastový čirý CB6000s. Objednával jsem ho se značnými obavami, protože rozměr klícky byl mnohem menší než můj penis v úplné ochablosti a nebyl jsem si jistý, zda opravdu nebude lepší poddajný silikon. Nicméně jsem si řekl, že se nebudu řídit svými pocity a domněnkami a dám na rady zkušenějších.
CB6000s má rozměr klícky 6,4 cm a přesto se tam mých 8-9 cm vejde naprosto v pohodě. Opravdu se není potřeba obávat menší klícky. Dodává se, s pěti rozměry kroužků a čtyřmi délkami spojovacích dílků. Tím se tento pás stává naprosto dokonale variabilní a uspúsobitelný pro většinu uživatelů. Asi i vzhledem ke zkušenostem z předchozího pásu cudnosti jsem testoval pouhé tři dny, než jsem našel správné nastavení. Před samotným prvním nasazením jsem udělal nutné domácí úpravy. Je potřeba v první řadě zalepit drážku v kroužku, který budete nosit a rovněž doporučuji zalepit na klícce větrací otvory, které dokáží nepříjemně skřípnout kůži. To by bylo vše k nutným úpravám. Dlouho jsem se rozhodoval jaký kroužek zvolit, jestli 45 mm nebo 50 mm. Oba mi seděly, ale s tím menším jsem se cítil takový uskřípnutý a po dvou dnech už to začínalo být bolestivé. Rozhodl jsem se tedy pro ten větší a ten nosím stále. Měl jsem tedy nastaveno a zůstal jsem trvale zamčený. Samozřejmě, že i zde byly problém noční erekce. Tělo si musí zvyknout. Ale oproti předchozím zkušenostem se Spiderwire byly tyto erekce mnohem lepší. Ze začátku jsem se budil, musel jsem se jít projít po bytě, znovu namazat a občas jsem cítil i nepříjemnou bolest od ledvin. Přiznám se, že jsem i několikrát sáhl po práškách na bolest. Čím delší dobu jsem byl zamčený, tím jsem stále méně pociťoval tyto problémy a přibližně po jednom až dvou měsících jsem je přestal vnímat úplně a dnes už spím celé noci. Ano vzbudí mě noční erekce, ale většinou se jen otočím na druhý bok a spím nerušeně dál.
Aby nošení bylo pohodlné, je potřeba být neustále hladce oholený a okolo kroužku mazat, aby měl možnost klouzat po kůži a aby nedocházelo k odřeninám. Vyzkoušel jsem hodně krému a mastiček od lékařské vazelíny přes obyčejnou Indulonu až drahým krémům na pleť. Nakonec se mi nejvíc osvědčil obyčejný krém na ruce s Aloevera.
Tady by se dalo říct hotovo, vše je jak má být. Jenže po několika měsících mi prasknul kroužek a já okamžitě nasadil ten menší a řešil co bude dál. Rozhodl jsem se pro experiment. Objednal jsem si kovový kroužek. Opět s obavami po zkušenostech se Spiderwire, ale vzhledem k co jsem se dočetl na foru jsem to zkusil. Tento kroužek je jiný, je širší a zaoblenější, tím dává hned na první pohled.
Po jeho nasazení je okamžitě znát rozdíl. Pohodlí je nesrovnatelné. Jestli s původním plastovým kroužkem se zalepenou drážkou bylo nošení pásu bezproblémové, tak nyní je vyloženě komfortní. Navíc jsem zjistil, že s tímto kovovým kroužkem nemusím mazat a ani se denně holit. Mažu se v podstatě už jen po koupeli a to pouze tělovým mlékem a neoholený vydržím i tři nebo čtyři dny. Jsem zamčený už devět měsíců s krátkou přestávkou, o té se ještě zmíním. Mé zamčení je trvalé a vzhledem k obřízce nemám problém s hygienou v pásu není problém, že jsem bez jediného sundání zamčený i měsíc v kuse. Musím s tím zvládat veškeré činnosti běžného života, práce, koníčky i trochu toho sportu. A vše se dá, ani nevím, že pás mám.
A teď se vrátím k té krátké přestávce v mém zamčení. Protože je moje cudnost u nás myšlena naprosto vážně, rozhodli jsme se, že podstoupím obřízku. Proti tomuto zákroku je mnoho zbytečných předsudků. Po zkušenostech, které s ní osobně mám, bych ji doporučil každému i v případě, že se nejedná o nošení pásu cudnosti. Hygiena je mnohem snazší, prodlouží se výdrž a hlavně i mojí Lásce se tak můj penis líbí mnohem víc. A to byl také důvod mé pauzy. Už zhruba po dvou týdnech po zákroku bych mohl zpět do pásu, ale moje Láska si s ním chtěla ještě pohrát, a tak mi dopřála další dva týdny svobody.
A co na závěr? Já osobně bych každému nováčkovi doporučil CB6000s. A proč? Malá klec, lehký, průhledný. V kombinaci s kovovým kroužkem je dokonalý. Ale samozřejmě jak jsem psal na začátku, každý jsme jiný, každému vyhovuje něco jiného, takže minimálně aspoň rada pro ty, co se nemohou rozhodnout. Koupit spíš menší klec než si myslí, že potřebují. Měla by být lehká a průhledná. A to je CB6000s. Teprve zkušenější nositel může experimentovat dál.
Možná by bylo dobré, kdyby sem i ostatní uživatelé, ti kteří jsou v tom jednom zamčení opravdu dlouhodobě bez přestávek, bez dalšího vlastního experimentování a hledání, napsali nějakou podrobnější recenzi o svém pásu cudnosti.