1

Téma: Nový začátek

Jsem tu nový podle nicku, ale jinak nejsem ani zdaleka nováček na tomto foru :-) Ale považuji za vhodné zde přítomným tuto informaci sdělit, aby se někdo nedivil, že někdo kdo je zde registrovaný pár dní rozdává rozumy. Takže můj nynější nick PavelCBs nahrazuje ten původní BIHOLKU. Tato etapa mého života skončila a já se nyní vydávám sám novou cestou.
Kdo pravidelně četl náš blog, který v nejbližší době smažu, asi ví jak to u nás bylo, jaký vztah jsme měli. Možná se teď domníváte, že to všechno skončilo kvůli milencům. Ne neskončilo, alespoň ne jen kvůli nim. To jen tak okrajově na vysvětlenou, víc to rozebírat nechci.
Ale považoval jsem za nutné vám všem vysvětlit změnu nicku. Budu se tešit na nové debaty :-) stejně jako se těším na svůj nový život.

2

Re: Nový začátek

Taky jsem po půl roce zpět na fóru doufám že poučen z předchozích chyb :-)

3

PavelCBs:
Ať Ti tohle rozhodnutí přinese jen štěstí a naplněný život. Ríša

4

rm71: díky

5

spank.man: jenže já jsem nepoučitelný,  já si zase nabiju hubu jako vždycky   :-D

6

Je supr, že jsi zase zpět na foru, už to tu trochu vázlo. :-) Co se nového života týká, chce to čas, ale věřím, že se na vše zpětně už budeš dívat s nadhledem a každý den bude lepší a veselejší a nová láska si tě zase najde.

7

To chce se poučit ;-)

8

spank.man: jenže já když se zakoukam tak přemýšlím klecí a ne hlavou  :-D

9

A nedá si pokoj a nedá. Myslím, že klíč pošleš mě a pak až budeš rozkoukanej, tak ho ráda předám ;-D

10

Xena : tobě?  Nikdy!  Ty by jsi pak tvrdila že jsi ho ztratila  :-D

11

Pavel:všimnul jsem si v blogu,znám to právě,on je i jiný svět než klec ;-)

12

spank.man: já vím,  teď budu chtít nejdřív najít ten jiný svět a pak znovu klec,  ale kdo ví,  třeba bude brzy všechno jinak,  jsou věci které člověk neovlivní a jsou až zarážející   :-)

13

Já jsem si nepřečtl začátek a říkám si, kdo že se tu vykecává se stylu Biholku.. A už mi to je jasné wink

14

Jasný,hele taky jsme zkoušeli co vy a je tak trochu nereálný ať už ohledně třetího tak i co jste chtěli ale tím nemyslím že soudim jenom jsem pak už na to měl jiný pohled i na ten blok.

15

spank.man: ten třetí "faktor" v tom hraje opravdu jen okrajově,  možná to byla poslední kapka,  ale důvod rozchodu je úplně někde jinde.  I když nezávislí čtenář narozdil ode už delší dobu tušil že je něco špatně. Ale  co,  je to pryč

16

Jo na mě to bylo to moc celkově, neresim proc nebo co bylo důvod vašeho rozchodu,to je čiště vaše věc, jenom vím co dela dlouhodobé zamčení s hlavou z vlastní zkušenosti, vím co dokáže udělat třetí když není pevný vztah a celkově mi přišlo,že si žil ve svem světě a celkově sis plno věcí vynutil,aniž by to druha strana chtěla.Kvuli tomu jsem i pak prestal už čist ten blok,ale mluvim z vlastní zkušenosti vím jak to dokázalo ovládnout mě.

17

Taky myslim že tam byl problém jednostraného chtíče a tlačení svým směrem (uz jen to ze jsi treba sem psal jen ty)Kdyby to bylo oboustrane tak se jisté zapojí i ONA :-)

18

Tohle co napsala Maddamme mi přijde hodně trefné a (bohužel) dost časté. Ono je i dost vypovídající, jak velký nepoměr je tady v příspěvcích těch co jsou zamčení a zamykajících.

19

Nene,  tohle vše byli jen důsledky. Se zamykáním přišla ona takže to byla její iniciativa. Původní problém je úplně jinde a čistě "z obyčejného života".
Chyba byla,  že jsem nepoznal dřív,  že je něco špatně,  ale rozchod z důvodu "erotiky" to nebyl. To byl důsledek.

20 Naposledy upravil: Xena (9.3.2016 17:24:10)

katerina: Tak máš jako zamykající taky přispívat. Číst umí každý, ale ženských je tu fakt málo na pokec, ale je mi tu fajn, mezi chlapama :-)

PavelCBs: Koukám, že už jsi to tu opět rozproudil a stačí jeden rozchod a už se tu má co probírat a chytly se i ženský.

21

Xena:byli jsme od mlčení ze zdravotních důvodů ale před půl rokem jsme tu příspivali v celku pravidelně ;-)

22

Pavle,předpokládám že by jsi stejně nikdy nepřiznal chybu.

23

Pavel:říkám neresim Váš rozchod ale celkově tvůj blog ;-)

24

Maddamme: to je samozřejmé že každý bude mít svou pravdu. Já jen tvrdím že sex nebo erotika v tom rozchodu nehrál roli.

25

Xena: tak v druhém vláknu jsem vyvinula už nějakou tu konstruktivní aktivitu smile

K tomu co se tu aktuálně řeší. Myslím, že řada mužů co touží po zamčení poněkud podcení fakt, že to, když najdou konečně někoho, koho zamykání oslovuje, ještě nemusí nutně znamenat, že přístup toho ruhého bude zcela totožný s tím, co by si přáli oni. Je dobré nepodcenit vzájemnou komunikci a nenechat se hned ovládnout svých chtíčem.

Taktéž bych za sebe poznamenala, že tady častý model, kdy muž touží být absolutně zamčen a mít zcela odpíraný sex, to celé dost komplikuje. Já to třeba tak mám (tedy myšleno tak, že sexu si užiji ráda, ale s milencem), ale přijde mi, že budu spíše menšinový případ. Navíc moje zkušenost je taková, že pro řada těchto mužů je to nakonec jen faktazie, a dlouhodobě úspěšně realizovat tohle nezvládnou (a vlastně ani zvládat de facto v reálu nechtějí).