26

Re: Nový začátek

spank.man: To se netýkalo tvého odmlčení, ale myslela jsem to tak, že sem moc ženský nepíšou a poslední měsíc tu jsem sama, ale vidím, že už se chytly.

27

Já myslel svoji paní Maddamme :-)

28 Naposledy upravil: Xena (9.3.2016 16:06:17)

Ráda poznávám pár :-)

A co se Pavla týká, nerozebírala bych dál rozchod nebo jeho blog, jasně psal, že se to sexu netýkalo a my jsme zde spojení sexem, takže to nechme být.
A snad vznikne nový blog, ten starý byl v pohodě, záleží na úhlu pohledu nebo jsem ho četla špatně, musím si ho ještě přečíst znovu, než ho smaže :-)

29

Já bych tuto debatu uzavřel prosím. Zvládal jsem uzamčení, zvládal jsem milence a to vše mi resp. nám vyhovovalo a v tom problém nebyl.
Rozchod byl důslekem zcela jiných problémů v partnerství a milenců, resp. jednoho milence, se to týkalo jen okrajově, ale nebyl to důvod rozchodu.

Jdu životem dál, a těším se na nový i když velmi těžký začátek.

30

Koukám, že už jsi smazal i blog. Škoda, měl jsem to zrovna rozečtené - ale chápu to wink

31

Přeji Pavlovi, ať to rychle přebolí a brzy ho potká něco sice jiného, ale určitě mnohem lepšího. Musím říct, že mě jeho blog, to jak úžasně popisoval některé své pocity, fakt donutil k zamyšlení s jakými silami si zahráváme. Moc mě mrzí, že byl blog tak rychle smazán, ani já ho nestihl dočíst do konce. I tak jsem si z jeho příběhu odnesl víc, než jsem sám pochopil za posledních deset let dohromady. Tak ještě jednou: Hodně štěstí Pavle a za sebe děkuju za pootevření očí.

32

Čo bolo, to bolo - život jde dál. Důležité je, se poučit a neopakovat stejné chyby. Takže ti přeju hodně štěstí v nové etapě života, je fajn, že tady na foru pokračuješ.

33 Naposledy upravil: Mistress Lucy's SissySlut (10.3.2016 20:20:27)

I já jsem blog četl, přeji hodně síly a ať se staré rány co nejrychleji zahojí, třeba s novou klíčnicí. wink

34

Rány jsou už zahojené :-) a líp bude určitě, už to tak vypadá :-D

35

Jo, fakt? :-) Ty  jsi kanec

36

Xena: hele ségra nerej jó  :-D

37 Naposledy upravil: Xena (11.3.2016 07:57:41)

Už mlčím, budu jen tiše přihlížet

38

Ty mlčet nemusíš,  stejně to neumíš  :-P

39

xirix- tos napsal hezky, až mě z toho zachvátila myšlenka: pohráváme si všichni s obrovskými silami, které se učíme zvládat, pochopit a vychutnat. Ne vždy jim hned rozumíme, ne vždy je hned ovládneme. Ale když se to podaří, je to úžasné a strhující. Někoho to může zničit, někoho zachránit. Ale o tom je BDSM, i jeho znak- trojná monáda- o ovládnutí temné stránky naší sexuality. A PC do BDSM určitě patří.

40

Tlapík - Ano, přesně tak jsem to myslel. Pavlův blog mi pomohl srovnat si co a jak prožívám a vnímám. Každý z nás se s tím pereme po svém a sám, přitom tuším, že zbytečně prošlapáváme cesty a cestičky, kterými prošli mnozí před námi (a někteří úspěšně), jenom to my ostatní prostě nevíme.

41 Naposledy upravil: Xena (11.3.2016 23:09:03)

PavelCBs: Nemůžu mlčet, je to silnější než já :-D

Tlapik: Zlato moje, to jsi napsal překrásně, přesně o tom to všechno je a ten tenký led, na kterém se pohybujeme, ta důvěra vložená do mých rukou, když stojí před tebou tvá bohyně, to je to pouto, které nás svazuje. A trojnou monádu nosím se ctí, protože jsem se naučila tu temnou stránku ovládat a děkuji ti zlato za to, že jsi tu pro mě.

xirix: Chce to stále mluvit a mluvit s partnerem o pocitech, nebát se, vše říkat na rovinu hned a určitě se dá najít společná dlouhá cesta, ale musí chtít oba, pak je to vše zbytečné. Nic se nesmí dělat jednostranně. Ta naše jiná sexualita přece naplňuje oba, proto si jí taky musíme vážit a přistupovat k ní s pokorou. :-)

42

Informace naprosto nesouvisející s tématem.

Dnes stěhování a hurá do vlastního bytu, do nového života

43

Ano je potřeba řešit budoucnost a neutápět se v minulosti.

44 Naposledy upravil: Xena (16.3.2016 12:57:45)

Přeju ti šťastný krok do nového života.

45

Tak jsem od včerejška přestěhovaný,  ještě mám hodně práce před sebou než bude nový byt tak jak má být.
Ale nehodlám tady psát jen příspěvky mimo téma. Já totiž už zase můžu psát k tématu. Jsem znovu zamčený a bez klíčku. Měl jsem ohromné štěstí,  poznal jsem jednu paní,  padli jsme si do oka a tak jsem ještě před prvním rande přiznal barvu úplně ve všem. A její reakce? To všechno je úplně super,  sama se už dlouho zajímá o pásy cudnosti a zrovna tak byla nadšená,  že jsem cuckold.
Na první schůzku už jsem musel přijít zamčený a protože jsme si rozuměli hned naprosto ve všem tak už jsem odcházel bez klíčku.
Teď teprve začíná nový začátek. Vzniká mezi námi nový krásný vztah plný poznávání se a vzrušení. Moje nová Paní s pásem cudnosti teprve začíná,  ale už teď je správná klíčnice,  rafinovaná a smyslná. Umí to se mnou a nebojím se říct,  že si teď i přes starosti se stěhováním, užívám mnohem víc než kdy předtím. Jsem její zamčený cuckold,  ano cuckold hned od začátku vztahu,  ale přesto se mi od ní dostává tolik pozornosti,  co jsem ještě nezažil.

Takže jen dodám jednu radu těm co už léta hledají marně svou klicnici. Chce se to nebát říct hned,  předem a na rovinu. Štěstí se totiž musí jít naproti.

46

Budiž Ti přáno.....
Celou cestu vlakem do práce jsem o Tvém příspěvku přemýšlel... asi je dobré na začátku vztahu vyjevit své preference. Dělal jsem to také tak (aby měla partnerka čas vycouvat pokud by jí vadily) neboť jak šla léta, zjistil jsem, že opravdu některá nutkání potlačit nejdou a vede to k problémům...

Ale celkově mám z příspěvku trošku pocit, že jsi zase štvancem chtíče/klícky:-)))) Ber to v dobrém, jen takový ten pocit po prvním přečtení;-)))

47

Provinilec: možná máš i pravdu,  jsem možná stvanec. Ale když jsem se rozhodl  pro nový začátek měl jsem jasno co chci a tak jsem si o to řekl,  možná už to bude tím věkem,  ale nemá smysl něco zastírat. A v mém případě chodit po ulici a čekat až mě ten malej střeštěnec s lukem trefí se nedá. A tak jsem přiznal předem narovinu jak to se mnou je. Myslel jsem,  že to bude bez odezvy nebo že bude pohrdat mou osobou,  ale ne, začal jsem ji zajímat. Upřímně jsem si myslel, promiň zlatíčko moje, že to bude jen kamarádství,  kdy ona bude vlastnit klíček. Jenže ono to tak k mému,  nebo spíš našemu,  štěstí není. Našli jsme k sobě cestu,  rozumíme si snad ve všem a to je důležité,  není to jen o tom jednom. Ale upřímně vypadáme jako Kráska a zvíře  :-D  opravdu se mi nikdy ani nesnilo,  že po svém boku budu mít tak krásnou ženskou. A že nekecám by mohla potvrdit Xena, aspoň to sama říkala, že jo ségra :-)

48

Asi máte pravdu oba, ale jsme tady svým způsobem štvanci všichni. A když víme o čem to je , je obrovská úleva a štěstí přiznat se, hledat cíleně a NAJÍT. Jsi prostě střelec, rovnou k věci. Hodně štěstí a hodně hraní.

49

Priznať sa je to hlavné, ja som to svojej partnerke povedal a prijala to a dokonca ju ta aj baví. To ja som trochu chybny a dominantný, že nenosim pas cudnosti ako by si ona možno priala...ale to by som odbočil od témy.

50 Naposledy upravil: Xena (17.3.2016 20:03:07)

PavelCBs: Jo jo, je krásná, nekecá :-)

Říct to vše hned na začátku je velmi těžké a obdivuhodné.
Ale jak se říká? Kdo hledá - najde. Někdo dříve a někdo později, jen vydržet.