51

Re: Nový začátek

Sakra! Chvilku tu nejsem a hned tolik příspěvků... ;-)
Určitě gratuluji Pavlovi nejen ke zdárnému přestěhování, ale i brzkému objevení osoby, kterou by Ti tu mnozí mohli jen závidět. Není od věci hned z počátku najít tu "sílu" přiznat barvu. Ne nadarmo se říká: Risk, zisk. Jenže se většina bojí odmítnutí, kterému se později většinou stejně nevyhnou. Je také těžké komukoliv radit. Málomluvný zakřiknutý člověk se stejně bavičem nestane. Měl by však vytušit ten správný okamžik, kdy s pravdou ven. A to musí odhadnout dotyčný sám. Nakonec je v daný okamžik sám voják v poli, ne?
Tak že Ti Pavle, nový začátek neskutečně dobře začíná a já vám oběma přeji, aby se vztah vyvíjel jen pozitivně a oba jste v těch hrátkách nacházeli to "své". :-)

52

Tak dneska ráno ve 2:15 mě po hodně dlouhé době vzbudila noční erekce a to docela i bolestivá. Ale pravda,  spal jsem nahý a nenamazaný. Ale vůbec mi to nevadilo. Za prvé jsem si to pěkně užil a za druhé jsem měl budíka na 2:20 :-D

53

Tak aspoň nepotřebuješ budík :-) No jo, víkend se blíží, tak už myslíš na blbosti, co budeš provádět :-D Být tebou, se moc netěším, to budou muka uvidíš a už teď vím, kdo z vás dvou si to víc užije...

54

Ahoj všichni tady,jsem Ellen pritelkyne PavlikaCBS,tak tu taky napisu par slov a třeba se tu tim i s nekym seznamim a rada si s vámi občas napisu .Vse je tak jak Paja pise ,ale asi to mel semnou jednodussi jak pise ,protože delam praci,pri které není mozne si najit normálního partnera,ktery by mi to toleroval nebo ještě me v tom podporoval ,takze se tu priznam ano zivim se sexem,je to zabava i peníze v jednom,nestydim se za to ,protože delam co me bavi,jen to skoro nikdo nevi....to by nikdo nepochopil ,tak jako když někdo nosi klicku,taky to malo kdo pochopi..Uz jsem se za ten rok a něco smířila s tim ,ze si ani partnera hledat nebudu,protoze to nikdo neda a ja nepotrebuju nekoho ,kdo by chtěl zit na muj ukor,takze nikoho zivit taky nikdy nebudu.Pavel je strasne hodny kluk,je moc citlivy a to co mi zatím pise a říká ,jestli to vse bude pravda,budu stastna ,ze ho muzu mit v zivote za svou lasku,jsem normalni zena,ktera potřebuje od vseho něco,tak doufam ze si i v  tomhle budem rozumět,protoze jak řekl ,je to pro me nove a budu to teprve zkouset co dovolim a co ne...tak snad vam nevadi ,ze jsem se vam tady představila a vezmete me tu mezi sebe...

55

Ahoj Ellen35, vítej mezí námi. Ať je ti s námi dobře.

56

Tak to je moje holka a já jsem šťastný že jí mám, jsem na ní pyšný.

A jinak to je přesně ona, to první rande http://forum.cudnost.cz/post/8850/#p8850

57 Naposledy upravil: Xena (24.3.2016 10:32:02)

Vítám další pár mezi námi. Jsme tu na sebe hodní, viď Pavle? :-D

58

Jistě ségra, jen tu čočku co dostávám kolikrát nepobírám :-D a ted jí mám často dvojmo i od mojí Ellen :-D

59

Zdravím Ellen. Již se těším na tvé příspěvky.

60

Pavel&Ellen: Přeji vám hodně lásky a štěstí.

61

Tak tě Ellen vítám mezi nás "normální" pohodový lidi. To jak píšeš je fakt, tady se svěřujeme a přiznáváme - jsme tu zkrátka mezi svými. Ať se ti tady líbí.

62

Dekuju vam...jen tu zatím cim dal vic ctu všechny stare příspěvky(i zarlim ,když ctu jak tu Pavel psal o sve ex,ale to bylo a je to asi normalni ,když mi na nem zalezi)..co jsem chtěla napsat,ze je skoda ,ze tu moc novych prispevku není a ja mam tolik otázek,UZ SEM ASI MOC LIDI NEPISE ZE ?? Takových jako jsem ja,ze jsem poznala nekoho,kdo klicku nosi a nemá s tim moc zkusenosti,tak nevim tak nejak kde zacit se zapojovat sad

63

Jak už jsem psal, na první rande s Ellen jsem šel s klíckou s tím, že když budou vzájemné sypmatie tak už jí nechám klíček. No a sympatie byli takže klíček zůstal už u Ellen.
Jenže ona mi stále nevěří, že nemám doma další, takže se chystá koupit nový zámeček, aby měla jistotu :-)
A kdo mě tady už poznal, tak ví že jsem k těm všem úchylkám co mám taky cuckold. A to znamená, že Ellen je ta pravá ženská pro mě, asi si ani sama neuvědomuje, jak moc jsem na ní pyšný, na její práci a jak moc mě to uspokojuje a jsem rád, že jí mám. Navíc čím dál víc zjištuji, jak moc je krásně ujetá :-) možná ještě víc než já :-D , proto je mi s ní tak dobře.

64

Nevím kdo z Vás tady měl možnost zažít dvě klíčnice. Já ano a i když by se to nemělo, tak můžu porovnávat. O tom co jsem prožíval s tou první je tady toho napsáno hodně a nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo, ale nedopadlo to tak jak mělo a dnes už můžu říct "ještě že tak". Nechci rozebírat proč to dopadlo jak to dopadlo, ale bylo to velké zklamání a celý vztah jeden velký klam.
A co se mi děje teď? Poznal jsem Ellen. Jako sub cuckold jsem hledal na specifických místech a našel. Když jsem jí poprvé uviděl, tak jsem si říkal, že to nemůže být pravda, vídal jsem se na úplnou sexbombu. No proběhlo pár schůzek, já si zařídil vlastní bydlení a už po pár dnech jsem věděl, že Ellen není pouhá kamarádka. Jen za těch pár dnů pro mě udělala mnohem víc než někdo jiný. Nebyli to věci o sexu nebo o zamykání, byli to věci, které jsem do teď nepoznal, to že má nějaká žena o mě zájem, že jí chybím. Dostal jsem ten nejkrásnější dárek jaký jsem kdy od ženy dostal a tak se stalo, že kamarádství hodně rychle skončilo a já se zamiloval. Bylo to rychlé a nečekané, ale přišlo to.
Náš vztah založený na sexu, na tom co v něm preferujeme se začal měnit. Mění se tím správným směrem a já jsem šťastný, že mám ve svém životě, ve svém srdci takovou ženu. Už teď vím, že je to moje Zlatíčko a moc si přeju aby to tak už zůstalo napořád.
Jsem zamčený jen pro ní, pro tu mojí úžasnou klíčnici. Jako cuckold jsem na ní pyšný na to co dělá. Ellen je mým splněným snem, který chci žít.

65

Ellen35: Tak se ptej na cokoliv chceš, ráda ti odpovím, poradím, od toho to tu forum je. Klidně piš i SZ, jestli-že jsi ostýchavá, ale myslím si, že jsi přímá a nebojíš se mluvit :-)

PavelCBs: Prostě jsi měl štěstí a hrozně ti to přejeme, užívejte si to zamčení a ty úchylárny kolem, ty si to zasloužíš, vlastně oba. Doufám, že tě Ellen udělá tak šťastným chlapem, co jsou tu všichni v párech.

66 Naposledy upravil: Ellen35 (25.3.2016 12:18:32)

Pavliku ty jsi strasne skromnej a veci ,ktery ja beru za naprosto normální, kdyz mam nekoho rada, ty beres jako neco co jsi ještě nezazil, to je i trochu smutny, ze se k tobe nechovaly i ty predemnou, ale dekuju za to jak si toho vazis, to me moc potesilo!! Jen nesmis byt zas tak moc rychly ve vsem....protoze ja zas zazila vztahy, ze kdyz to rychle zacalo tak to i rychle skoncilo, lasko prosim dej mi vic času na vse, jsem rada ze te mam a nechci aby to skoncilo! !!

67

Xeno urcite ti napisu a snad se nebudu stydet, dekuju....mam rada uprimnost tak mi to snad pujde,kdyz tak mi pomuzes vid smile

68 Naposledy upravil: Xena (25.3.2016 12:48:38)

Jasně, ráda diskutuji o všem :-) Jsem na foru už známá svou upřímností, otevřeností a zkušenostmi, které stále víc a víc prohlubuji a velice mě to baví. A zlatíčko moje? Je po mém boku nezkutečně šťastný a oddaný. Přečti si moje příspěvky, už v tom se dá hodně pochytit, co a jak dělat. I povídky jsou vlastně příběhy z našeho soukromí, nic vymyšleného a budu je rozvíjet dál. Baví mě to psát..

69

Já to sleduji trochu z povzdálí a jsem velice rád, že se tu vytvořil pár, který funguje a má ten správný náboj. Je krásné sledovat jak jsi se, Pavle, rychle zamiloval a jsi veden, jak potřebuješ. Děkuji i Ellen35 za to, že je a s Tebou to umí. Držím pěsti, ať toto nadšení vydrží co nejdéle.
A abych nikoho neupřednostňoval, tak přeji všem párům i dvojicím, kterým to klape, zájem a potřebu ovládat a vytvářet požadované podmínky pro štěstí toho druhého. A to je pravé štěstí jakéhokoliv soužití. A pokud to takto bude fungovat, budu z toho mít ten krásně přející pocit.

70

Tak jsem si myslel,  že o tom jak to s pásy cudnosti je vím všechno,  ale zase mám jeden nový postřeh. Jako vůbec nedoporučuji začínat nový vztah a hned se nechat zamknout  :-D Člověk má novou lásku,  tak si chce užívat a zamčený nemůže  :-) Já tedy mám štěstí v tom,  že Ellen sama nevydržela a včera mě odemkla. Byli jsme vlastně spolu první večer,  první večer bez stresu, bez spěchu a byli jsme jen jeden pro druhého. Užili jsme si opravdu krásný večer,  protáhl se nám vlastně skoro do rána  :-) a teď nemyslím že to bylo jen o sexu,  bylo to i tom být spolu povídat si,  užívat si jeden druhého. I když samozřejmě to milování bylo úžasné. Když nad tím, teď přemýšlím,  tak vlastně Ellen je první kdo nechce být jen se mnou nebo vedle mě,  ale zajímá se o mě, chce aby nám spolu bylo dobře a i ona proto dělá vše co může, ne jen já, jak jsem byl do teď zvyklý. A to je na tom to nádherný,  že mi dává najevo zájem. Je to prostě moje zlatíčko.
Musím taky dodat,  že sice říkala,  že se jí ten večer taky hrozně líbil,  ale asi kecela,  protože jsem dostal výprask,  ani nevím za co,  ale ještě teď mě bolí zadek  :-D
A abych se tady vrátil k tématu o zamykání,  tak sice říkala,  že si to užila,  že se jí to moc líbilo,  ale že mám zapomenout na to,  že mě odemkne pokaždé když budeme spolu. Jako vůbec jí nezajímá,  že mám na ní ještě chuť  :-D  no chápe to někdo?  :-D
Z mojí Ellen se stala pěkně zlomyslná potvůrka :-) ,  která si moc užívá toho,  že je majitelkou klíčku, je prostě úžasná,  ta nejlepší. A pak se diví,  že jsem se do ní tak rychle a bláznivě zamiloval.

71

Tak i ja něco dodam,myslela jsem si,ze když milacka 10 dni neuvidim a včera ho odemknu,tak bude jeden orgasmus za druhym a on me sice uspokojil několikrát oralne ,ale sex jako takovy nebyl,proste to nevydrzel a stacilo strasne malo...takze proto jsi dostal na zadek ,ze nemas vydrz,ted premyslim co je lepsi každý den sex ,nebo co s tebou budu delat dal :)Mas asi pravdu v zacatku vztahu,kdyz ty dva bez sebe nemůžou byt je nejake zamykani na delší dobu moc tezky pro oba....i když ted to jinak neslo ,když jsem byla od tebe tak daleko,jsem za tebe stastna !!!

72

Ellen, bacha, ta rychlost výstřiku je průvodním jevem zamykání. Žalud po dobu zamčení hrozně zněžní a pak stačí málo, a stříkáš. Výpraskem tomu nepomůžeš, prostě si dejte druhé kolo.

73

Bylo hned druhé kolo a udelal se mi zase hned do pusiny,tak co s nim ?????

74

My na tyto případy používáme emla krém na znecitlivění.
Potom mohu s paní souložit v řádech desítek minut, aniž bych se udělal.
Je to pak velice zvláštní pocit být uvnitř kundičky a přitom necítit téměř nic.

75

Myslím, že ten emla krém by měl být základem každého zamykacího páru... Známá zamyká svého manžela pravidelně ale ne na dlouho. Sex mají podle její potřeby a tak aby se on zbytečně nevysǐoval orgasmem, nejdřív mu ho nahoní, stáhne kořen kroužkem, pěkně namaže krémem, natáhne mu dva kondomy a jde si na něm zarajtovat. Ona si to užívá a on se neudělá, i když moc a moc chce...