Tak jsem si myslel, že o tom jak to s pásy cudnosti je vím všechno, ale zase mám jeden nový postřeh. Jako vůbec nedoporučuji začínat nový vztah a hned se nechat zamknout :-D Člověk má novou lásku, tak si chce užívat a zamčený nemůže :-) Já tedy mám štěstí v tom, že Ellen sama nevydržela a včera mě odemkla. Byli jsme vlastně spolu první večer, první večer bez stresu, bez spěchu a byli jsme jen jeden pro druhého. Užili jsme si opravdu krásný večer, protáhl se nám vlastně skoro do rána :-) a teď nemyslím že to bylo jen o sexu, bylo to i tom být spolu povídat si, užívat si jeden druhého. I když samozřejmě to milování bylo úžasné. Když nad tím, teď přemýšlím, tak vlastně Ellen je první kdo nechce být jen se mnou nebo vedle mě, ale zajímá se o mě, chce aby nám spolu bylo dobře a i ona proto dělá vše co může, ne jen já, jak jsem byl do teď zvyklý. A to je na tom to nádherný, že mi dává najevo zájem. Je to prostě moje zlatíčko.
Musím taky dodat, že sice říkala, že se jí ten večer taky hrozně líbil, ale asi kecela, protože jsem dostal výprask, ani nevím za co, ale ještě teď mě bolí zadek :-D
A abych se tady vrátil k tématu o zamykání, tak sice říkala, že si to užila, že se jí to moc líbilo, ale že mám zapomenout na to, že mě odemkne pokaždé když budeme spolu. Jako vůbec jí nezajímá, že mám na ní ještě chuť :-D no chápe to někdo? :-D
Z mojí Ellen se stala pěkně zlomyslná potvůrka :-) , která si moc užívá toho, že je majitelkou klíčku, je prostě úžasná, ta nejlepší. A pak se diví, že jsem se do ní tak rychle a bláznivě zamiloval.