Re: Nový začátek
CUCKOLDŮV RÁJ
Tuhle část našeho blogu jsem napsal já, ale nejdřív si jí přečetla moje Ellen a odsouhlasila, že s tím souhlasí, takže jako bychom to sem dávali společně.
Jsem cuckodl tělem i duší, mám pás cudnosti a líbí se mi když vládne žena. Jenže je problém potkat normálně někde na ulici nebo na zábavě nějakou ženu, svěřit se jí s tím a čekat, že to pochopí. To by byla opravdu velká náhoda. Ale sám jsem být nechtěl, chtěl jsem svojí klíčnici, svojí Hotwife. A tak jsem se rozhodl, že půjdu jinou cestou. Rozhodl jsem se, že zkusím štěstí na erotické seznamce s tím, že oslovím nějaké holky, které se živý sexem. Vhodné pro hledání jsou Amatéři. Mohl sem si vybrat přímo město, tedy své bydliště, a v profilu jsem mohl i zjistit zda je či není zadaná. Oslovil jsem jich pár, včetně jedné, která mě podle profilu zaujala nejvíc, ale zároveň jsem si říkal, že ta se ani nebude namáhat s odpovědí. Zmílil jsem se. Odepsala mi jako první. I když se později ozvali ještě další dvě, psal jsem si už jen s ní a domlouval si první rande. Nakonec vyslovila přání, abych přinesl pás cudnosti s sebou, že si ho chce prohlídnout. Zariskoval jsem a na první rande šel s nasazeným pásem cudnosti a klíčkem zabaleným v krabičce na prstýnky a naznačil jí, že jí přinesu jeden malý dáreček. Měli jsme se sejít ve městě,někde na kafi, ale na poslední chvíli to změnila a pozvala mě do svého bytu, kde pracuje. Dorazil jsem tedy na danou adresu a čekal poslušně přede dveřmi. Ačkoliv jsem už viděl její fotky na Amatérech, ještě jsem jí neviděl. Když se otevřeli dveře neměl jsem v prvních vteřinách slov. Přislo mi otevřít to nejkrásnější stvoření jaké jsem kdy viděl. Nejen, že měla krásnou postavu, ona byla krásná celá. Asi hodinu jsme si povídali o všem možném a já zjistil, že je to i příjemná a rozumná žena, ale neveřil jsem nějak tomu, že se mnou zůstane. Proč by se taková ztělesněná krása zahazovala zrovna se mnou. Nejsem žádný Brad Pitt a ani v životě se mi poslední dobou moc nedařilo. Říkal jsem si, že si se mnou jen pohraje, pokecá a vykopne mě. Když se mě pak zeptala, kde je ten slíbený dárek, vyndal jsem z bundy krabičku s klíčkem a podal jí ho. Ona si mě prohlédla, ba přímo změřila a klíček si vzala. Bylo jasné, že naše sympatie jsou vzájemné. No nebudu to dál protahovat, pak chtěla vidět ten pás, tak jsem se svlékl a ukázal jí ho na sobě. Ještě ten den došlo k odemčení a k prvnímu milování. Začali jsme se scházet stále častěji a častěji. Stali se znás velmi dobří přátelé a upřímně jsem si myslel, že to tak i zůstane. Jenže já stále víc poznával jaká je to užasná žena i v tom normálním životě, že se o mě zajímá a záleží jí na mě. Když jsem asi po dvou týdnech od ní dostal já malinký dáreček, dá se říct bezvýznamnou cetku za pár korun, tak mě se drali slzy do očí a pro mě to byla ta nejcenější věc, kterou jsem kdy od někoho dostal. Nikdy jsem nic takového od žádné ženy nedostal. Já si tenkrát poprvé uvědomil, že už to není jen dobrá známá, ale že jí miluju. Trvalo to asi ještě týden než došlo k tomu, že i ona přiznala, že už mě nebere jako dobrého přítele, ale že i ona mě miluje. Začala nová etapa našeho vztahu a skoro se chce říct, že na tyto stránky se to ani moc nehodí. Naše vzájemná zamilovanost by se dala přirovnat spíš k Červené knihovně. Já si stále víc uvědomuji jaké jsem měl štěstí, že jsem jí poznal. Mám úžasnou a krásnou ženu a jsem na ní hrozně moc pyšný, jsem pyšný na její práci, na to, že se líbí mužům a chodí mi za ní, na to, že je skvělá v posteli, je dokonalá milenka a každý si s ní rád užije a rád se vrací. Pro cuckolda je to, to největší stěští mít po svém boku takovou ženu. Nejde jí nemilovat, nemůžu bez ní být. Jsou to skvělá pocity, když mi napíše, že mi teď bude nevěrná a pak mi vypráví jako to bylo nebo když je se mnou a zvedne drčící telefon a domlouvá si přede mnou dalšího zákazníka a pak si ode mě odskočí za ním. na druhou stranu není vše růžové jak se zdá. Samozřejmě, že můj miláček to má hlavně jako práci a ne vždy je sex a každým zákazníkem požitek. Dokonce se poslední dobou potýká s jedním podstatným problémem v práci. Nikdy totiž za tu dobu co to dělá nikoho neměla. Byla sama a svou práci si jen užívala, ale poslední dobou říká, že jí to moc nebaví,že u toho neustále myslí na mě a přeje si, aby to už měla za sebou a mohla být zase se mnou. Teď moje láska odjela na dva týdny pracovat do Jihlavy. Tam je beze mě a říká, že jí práce zase baví, ale už se těší domů ke mě. V Jihlavě si, ale teď svou práci zase užívá a já společně s ní. Posílá mi fotky v erotickém prádle jak čeká na zákazníka, píše mi jak si to tam užívá a mě zamčeného už durhý týden tím krásně provokuje a vzrušuje. Já jsem ten nejšťastnější cuckold pod sluncem, mám tu nejlepší holku jakou můžu mít, holku co je mi stále nevěrná a přitom vím, že její srdíčko patří jen mě.