126 Naposledy upravil: PavelCBs (25.4.2016 19:48:02)

Re: Nový začátek

CUCKOLDŮV RÁJ

Tuhle část našeho blogu jsem napsal já, ale nejdřív si jí přečetla moje Ellen a odsouhlasila, že s tím souhlasí, takže jako bychom to sem dávali společně.

Jsem cuckodl tělem i duší, mám pás cudnosti a líbí se mi když vládne žena. Jenže je problém potkat normálně někde na ulici nebo na zábavě nějakou ženu, svěřit se jí s tím a čekat, že to pochopí. To by byla opravdu velká náhoda. Ale sám jsem být nechtěl, chtěl jsem svojí klíčnici, svojí Hotwife. A tak jsem se rozhodl, že půjdu jinou cestou. Rozhodl jsem se, že zkusím štěstí na erotické seznamce s tím, že oslovím nějaké holky, které se živý sexem. Vhodné pro hledání jsou Amatéři. Mohl sem si vybrat přímo město, tedy své bydliště, a v profilu jsem mohl i zjistit zda je či není zadaná. Oslovil jsem jich pár, včetně jedné, která mě podle profilu zaujala nejvíc, ale zároveň jsem si říkal, že ta se ani nebude namáhat s odpovědí. Zmílil jsem se. Odepsala mi jako první. I když se později ozvali ještě další dvě, psal jsem si už jen s ní a domlouval si první rande. Nakonec vyslovila přání, abych přinesl pás cudnosti s sebou, že si ho chce prohlídnout. Zariskoval jsem a na první rande šel s nasazeným pásem cudnosti a klíčkem zabaleným v krabičce na prstýnky a naznačil jí, že jí přinesu jeden malý dáreček. Měli jsme se sejít ve městě,někde na kafi, ale na poslední chvíli to změnila a pozvala mě do svého bytu, kde pracuje. Dorazil jsem tedy na danou adresu a čekal poslušně přede dveřmi. Ačkoliv jsem už viděl její fotky na Amatérech, ještě jsem jí neviděl. Když se otevřeli dveře neměl jsem v prvních vteřinách slov. Přislo mi otevřít to nejkrásnější stvoření jaké jsem kdy viděl. Nejen, že měla krásnou postavu, ona byla krásná celá. Asi hodinu jsme si povídali o všem možném a já zjistil, že je to i příjemná a rozumná žena, ale neveřil jsem nějak tomu, že se mnou zůstane. Proč by se taková ztělesněná krása zahazovala zrovna se mnou. Nejsem žádný Brad Pitt a ani v životě se mi poslední dobou moc nedařilo. Říkal jsem si, že si se mnou jen pohraje, pokecá a vykopne mě.  Když se mě pak zeptala, kde je ten slíbený dárek, vyndal jsem z bundy krabičku s klíčkem a podal jí ho. Ona si mě prohlédla, ba přímo změřila a klíček si vzala. Bylo jasné, že naše sympatie jsou vzájemné. No nebudu to dál protahovat, pak chtěla vidět ten pás, tak jsem se svlékl a ukázal jí ho na sobě. Ještě ten den došlo k odemčení a k prvnímu milování. Začali jsme se scházet stále častěji a častěji. Stali se znás velmi dobří přátelé a upřímně jsem si myslel, že to tak i zůstane. Jenže já stále víc poznával jaká je to užasná žena i v tom normálním životě, že se o mě zajímá a záleží jí na mě. Když jsem asi po dvou týdnech od ní dostal já malinký dáreček, dá se říct bezvýznamnou cetku za pár korun, tak mě se drali slzy do očí a pro mě to byla ta nejcenější věc, kterou jsem kdy od někoho dostal. Nikdy jsem nic takového od žádné ženy nedostal. Já si tenkrát poprvé uvědomil, že už to není jen dobrá známá, ale že jí miluju. Trvalo to asi ještě týden než došlo k tomu, že i ona přiznala, že už mě nebere jako dobrého přítele, ale že i ona mě miluje. Začala nová etapa našeho vztahu a skoro se chce říct, že na tyto stránky se to ani moc nehodí. Naše vzájemná zamilovanost by se dala přirovnat spíš k Červené knihovně. Já si stále víc uvědomuji jaké jsem měl štěstí, že jsem jí poznal. Mám úžasnou a krásnou ženu a jsem na ní hrozně moc pyšný, jsem pyšný na její práci, na to, že se líbí mužům a chodí mi za ní, na to, že je skvělá v posteli, je dokonalá milenka a každý si s ní rád užije a rád se vrací. Pro cuckolda je to, to největší stěští mít po svém boku takovou ženu. Nejde jí nemilovat, nemůžu bez ní být. Jsou to skvělá pocity, když mi napíše, že mi teď bude nevěrná a pak mi vypráví jako to bylo nebo když je se mnou a zvedne drčící telefon a domlouvá si přede mnou dalšího zákazníka a pak si ode mě odskočí za ním. na druhou stranu není vše růžové jak se zdá. Samozřejmě, že můj miláček to má hlavně jako práci a ne vždy je sex a každým zákazníkem požitek. Dokonce se poslední dobou potýká s jedním podstatným problémem v práci. Nikdy totiž za tu dobu co to dělá nikoho neměla. Byla sama a svou práci si jen užívala, ale poslední dobou říká, že jí to moc nebaví,že u toho neustále myslí na mě a přeje si, aby to už měla za sebou a mohla být zase se mnou. Teď moje láska odjela na dva týdny pracovat do Jihlavy. Tam je beze mě a říká, že jí práce zase baví, ale už se těší domů ke mě. V Jihlavě si, ale teď svou práci zase užívá a já společně s ní. Posílá mi fotky v erotickém prádle jak čeká na zákazníka, píše mi jak si to tam užívá a mě zamčeného už durhý týden tím krásně provokuje a vzrušuje. Já jsem ten nejšťastnější cuckold pod sluncem, mám tu nejlepší holku jakou můžu mít, holku co je mi stále nevěrná a přitom vím, že její srdíčko patří jen mě.

127

Dnes je to jedenáct dní, skoro se chce říct pouhých, ale protože mě Ellenke naustále na dálku dráždí fotečkama z práce, tak je to hodně dlouhých jedenáct dní bez mojí lásky. A dnes se mi právě stalo to co jsem zatím zažil jen jednou a to po dvouměsíčním uzamčení. Když jsem šel čůrat na záchod a už jsem skončil, ještě jsem stále cítil takový divný pocit a najednou ze mě šlo i pár kapek semene. Okamžitě jsem volal Ellen a říkal jí co se stalo. I když mi zatím  nechce nijak dlouhodbě odepírat orgasmy, tak z tohodle měla škodolibou radost, prý je dobře, že jsem tak nadržený, potvůrka jedna.

128

To se mi taky někdy stává, když nemám dlouho orgasmus. Po vymočení kapka nebo dvě semene. Taková menší wc-poluce.

129

Sice moje zlatíčko tady http://forum.cudnost.cz/topic/1159/zamy … ku-vztahu/ řeší,  že mi chce dopřávat taky rozkoš a užívat si se mnou,  ale na druhou stranu mě umí i pěkně potrápit, když ví, že mě nemůže odemknout.
Večer  mi poslala pár fotek v erotickém pradelku, na rychlo focených mobilem, jak čeká na klienta a napsala mi, že je hodně nadržená a já ať jdu spáta ona si to od něj nechá pěkně udělat. A když přišel, zavolala mi a řekla "poslouchej", pak položila telefon k posteli.A já poslouchal jak to mému miláčkovi dělá cizí chlap,  jak vzdychá rozkoší a užívá si. Seděl jsem u telefonu jak zarezany a vše jsem si nadrženě vychutnaval. Pak jsme si ještě jednou zavolali,  když už byla sama. Prý ji moc vzrušovalo vědomí,  že všechno poslouchám a jsem tím vlastně u toho.  Na druhou stranu přiznala,  že u toho myslela víc na mě  než na prožitek ze sexu. Měla ale moc velkou radost z toho jak prudce stoupá moje  nadrženost a touha po ní. Škodolibě se mi pochechtavala do telefonu, když jsem jí řekl,  že mám klícku narvanou k prasknutí,  že mě svědí a kape mi z něj. Hrozně se jí zalíbilo mě taklhe zlobit. Vím, že se pořád opakuju, ale mám tu nejlepší ženskou, krásnou, rajovní a nádherně nevěrnou.

130

Dneska mi Ellen odjíždí na deset dní pracovat do Jihlavy. Minulý týden byl u nás hrozně ve spěchu a neměli jsme na sebe tolik času jak jsme si představovali. Až včera večer jsme si udělali opravdu jen pro sebe. Nebudu se tady rozepisovat o těch obyčejných věcech jako je povídání,  mazlení, popíjení atp., ale včera došlo i na mé odemčení po týdnu. Jenže Ellen neměla na milování chuť,  chtěla si se mnou jen hrát. Dráždila mě a honila snad hodinu. Když to na mě přicházelo, zeptala se mě jak se dělá zkažený orgasmus. Ale ona to věděla moc dobře a než jsem stihl cokoliv říct a hlavně protestovat,  že když mi odjíždí tak se chci milovat,  pustila mě a bylo to. Vytekl jsem  ona začala znovu a pak ještě jednou. Udělala mi tři zkažené za sebou. Bylo to nečekané a přitom krásné. Jenže moje nadrženost a touha po ní  je ještě větší a Ellen se jen smála,  že takhle se jí to moc líbí,  že je to takhle super. Nebyl bych to,  ale já kdybych si nerypnul,  že na to,  že je profesionalka tak neumí ani pořádně vyhonit ocas :-D odpověď byla jasná,  udělala to přesně jak chtěla a mám i docela strach, že se jí to nějak moc zalíbilo.

131

Včera se mi Ellen po dvou týdnech vratila domů. Byla pracovat,  zahýbat mí v Jihlavě. Konečně jsme zase byli spolu. Hrozně jsem se na ní těšil a když mi přišla zpráva,  že už bude za chvíli doma,  šel jsem do sprchy abych jí voněl a byl čistý a oholený. Když jsem se už otíral došlo k malé nehodě,  dva týdny uzamceni, touha a natěšenost způsobili své a já prostě zničeho nic vytekl
https://kandaulisti.cz/ow_userfiles/plugins/photo/photo_7804_574904b13cd0a.jpg
Když konečně přišla domů přivítali jsme se a pak šli spolu ven do nedaleké hospůdky na pivko a něco malého k večeři. Měli jsme si co vyprávět. Po dlouhé době jsem byl zase šťastný a prožíval krásné okamžiky,  příjemný večer s ženou kterou miluji.
Když jsme konečně přišli domů Ellen se posadila na pohovku a já se k ní okamžitě pritisknul. Vychutnaval jsem si její přítomnost, doteky,  vůni jejího těla. Povídali jsme si a Ellenku zajímalo proč se chci dobrovolně vzdát něčeho tak krásného jako jsou orgasmy, prý co kdyby mi řekla že už mi je nedovolí nikdy. To zná asi každý tady na fóru, je to hrozná představa,  ale přitom hrozně vzrušující. Vysvětlil jsem jí,  že to nechci,  ale že je pro mě důležité a krásné to,  že ona je má ve své moci a pokud mi je už nikdy nedovolí,  tak budu stastny, protože to bude pro ní a pro mě pak bude vzrušení a vrchol blaha se jí jen dotknout,  cítit její vůni,  být s ní a tím budu neustále na pokraji orgasmu,  budu žít neustále v rozkoši. Pak jsem neodolal vzal a začal se mazlit s jejíma nozickama, opatrně jsem jí zul boty a vychutnaval ty krásné nožičky,  cumlal prstíky jeden po druhém. Nejdřív jednu nozicku a pak druhou. Protože na sobě měla dzinovou minisukni a pak ní jen titerny krajkovy bílý tanga upnul jsem svou pozornost na kundičku,  kterou jsem tak dlouho neměl a která mi tolik chyběla. Přesunul jsem se níž,  dal stranou proužek kalhotek a začal jazykem laskat mokrou nadrzenou kundičku. Tu kundičku,  která teď tolik pracovala a byla mi tolikrát nevěrná. Zasloužila si laskani a mazlení. Lizal jsem jí dlouho a vychutnaval si její úžasnou vůni a chuť. Byl jsem z ní úplně mimo. Nutno podotknout,  že moje láska si pustila televizi a zatím co já se věnoval její krásně mokré a voňavé kundicce ona sledovala nějaký film. I přesto mé laskani se projevila v jejím jemnem vzdychání. Z ničeho nic jsem měl najednou v puse víc mokro. Láska začala čůrat a je se v ten moment ocitl v ráji. Pil jsem všechno přímo z její studánky a nemohl se toho nabažit. Prožíval jsem nejkrásnější okamžiky jaké mi mohla moje láska nabídnout. Bylo to něco úžasného. Když jsem vypil všechno její čurání  šli jsme společně do sprchy. Cestou mě láska odmekla a ve sprše jsme se vzájemně pořádně umyli. Pak jsme se k televizi a lehli si do postele. Ellen mi položila hlavu na prsa a sledovala rozkoukaný film, položila ruku na můj odemčený ocas a jemně nepatrně si s ním hrála. Zachoval jsem se jako správný submisivni cuckold co má být jen zamčený,  protože i přesto, že jsem byl tak dlouho zamčený a láska si se mnou tak krásně a něžně hrála,  občas zapojila do drazdeni i jazycek trvalo docela dost dlouho než se mi dostavila úplná erekce a přitom jsem od prvních jejich doteků měl vystřik na krajíčku. Samozřejmě,  že problém z erekcí byl způsobený sledováním filmu,  ale i tak jsem ukázal,  že jsem dobrý jen na to být zamčený. Když se konečně dostavila pořádná erekce Ellenka si na mě nasedla zády ke mě,  samozřejmě proto aby taky mohla dál koukat na film  :-) a začala na mě jezdit. To se nedalo dlouho vydržet,  její úžasná mokrá teploucka kundička a výhled na ten krásný zadeček mě úplně dostával. Musel jsem změnit polohu.  Chvíli z boku,  chvíli klasiku a nakonec jsem lásku položil na bříško zalehl za ní a strčil jí ho do kundičky ze zadu. Musel jsem stále odpočívat a dělat přestávky,  ale při té poslední poloze,  jsem ho jen zasunul a libal lásku na krku, na ousku a vůbec se nehýbal. I přesto, že jsem se snažil oddálit konec jsem stihl říct,  že to nevydržím a jen tak tak jsem ho stihnul vytáhnout a hned jsem Ellence postříkal celá záda. Měl jsem skoro po měsíci orgasmus,  krásný a nezapomenutelný,  neskutečně silný a dlouhý. Další projev projev zamceneho sub cuckolda,  žádná výdrž, stejně jako to,  že jsem svojí lásku nedokázal udělat. Asi mám opravdu být jen zamčený cuckold. Sice mi Ellenka později řekla,  že také spíš sledovala film a že toho v poslední době měla hodně,  takže jí nemůžu udělat jen proto,  že to chci, ale i tak jsem se cítil provinile. Potom se na mě otočila a řekla "nedovolila jsem ti se udělat. Nezeptal jsi se jestli můžeš,  všechno to po sobě slizej" a já vše poslušně slizal. Nakonec jsme usnuli v objetí prituleni k sobě.
Prožili jsme spolu krásný večer a  já si zase po dvou týdnech uvědomil jak mám skvělou ženskou ve svém životě,  nejúžasnější Hotwife a nejlepší partnerku pro život. Potřebuju takovou jako je moje krásná Ellen.
https://kandaulisti.cz/ow_userfiles/plugins/photo/photo_7794_57461a53d3363.jpg

132

No to musel být krásný večer.Krásně si hrajete.

133

NAŠE SPOLEČNĚ POPRVÉ

To že moje láska má sex jako práci už se tady ví. Já jako submisivní zamčený cuckold jsem na ní náležitě pyšný a dělá mi to dobře. Je mi neustále nevěrná a přitom vím,  že nehrozí aby se do jejích nevěr zamotaly city a srdíčkem mi je vlastně věrná. Na druhou stranu to, ale není vždy tak růžové jak by si každý mohl myslet. Někdy má moje láska sexu až po krk, takže mi o svých nevěrách ani nevypraví, někdy je to jen práce a žádný požitek. Přesto jsme spolu šťastní,  moje láska je ráda,  že nemusí přede mnou nic tajit a v klidu zvedá telefony a domlouvá si práci a já i když mi o tom někdy nevypraví žiji s vědomím,  že je mi právě nevěrná a mě nechala doma samotného a zamčeného. Jinak jsme vlastně úplně normální pár, řešíme běžné starosti,  domácnost,  zahradu, práci,  peníze,  domácí mazlíčky, společné nákupy atd.
A protože cuckold je rád když mu partnerka zahýbá a rád by byl i u toho,  rozhodla moje láska a Paní,  že budeme nabízet služby i jako pár. Užijeme si společně a přitom z toho bude i nějaký ten finanční prospěch. Inzerát už máme dlouho,  ale každý se jen vyptává jak to u nás funguje atp. , ale nikdy nikdo ve skutečnosti neměl zájem. Až do včerejška. Včera bylo naše společné poprvé. Mojí lásce zavolal muž,  že večer přijede a že chce oba. Moc se na nic nevyptával,  chtěl si jen užít trojku. Moje láska se s ním tedy domluvila na čase a on skutečně večer přijel. Teprve až na místě jsme se nějak domluvili co vlastně chce. Jak říkal do telefonu,  chtěl si užít normální trojku s tím,  že je bi a chce orál od obou. Já bi nejsem,  ale moje Paní ví,  že se mi líbí,  vzrušuje mě představa,  že na její příkaz musím a teď to pro mě mělo být poprvé. Když jsme se tedy domluvili a chvíli poklábosili, aby se trochu prolomily ledy poslala moje láska našeho hosta do sprchy. Když se vrátil měl jsem jít já, nejdřív jsem se před nimi svlékl a zůstal tam nahý jen v pásu cudnosti. Musel jsem poprosit svojí lásku, aby mě odemkla. Dovolila mi to,  ale musel jsem si k ní kleknout, sundat jí punčošku abych mohl z jejího kotníku sundat řetízek s klíčkem od pásu. Odmekl jsem se a znovu lásce natáhl punčošku. Náš host se vyptával jestli se to dá sundat i bez klíče a jestli to nosím pořád. A tak mu moje láska vyprávěla jak to u nás je. Já šel mezi tím do sprchy. Když jsem se vrátil oni už byli na posteli, moje láska byla na čtyřech a nechala se od něj lízat za zadu a laskat rukama. Já jsem se k nim opatrně přidal a začal jsem lásku líbat na zádech a rukama něžně hnětl kozičky. Po chvíli se moje láska otočila a jeho položila na záda a mě chytla za hlavu a nevedla mě s příkazem "kuř ho" pusou k jeho ocasu. Sama si sedla na jeho obličej a nechala se lízat. Já měl poprvé v životě jsem měl v ruce a dokonce v puse něčí ocas. Nemůžu říct,  že by se mi to líbilo,  ale ani se mi to neprotivilo,  hrozně mě vzrušovala ta situace,  že musím protože moje Paní to tak chtěla a dívá se na mě u toho. Pak se různě měnily polohy,  chvíli kouřila moje láska nebo mě, já jí lízal a nakonec došlo k tomu, že mu moje láska nasadila kondom a začala s ním šoustat. Já se opět projevil jako správný cuckold co má mít ocas jen pod zámkem. Měl jsem problém s erekcí. Stál mi jen na půl. I tak jsem ho nakonec dál lásce do kundičky a začal přirážet.  Jenže můj vrchol se blížil velmi rychle a nezadržitelně. Chtěl jsem to oddálit,  ale nešlo to. Vyndal jsem ho úplně na poslední chvíli a nakonec jsem si všechno nastříkal do dlaně. Ve snaze oddálit své vyvrcholení jsem sám sobě udělal zkažený orgasmus. Jen jsem vytekl a nic z toho neměl. Navíc úplně odezněla má erekce,  která i do těch byla jen poloviční.  Protože si moje láska ani náš host nevšiml,  že jsem se udělal,  otřel jsem své semeno do odložených kalhotek mojí lásky a zapojil se dál do našich hrátek. Co jsem nemohl zvládnout svým ochablým ocasem jsem se snažil zvládat rukama a jazykem. Po chvíli se mi opět vrátila alespoň částečná erekce. My mezi tím měnily různě polohy a blížil se konec našich hrátek. Náš host byl u hlavy mojí lásky a nechal se od ní kouřit, já se na to vše díval a honil si ocas nad její kundičkou. Když to na mě přišlo a já jí postříkal kundičku a bříško přikázala mi to všechno po sobě slízat. Potom si host sundal kondom,  postavil se ke kundičce mojí lásky a vyhonil si ho na ní stejně jako já. Pak si sedl vedle na postel s tím,  že je hotovo a dál zřejmě nic neočekával, ale moje láska mu připravila ještě zajímavou podívanou a přikázala mi z ní všechno jeho semeno slízat.
Pak jsme šli každý postupně do sprchy,  ještě chvíli si nezávazně povídali a nakonec se s naším hostem rozloučili.
Zůstali jsme sami. Moje láska a Paní se ptala jak se mi to líbilo,  jaké jsem měl pocity a byla dost nespokojená s tím, že mi pořádně nestál, že se mi to asi moc nelíbilo, když jsem ani nebyl vzrušený. Jenže mě se to líbilo moc,  nejen,  že jsem byl jako cuckold u toho jak si žena, kterou tolik miluji užívá s jiným, dokonce mě i krásně rajcovně ponižovala tím,  že jsem musel poprosit o odemčení, musel jsem ho kouřit a pak lízat jeho semeno, ale mohl jsem ji vlastně tímto způsobem i pomáhat v práci. Mě se to líbilo moc a vzrušený jsem byl tak jako už dlouho ne,  jen u mě se to neprojevuje tím,  že by mi hned stál jako kůl,  jsem vzrušený v hlavě,  srdce mi buší,  zrychleně dýchám. Moje láska ví moc dobře,  že já potřebuji dlouhé mazlení,  klid a pohodu a takhle na povel mi to prostě nejde pokaždé. Těžko se to vysvětluje,  že jsem vzrušený i když to není vidět tak jak by se očekávalo, asi právě proto jsem cuckold co si nezaslouží nic jiného než být zamčený. Takže moje Paní rozhodla,  že mé odemykání podstatně omezí a to vlastně pouze pro takové příležitosti jako byla ta co jsme spolu právě prožili. Také mojí Paní hodně zajímalo jaké to bylo kouřit nějakého muže. Přiznal jsem se,  že mi to nevadilo,  ale ani to nebylo něco z čeho bych byl úplně vedle,  ale přitom se už teď těším,  až mi to zase přikáže,  to je to co se mi na tom tolik líbí. To vše jsme probírali u masáže mojí lásky a i když jsem byl už po celém dni zničený užíval jsem si celého jejího těla i jsem vzrušeně poslouchal její rozhodnutí o mém neodemykání nebo spíš o velmi omezeném odemykání. Nakonec jsme usnuli v objetí.
Spal jsem odemčený a ráno když jsem se probudil, chvíli jsem si svojí, ještě sladce spící,  lásku prohlížel. Znovu jsem si uvědomoval jak krásnou ženu mám ve svém životě,  jak  moc jí miluji a co všechno pro mě znamená. Jsem na ní pyšný a jsem neskutečně šťastný,  že tuhle skvělou a úžasnou ženu mám. Měl jsem chuť se, se svojí láskou pomilovat a tak jsem ji začal líbat abych jí něžně vzbudil. Odstrčila mě s tím,  že nic nebude,  když mi večer nestál tak jak  měl a znovu mi  řekla,  že odemykat už mě bude jen pro takové příležitosti jako byla ta včera večer. Chvíli na to už jsem byl znovu pod zámkem.

134

Tlapik : nó hrajeme a pořád zkoušíme nové a nové  ;-)

135

Poslední měsíce si říkám kdy k tomu u vás dojde a jestli a vono joooo !!
No jsem zamčen tak to můžu jen s povzdálí sledovat.Ty Pc to je hrozný výmysl.

136

Teda brácho, chvíli na tebe nedávám pozor a ty takhle jo? :-D
Ale když vás to baví, tak proč né? Já to říkám pořád, kdo si hraje nezlobí.
A jak píše Davue007, čekala jsem, kdy to tvou Paní napadne a je to tady.
Chlap pod zámkem na příkaz své Paní udělá a musí udělat cokoli.

137

On tak keca sam to chtel , to nebylo jen z me hlavy, ale jako zas to bylo hezky mit dva chlapy , ktery me poslouchají a venuji se jen me smile) Clovek cim je starsi tim je odvážnější zkouset novy veci, ktery cely zivot nedelal a diky tomu ze mam milacka muzu zkouset vse smile Žena , ktera to nepoznala mit v posteli dva chlapy nevi o co prichazi smile

138

Jo a omlouvam se omylem jsem to psala z jeho profilu ..takze se k tomu priznavam , pisu to ja Ellen

139

Nekecám, jsme se bavili a moje láska Ellen to vymyslela a dotáhla do reality, takže asi takhle nějak to bylo. Samozřejmě, že ani jeden z nás by nedělal to co nechce, ale pro mě je hezké být mojí Paní donucený k něčemu co bych normálně nedal. A důležité je že se nám to oběma líbilo a vyhovuje nám to tak a proto jsme spolu šťastní.

140

Pavle já tomu věřím.  Musela to být legrace.  Škoda jen , že u mě je CB  jen prostředek k posílení autority paní a zamezení případné nevěry. smile a smile , prej ,abych neselhal.

Od té doby co jsem si ještě koupil to sprosté auto(jak ho nazvala manželka) tak už mě ven bez PC asi jen tak nepustí.

141

DALŠÍ ZÁŽITEK

Včera jsme měli mít s mojí láskou další "práci" a tak přípravy začali vlastně už ráno. Hned po probuzení měla moje  Ellen chuť se pomilovat a tak mě odemkla a došlo na krásné milování. Hned po ránu jsem ochutnal její krásnou morkou kundičku a po chvíli jsem do ní nedočkavě vnikl. Jenže jsem měl zakázáno se udělat, prý abych mohl odpoledne. Milovali jsme se celkem dlouho,  já musel dělat přestávky a moje láska si to krásně užívala a udělala se. Pak mi ho ještě dlouho honila a vždy těsně před skončila,  nakonec jsem skončil znovu pod zámkem. Až do odpoledne jsem zůstal neskutečně nadržený, což bylo znát i na mém odpoledním výkonu. Ranní milování bez konce bylo krutý,  krásný a přitom tak krutý,  ale moc se mi to líbilo,  to je to co mě na tomhle tolik láká,  poslouchat, být v její moci,  milovat se a přitom mít na ní stále chuť a být stále na svojí lásku tak moc nadržený. Jsou to krásné pocity. Nastalo odpoledne. Před příchodem našeho hosta se moje láska připravovala, když v tom na ní přišlo čůrání, protože spěchala nabídl jsem se,  že se nemusí zdržovat s chozením na záchod a lehl jsem si na zem s tím,  že se může vyčůrat hned. Láska si mi sedla na pusu a začala čůrat. Samozřejmě,  že to bylo větší zdržení než kdyby si normálně odskočila, ale oběma se nám to takhle líbí. Nakonec jsme měli ještě asi patnáct minut času než náš host přišel a tak jsme si ztratili čas "jazykovou" přípravou mojí lásky. Nebudu teď tady rozepisovat jak dál všechno probíhalo,  ale moje láska mě opět donutila k ní praktikám  a nakonec jsem musel olízat do čista její postrikanou prdelku a kundičku ode mě a od našeho hosta. Večer mi pak moje láska řekla,  že jsem takový nějaký tichý bez vlastní iniciativy  a že příště bude  chtít abych  zatím co ona si bude s hostem povídat já před ní klekl a lízal ji,  aby byla pořádně mokrá, pak  šel stejným způsobem připravit našeho hosta a až mu ho prý postavím tak mu nasadím kondom a pak ho zavedu do její kundičky. Prý to takhle cuckold má dělat a jí by se to tak moc líbilo. Nó mě samozřejmě taky,  me se líbí když takhle musím poslouchat to je to co mě na tom tolik vzrušuje. Oba se už teď moc těšíme na další.

142

Hmmm ,to je zajímavé! Že bych se zastavil až pojedu kolem smile

Ovšem to mě to PC  musí nejdříve moje princezna sundat. Aby tam bylo co vsunout.

143 Naposledy upravil: Xena (8.6.2016 09:45:39)

PavelCBs: Teda, takže org.jo? Tak to budeš hledat sám aktivně klienty na vaše hrátky pro 3, když se vlastně můžeš při akci udělat, viď? :-)

Ellen35: "Žena, která to nepoznala mít v posteli dva chlapy neví o co přichází."

Tady je právě ten úkaz toho krásného vztahu BDSM, jak to máme každý jinak a jsme pořád něčím spojení. Vždy je to ten PC, který má každý na tomhle foru a jak je kdo na co, to už máme každý jinak.
Za sebe se vyjádřím, že tuhle zkušenost ve 3 si ráda nechám ujít, klidně o ní přijdu, ale vy si pěkně hrajte, když vás to baví ;-)

144 Naposledy upravil: Ellen35 (8.6.2016 10:22:49)

Xena :tak klienty mi urcite nikdo hledat nebude,bych si pripadala ,ze mam doma pasaka vis,to zvladnu sama nam nekoho vždy najit ......mame to spis pro zpestreni a libi se nam to tak oběma,je to zas něco nového i pro me...a orgasmy mu urcite dopreju i casteji,protoze uz tak se vidíme moc malo,tohle byla jen zkouska,jestli to tak bude potom fungovat:)

145

ELLEN: Vzala si příspěvek  Xeny  moc vážně. Takhle to určitě nemyslela ,to vím jistě.:) a smile

146

davue007: Díky, ty mě znáš, přesně s humorem jsem to myslela.
Ellen: Já nemyslela, že jsi neschopná a že to nedokážeš, to vše bylo myšleno formou humory a proto jsem psala, když vás to baví. Mrzí mě, že jsi to nepochopila.....

147

Davue007: ne myslím,  že stejně jako Xena to nebrala vážně tak ani moje zlato,  už vím jak píše když to myslí vážně a nedává tam pak smajlíky.
Máme to opravdu jen pro spestření a klienty já opravdu nesháním ani  bych nashanel,  to máme takhle daný,  já jsem subik a já musím poslouchat  :-) a já mám šikovnou holku co umí všechno zařídit sama :-)
Vím jak to Xena asi myslela :-) ,  ano líbí se mi i Ellen takhle,  ale líbí se mi to,  že miláček řekne a já musím. Obráceně by to nebylo ono  ;-)

148

Já jsem myslela vše s nadsázkou, to je vidět, že mě už tady kluci znají........... Někteří cuckoldi hledají i milence a to, že vy to máte trošku jinak, že máte klienty, já nemyslela tak, že by byl Pavel tvůj pasák, to rozhodně né. A dál to už nebudu řešit.

149

Pavle já to neřeším a je mě úplně jedno jak to máte nic neodsuzují,ale jen mě ta konverzace přišla poněkud příkrá.

Těším se na nové příspěvky v tomto tématu.

150

Pavle, co to je za kočku na fotce ve vani? Je fakt moc hezká i když na blondýny zrovna nejsem (: