Re: Nový začátek
Marquis deViante : nó to je mi otázka :-D to je přece moje zlatíčko a milovaná Paní.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Nový začátek
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Marquis deViante : nó to je mi otázka :-D to je přece moje zlatíčko a milovaná Paní.
Takže žádné ilustrační foto... Byl jsem trochu podezíravý (: A jak tady čtu nejenom půvab je silnou stránkou Tvé Paní. Každopádně gratuluji a hezky si užívejte krás perverzu.
Tak včera mi přišel Bon4 a dnes už jsem zamčený. Bohužel po roce mi praskla plastová klicka CB6000s tak jsme se s miláčkem rozhodli pro kovovou klicku tzn. že vyhrál Bon.
Jen uvažuji o úpravě v podobě zkrácení tyčky na minimum.
Jinak diky dvornimu dodavateli za rychlé dodání.
Jojo, Bon je dobrej, a zkrácení jsem taky řešil a vyřešil podložkou - "pérovkou" a super.
No dneska budu kutit, zkrátím to tak aby to bylo úplně bez tyčky resp. nechám ji tam jen na zámeček. Jinak první den noc a žádný problém.
Předevčírem se mě moje láska zeptala na co mám ten pás cudnosti, zdálo se jí, samozřejmě neoprávněně, že si prý málo všímám atp. Nějak jsem ji něco vysvětlil a v nadsázce prohodil to, že si za to může sama, když mi dává dostatek volnosti a orgasmus dopřává celkem často. Do teď zamykání u nás probíhalo spíše rekreačně a jako pojistka proti mému ulitnuti. Rozhovor na toto téma nějak vyšumněl a my se o tom už dál nebavili. A včera večer jsme s láskou měli krásný večer se vším co k tomu patří, ale....... , ale najednou ...... zkažený orgasmus :-( s komentářem od mojí lásky, že od teď už jen zkažený nebo ještě lépe žádný, že prý je zvědavá jestli se moje chování změní, když jsem jí prý sám řekl, že si za to může sama.
Tak jsem provedl nezbytné úpravy na svém novém Bonu a už jsem zase zamčený. Používám kroužek 48 mm, takový mi vždycky chyběl, 45 byl moc těsný a 50 co jsem nosil mi připadal zbytečně volný, teď je to jak má být. Zkrátil jsem vodící tyčky zhruba na polovinu a pás je teď jako dělaný přímo pro mě.
A ještě jeden postřeh. I když jsem u CBs nikdy neměl snahu se z toho nějak dostat, tak jsem měl vždy pocit že by to asi nějak šlo, ale cítím že z Bonu se dostat nedá, po zkrácení vodicich tycek už ani "vrchem ".
Jinak musím podotknout, že Bon je velice pohodlný ba přímo luxusní pas.
Ahoj, a co zase nějaká vaše společná "práce" na inzerát?
moc se mi líbilo, co jsi psal, co jsi musel na povel dělat
zajímalo by mě, jestli s tím nějak pokračujete ![]()
A tak to víš že pokračujeme, ale něco si taky necháváme jen pro sebe ;-) ale hlavně nějak nemám čas o tom moc psát, ale slibuji že příště napíšu
Tak v neděli jsem nasadil nový pás a včera moje láska odjedla pracovat do Jihlavy, takže moc času na testování nebylo. Jsem zvědavý jak těch deset dnů takhle na "ostro" zvládnu.
Hezká kurvička na fotce.
Krásně bych jí omrdal.
Moje Paní a láska je hezká, máš pravdu, ale tenhle výraz smím používat jen já ;-) a to ještě jen někdy, jinak hrozí výprask :-(
PavelCBs: Bon je luxusní, to rozhodně souhlasím, budeš spokojený a rozhodně se z něho nedostaneš. Moje zlato ho má už 5 měsíců bez pauzy a je to náš drahokam, vlastně jeho :-) Už k němu patří tak jako ke mě kabelka nebo klíč :-)
160kg160kg: První příspěvek po 4 letech a taková slova o paní? To je velice hrubé a nevhodné. Měl bys vážit slova!
Ano ač jsem byl zatvrzelým propagátorem CB6000s dnes už bych neměnil. Moje zlatíčko a Paní mi nevěří, že i když je těžší tak je mnohem pohodlnější,vůbec o něm nevím, hygiena super, nedostanu se z něj a přitom jsem v něj mnohem víc nadržený než v cébéčku. Už bych neměnil.
Diky, Xeno za zastani se me osoby,jestli jsi tim myslela me a ty s prezdivkou " 160kg160kg "ty kdyby jsi byl mym zákazníkem tak, za prve za tyhle slova bych te stejne nevzala a za druhé by jsi zaslouzil stejne jen poradne dostat na prdel ![]()
Omlouvám se Elen. Netušil jsem že se budeš zlobit když o tobě napíšu že jsi hezká :-)
Těžkotonážníku, fórum toto cudnosti naší věnováno jest. Svým dobrovolným uzamčením ku potěše ženušek a Bohyní našich všanc se nejen vydáváme, však také pásy cudné, námi nošené, celkově ke galatnosti nás učí. Zde tedy nesluší se používati výrazivo, kterýmž jsi milou Ellen, jednu z nemnoha klíčnic zdejších, počastovati ráčil. Nejsa správným Cudníkem, že svůj chtíč neovládaje, Ellenku Pavlovi przniti bys chtěl, slušnost přec veliti Ti má, slovy mravnými lépe chválu svou klíčnici této vyjádřiti. Jí přec velký dík patří, že Pavlovi život radostný umožňuje, chvilek příjemných dalšímu mužstvu ku potěše své i Pavlově dopřává, a nám dalším zde na foru se o tom otevřeně svěřuje.
petrzprahy: Vystihl jsi to úplně perfektně ![]()
Pavel a Ellen: Přeji celý život neskutečných zážitků. Pro mnohé jste tady velkou inspirací.
Pavle, v čem je podle tebe největší rozdíl v nošení CB6000s a BON4?
samozřejmě kromě materiálu teda ![]()
Jak to myslíš? Technicky je největší rozdíl v kroužku, ten pant a jiný "systém" kolíčků. Jinak je z mého pohledu velmi podobný CB6000s, jen je snazší hygiena a kupodivu je i přes větší hmotnost pohodlnější (dnes jsem odemčený a můžu říct, že mi vlastně chybí) . A hlavně, alespoň u mě to tak je, díky menšímu kroužku a lépe pasujicim rozměrům, nejde se z něj dostat "vrchem".
Jo, děkuji za přiblížení
na podzim též vyzkouším ![]()
Moc sem o nás nepíšu. Občas mi to i moje láska trošku vyčítá, že píšu málo, ale pravda je takova, že jsme si oba vytycili velké cíle a proto jde vlastně všechno stranou a dá se říct i naše hrátky. Resp. nejsou takové jaké by jsme si sami představovali.
Po dvou týdnech zamčení jsem nyní zase týden odemčený. Láska mi dopřála i milování, ale včera ač mě nechala vedle sebe opět usínat odemceneho mi odeprela sex. Chvíli si se mnou hrála, využila mojí erekce, ale nic nechtěla, přiznám oba jsme byli unavení. Dokonce jsme dostal i pár ran dlaní přes svoje plné koule. Bylo krásné zase jednou přijímat s každým dotykem těch neznych rucek bolest, nevědomky skubat celým tělem a pak usínat v objetí své paní krásně nadržený.
Myslím, že je to jasné, už zůstaneš nadržený a bez org. pořád, jelikož si určitě tvá Paní přečetla tvé včerejší vlákno "Trocha vědy a psychologie" a nakoplo jí to, taky k zamyšlení a už od teď má jasno, co a jak bude a ty rozhodně nebudeš :-) Rozhodně bych jí to přála, aby vydržela...
Tak dnes jsem skončil opět, skoro po dvou týdnech, opět pod zámkem. A prý na hodně dlouho. Moje láska prý chce vidět jak se na ní dívám jako na bohyni.
Pro Ellen35: miláčku vždyť já se na tebe pořád dívám jako na obrázek, jako na bohyni.
Takze mily subiku nadrzenej "Pavelcbs" co jsi chtěl to mas ,tak si prestan stěžovat a užívej si ten pocit ,bez orgasmu,vis jak jsi to napsal "NADRZENY MUZ :dobry a poslusny muz " uz se ucim pomaličku neboj
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Nový začátek
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB