1 Naposledy upravil: davue007 (9.3.2016 16:30:08)

Téma: Uzamčení v CB a užítí medikamentů

Již delší dobu tedy od konce minulého roku kdy jsem byl na semináři Jára Cimrman - mistrova gynekologicko-sexuologická  praxe v rámci pořádané soutěže krásy Miss Embrio po vzoru genia , mě v hlavě pořád vyskakuje tato Cimrmanova myšlena  a nedá si  pokoj.

Já vím je to trochu na hlavu zamknout se do CB a zároveň si vzít prášek na podporu libida a erekce, ale to je náš Cimrman mistr paradoxů.

Co ze mě také může nakonec vypadnout buď blbost nebo kosočtverec, ale přes to mě to nedá a  páč jsem toto na foru nenašel  musím tedy pokec na toto téma otevřít Já. Nemohu jinak bylo to ve mě jako v koze.

Pokládám tedy základní otázky:

Má s tímto někdo zkušenosti ?
Pokud ano tak jaké ?
Vyzkouší to také někdo a dá report ?

2

Re: Uzamčení v CB a užítí medikamentů

Ahoj :-)
Já bych to za úplnou blbost nepovažoval. Osobně o tomto experimentu už nějaký pátek přemýšlím a zatím jsem nenašel odvahu do toho rovnýma nohama vlítnout. Už zkouším první kroky, kdy si hraji s tělem i vzrušením, odpírám orgasmus (to mne bere snad nejvíce ;-) :-P ) a to prosím v pásu cudnosti a klíček zašantročen v čurbesu na stole, abych ho nemohl najít. ;-)
To, že se ten můj vzpíná a snaží upozornit, že by bylo vhodné se věnovat i jemu se samozřejmě nedá "přehlédnout". Ale potlačuji to nejhorší a hraji si dál. Orgasmus, který nakonec dotyčné osobě dopřávám prožívám s ní, ale pak neběžím najít klíček, abych si i já ulevil, ale "rozcházím" to a většinou úspěšně jinou činností.
Ovšem nasadit si pás cudnosti a spolknout třeba viagru, to musí být doslova bomba! Už jsem měl i ty myšlenky to provést někomu jinému, ale tak nějak nemám odvahu. Až si jí dodám, tak určitě ve společnosti druhé osoby a raději se nechám připoutat, neboť opravdu nedokáži odhadnout, jak se s tím mohu nebo dokáži poprat.
Pokud tento nápad zajímá i další osoby, napište. Budu rád.