1

Téma: Klícka z Aliexpressu- zkušenosti

Zdravím, potřeboval bych poradit, chci si koupit tuto klícku - https://www.aliexpress.com/item/2014-Ne … -qVJuRFMVB mám malý penis a chtěl bych poprosit jestli někdo nemá nějaké zkušenosti, popřípadě jaká klícka by byla vhodná, aby zabránila vyndání penisu a byla vhodná na dlouhodobé nošení, předem děkuji za rady. Pa

2

Re: Klícka z Aliexpressu- zkušenosti

Mám podobnou, jen o jeden kroužek delší. Je ok (ostatně v těch malých není moc velký výběr), ale penis vyndám (to z každé klícky).

3

Tak to jsem zklamanej :-(

4

Z čeho?

5

Ze jde vyndat, jsem bez klicnice, a rad bych prisel o moznost se udelat.

6

Vyndat jde ze všeho, kromě pásu typu T. A podle mě jde vyndat i když se použije KSD, ale tam ho nedas zpatky..

7

Vyndat ze vseho urcite nejde, teda po patricnych upravach.

8

To je pořád to samé dokola. Z jakékoliv klícky držíci jen na varlatech, v takové konfiguraci, aby se dala nosit dlouhodobě, se dá s jistou mírou úsilí penis vytáhnout, u různých klícek se jen liší ta míra potřebného úsilí, jedině 100% řešení je PA. A jediné jiné řešení než PA je uvědomit si, že je to především v hlavě.

9

No tak např. Já mám the curve, a toho se teda nedostanu! To bych si ty koule musel ufiknout

10

No, ale tady se řeší dvě různé věci..

1. Úplné sundání PC - to je s vhodně zvolenou velikostí kroužku a mezery mezi klecí a kroužkem prakticky vyloučeno.

2. Vyndání samotného penisu z klece - jde z každé klece (pokud neberu doplňky, které to znemožnují), krom T pásů. Zandání zpět je otázkou, podle mě platí princi může jít ven, může jít i dovnitř.

11

Po několik let až doposud jsem byl vice méně spokojeným uživatelem řady CB6000(s), konkrétně plastový originál CB6000 (tam nevyhovovala délka), plastový originál CB6000s (plná spokojenost, ale po letech se svary unavily a klícka prskla) a kovový CB6000s. U něj se trochu zastavím, protože jeho vlastnosti měly přímý vliv na koupi nového typu klícky.

Nejprve jsem si pořídil kovový kroužek, který byl proti plastovému mnohem lepší, především neměl hrany. Od něj byl už jen krok k celokovovému provedení, ale ouha – celek mi úplně nevyhovoval. Kroužek 45mm byl moc velký a 40 mm zase moc malý. Navíc stopy po chemické reakci uvnitř klícky nejsou něco, co by v člověku budilo důvěru.
Problémy se CB v kombinaci s ne příliš nadšenou partnerkou skoro vedly k mé úplné rezignaci, ale nakonec jsem si jen tak pro radost koupil tuto klícku:

https://www.aliexpress.com/item/Stainle … -yBeMjy7yr

V rámci hledání správného nastavení jsem si koupil tři kroužky, pro mě nejvhodnější se ukázal průměr 40 mm. Je to tím, že kroužek je zalomený. V tyto dny jsem nepřetržitě zamčený dva měsíce (za aktivní účasti partnerky) a dělím se o dosud nabyté zkušenosti.

Alík, jak jsem si klícku pokřtil, je zřejmě opravdu z nerezu, protože kov nevykazuje žádné stopy po chemické reakci. Dobře sedí a soudruzi v Číně zřejmě tentokrát opravdu věděli, co dělají, protože to, že se klícka na čepu pohybuje, není chyba, ale dobrá vlastnost. Zhruba ve stejnou dobu jsme si stejnou klícku koupili ještě minimálně dva z tohoto fóra a všichni jsme zkusili nějaké úpravy, ale minimálně v mém případě se neosvědčily. Až když jsem nechal klícku tak, jak je, mě přestala skřípat a hezky se se mnou sžila. Nezažívám žádné technické problémy a nemohu si ji vynachválit. Důkazem budiž to, že CB6000s jsem vyhodil do popelnice, přes všechny krásné momenty v minulosti se k němu nehodlám vracet.

Máte-li dotazy, ptejte se.

12

Z mojí strany trvá již minulý dotaz, jak je to s mezerou mezi klíckou a kroužkem? četl jsem, že je moc velká, a pokud člověk nemá větší varlata, můžou se tama protáhnout.

13

Mezera by se dala vyřešit přihnutím, nebo mezikusem mezi zámek a klícku..

14

Já se ptám, jak je to s tou mezerou bez úprav, a na základě toho, jestli jsou právě nějaké úpravy potřeba

15

Mezera je opravdu o něco větší, než u CB6000, ale zase to nejsou žádná vrata do stodoly. Po správné volbě kroužku varlata nevytáhnu. Když jsou zkoušel klícku ohnout dolů a zafixovat, tak se mi skřípala kůže a nedělalo to dobrotu.