Téma: Jak jsem se stal uzamčeným eunuchem
Dámy, Paní, Klíčnice, dovolte abych Vám přednesl svůj příběh o tom jak jsem byl dvakrát uzamčen.
Je tomu cca 20 let, když jsem seděl v internetové kavárně, někde v zahraničí a na netu jsem dohledával nějaké články do seminární práce. Při hledání potřebného, mi někde nevím kde vyběhla stránka s uzamčenými muži i ženami.Přiznám se jednak mě to překvapilo, i když o pásech cudnosti jsem věděl, ale současně mě to hodně vzrušilo, zalistoval jsem na dané stránce hlavně v mužích. Zapomněl jsem kde jsem, a že nejsem sám, za mnou stála pohledná dáma o něco málo mladší než já, která čekala na vedlejší PC, kde pán odcházel. Když dáma usedla, hodila mi na papíry, které jsem měl na stolku vizitku. Kouknul jsem zběžně na vizitku, kde byla adresa nějakého klubu. Pomyslel jsem si, že je to pozvánka do nějakého nočního podniku s červenou lucernou. Po chvilce jsem hodil papíry do kufříku a valil na privát kde jsem měl pronajatý pokoj u Hauselady. Když jsem po příchodu na privát vyndával věci z kufříku, tak vizitka byla otočena a na druhé straně bylo malým písmem napsáno „Viděla jsem a vycítila jsem, že tě zajímá být uzamčený. Pokud tě to zajímá přijď do toho klubu. Bývám tam každý večer okolo 18.00 do cca 20.00 hod. V podbříšku mě to zamravenčilo, penis zmohutněl. Kouknul jsem na hodinky a zjistil jsem že mám cca hodinu abych dámu s vizitkou zastihl. Skočil jsem do autobusu a s dvěma přestupy, jsem dojel na adresu klubu. Zavřeno, ale byl tam zvonek, který přivolal obsluhu a dotyčný muž zjišťoval co a jak. Ukázal jsem mu vizitku a hned se dveře otevřely a muž mě vpustil dál. V poměrně velké místnosti obsluhovali nazí muži nebo oblečeni do různých oděvů, stejně tak i ženy. Po rozkoukání, jsem viděl několik mužů i žen co byly zamčeni. Muž co mě vpustil do tohoto podniku, mě chytil za paži a dovedl k dámě, která mi asi před dvěma hodinami položila na stůl svoji vizitku. Dáma seděla na sofa a u nohu jí klečel muž, nahý, jen v kukle na hlavě a byl uzamčen a dámě masíroval nožky. Dáma mi ukázala abych se posadil před ní na taburet a odkopla muže, který zalezl za sofa na kterém se labužnicky lebedila. Ptala se mě co a jak proč jsem byl na té stránce (její web stránce) a jak a co mě na tom vzrušuje apod. bavili jsme se asi hodinu, když jsem to zjistil, sdělil jsem dámě, že je hodně, hodin. Ona ale najednou poručila muži, který klečel za sofa (později jsem zjistil že je to jeden z8 otroků a 4 otrokyň, které dáma měla na svém zámečku), aby mě odvedl do šatny a dohlédl na mě abych se svléknul do naha a pokud nejsem oholen tak aby mě oholil na „chlapečka“. Otrok mi pomohl se oholit a pak ně s obojkem na krku dovedl před dámu, tedy dvě dámy, dámu co mi dala vizitku a, jak jsem zjistil posléze její 18 násti letou dceru. Mladší dáma seděla a držela v ruce jeden pás cudnosti a asi 4 měla kolo sebe rozbalené. V jistém okamžiku, když jsem měl vejít na zpět do sálu jsem se málem studem propadl, ale otrok mě táhnul na vodítku dál. Penis se studem aspoň u mě trochu zmenšil ale o trochu víc naběhnul. Postavil mě před obě dámy a donutil mě kleknout na malé podium, tak abych byl ve správné výši před dámami, a mohli bez větší námahy si hrát s mým mužským ústrojím. Mladší dáma se podívala a podala starší klec na penis který držela v ruce. Dáma si prohlédla pás a moje teď již topořící se ústrojí a vrátila ho mladší dámě a stím že jí řekla jaká konkrétní pás chce. Mladší jej vzala do ruky, přiložila k mému penisu, a straší jí řekla, že ať dá jiný The Curve, že my bude lépe sedět na penisu a koulích. Mladá dáma podala ten správná pás a starší dáma si sedla na sofa a pomalu mě zamykala do klece. S trochou námahy a opakování se podařilo penis, který byl mohutný zasunout do klece a zámečkem dokončit vytvoření eunucha. Klíček podala mladší dámě, která si jej přidala na řetízek kolem krku. Měla jich tam asi 3 a můj byl čtvrtý. Obě dámy pak si ze mě utahovaly a také se kochaly pohledem na nového uzamčeného eunucha.
Tak jsem na tři roky skončil na zámku komtesy (starší dáma), kde mě obě dámy cvičili za pokorného otroka jako komorníka, zahradníka, řidiče, ponyboye, sluhu atd. nechávaly mě uzamčeného i několik týdnů než penis uvolnily a nechaly jen „vyvětrat“ podle jejich přání a pokynů. Takto jsem u Komtesy a její dcery žil v harému otroků a otrokyň přes tři roky, než jsem ukončil studium a odjel sem domů.
Od příjezdu, jsem několik let žil aniž bych ctě být uzamčen, ale občas jsem vzpomínal na život v uzamčení. Tak jsem začal hledat dámu která mě uzamkne a současně si užvat svého ženství a ženské dominance. Narazil jsem na několik „klíčnic“, ale vždy to skončilo po několika dnech max měsíci. Čekal jsem dlouho až jsem našel ženu, opět mladší, která žila sama z dcerou. Do plného věku jí chybělo několik týdnů. Po několika týdenním seznamování a docházení, kdy na dobu pobytu jsem byl zamčený a kdy dcera či má budoucí Paní, přede mnou chodily nahé a dráždily mně aby klec byla plná měkkého masa. Z prvu občasné docházení se následně změnilo na víkendové docházení, a když dcera, před matkou řekla, že bych se hodil do chovu eunuchů, jsem byl přijat k trvalé službě u matky s dcerou. Tentokrát mě uzamykala dcera, která si mě vychutnala tím, že byla nahá a matka mě přivázala ke kříži abych sebou necukal když mě bude mladá dáma uzamykat. Opět jsem skončil v The curve a klíš od zámku mají obě dvě a obě mně využívají jako otroka – sluhu domácího eunucha, hlavně když mladá Paní přivede své přítelkyně, nebo si mě vezme k některé přítelkyni na párty, kde musím sloužit jako doma tedy po příchodu z práce svléknout oděv a doma chodit nahý a nebo jako služka v punčochách, s podprsenkou a přilepenými prsy apod. Hlavně mladá Paní mě ráda zneužívá a feminizuje. Starší mě zneužívá podobně, ale víc mě trestá, než mladá Paní, která se vždy ráda přidá. I mladá Paní má svého otroka taky uzamčeného a tak, nyní dost často sloužíme oběma Paním současně a podle chuti nás trestají, hlavně o víkendech. Obě rády nás trestají nebo si užívají když nám za rýhu za žaludem přivážou tenký provázek, protáhnou pásem a pak zatíží závažíčky, kdy se závaží kývou mezi našimi koleny.
Tak nějak je to sladký románek, ale tak se věci děly a dějí a tak dnes jsme již 8 let uzamčen a celkově tedy 11 let. Mám obě Paní rád a jsem jim vděčen, že ze mě udělaly eunucha a týrají mě dlouhodobým uzamčením a pokornou službou pro obě Paní.