1 Naposledy upravil: davue007 (5.4.2016 19:24:24)

Téma: Až naprší a vyschne

Před velikonocemi se mé paní ztratili klíče od mého CB. O velikonočním úklidu domácnosti našla náhradní zámek a klíče. Protože pojala podezření že ve ztrátě klíčů mám prsty rozhodla,že budu mít orgasmus až naprší a vyschne. Od velikonoc jsem tedy zamčen. Metoda napší a vyschne spočívá vtom,že na terasu položila kýbl.No a až ten kyblík napřší vyschne tak prý mě dovolí zásun a výstřik.

Musím teď sledovat  předpověď počasí. S deštěm již se počítá od zítra snad to bude stačit. Doufám jen,že vody bude dost a nevyschne dříve než se naplní.Nebo obráceně když se naplní tak aby stačil  vyschnou. Doba po kterou bude  na dovolené se nepočítá. Označí se hladina vody a vté se pak bude pokračovat po návratu.

2

Re: Až naprší a vyschne

Tak to jsi zamčený na věky. To by musel být pořádný slejvák několik dnů, aby se naplnil celý kýbl. Tady na té stránce http://portal.chmi.cz/historicka-data/p … ni-srazky# vidíš, že vlastně u nás zas tak moc neprší. Ono se to nezdá, ale napršet kýbl, který zároveň soustavně vysychá, dá práci.

3 Naposledy upravil: davue007 (5.4.2016 20:43:41)

No právě. Budu to sledovat a v pravou chvíli se dotoho vložím.
No šest centimetrů za 60 dní.Tak to jsem zvědav co naprší a kolik se vypaří.

4

O tomhle bláznivém nápadu jsem řekl jen tak pro zajímavost své klíčnici. K mému nefalšovanému překvapení se jí to tak zalíbilo, že mi to nachystá taky. Trochu jsem pídil po statistice a počítal a naplnit ten kybl je fakt skoro bez šance. To by musely být abnormální slejváky. Odpařování z vodní plochy je v intervalu 1-2 l/m2/24 hod. Je to počítané na letní období, je to závislé na vlhkosti, teplotě a tlaku vzduchu. Kbelík je vysoký cca 300mm, nějaká rozumná hranice by mohla být cca 50mm. Snad si to má paní ještě rozmyslí, na výběr prý nemám, když jsem už pod zámkem.

5 Naposledy upravil: davue007 (11.4.2016 05:44:07)

Já jsem zatím na suchu. Nějak se s deštěm nedaří. Doufám jen , že to nebude stejný efekt jak s letošním nákupem zimních gum.

6 Naposledy upravil: Renne (11.4.2016 15:52:59)

Když jsem o tomhle nápadu poprvé četl, tak jsem se rozchechtal. Dnes ráno dala má paní ven nádobu, že dokud nenaprší 60mm a zase to zcela nevyschne, tak zůstanu pod zámkem. Takže ti kolego tímto ''pěkně děkuju'', tipuji to tak na rok... :-/

Pobavilo (: Mne se ten napad libi. Palec nahoru (:

8

Tohle je asi ta nejzajímavější hra s uzamčením, která kdy byla vymyšlena :-D

9 Naposledy upravil: davue007 (12.4.2016 09:59:34)

Nevím co je na tom k pobavení smile a smile  kýbl mám venku a voda nikde!!!!!
Už bych to potřeboval tak nějak sundat. Sundavat to jen na koupání už je poněkud málo.

10

Ale ono zaprší neboj. Uvažoval jsi třeba o vyvolávání deště? :-D

11 Naposledy upravil: davue007 (12.4.2016 10:02:58)

Koukám do televize na počasí a pořád nic. Při mém štěstí bude určitě suché léto. Modlím se za bouřku.
Moje paní chodí suchý  kýbl kontrolovat a směje se. Prej by chtěla ,ale nemůže.

12

Ahoj, u nás pršelo s přestávkami celý týden, to bys teď čekal jen na to vyschnuti

13

Opravdu zajímavé počtení :-) jinak doporučoval bych pořídit si tzv. srážkoměr je to daleko zábavnější z boku je stupnice A je průhledný tudíž voda se rozhodně rychleji vyzařuje protože s kyblem orgasmu asi do smrti nedosáhneme :-D

14

Dnes jsem ještě měl poslední možnost přesunout nadobu na jine misto do stínu, aby se zpomalilo odpařování. Bohužel tam zatím není ani kapka. Nadhodil jsem, že na zimu to budeme muset schovat, mráz by to potrhal. Žena se mi jen smála, že to asi  jó. Tak dlouho jsem ji nenápadně  popostrkoval do role klíčnice až se mi to nějak vymklo...

15 Naposledy upravil: davue007 (13.4.2016 19:44:28)

Venku lítaj hrom blesk snad se mě nádoba plní a zásun se tak přiblížit.

Jdou dvě bouřky zasednou, když se daří tak se daří.

16

Podle CHMU to vypada na dobre zpravy i pro vsechny vyvolavace sexu (: Drzim palce!

17 Naposledy upravil: davue007 (14.4.2016 08:55:15)

Tak napršel mě 2,5 cm. Usmlouval jsem to na malý kyblíček z pískoviště. Můžu to prý do něj přelejt.
Výsledek  po přelití 5 cm.  Což je málo , paní se jen poťouchle usmívá. Mám si pospíšit. Zatím co já jsem zádumčivý.
Musím použít lék proti trudomyslnosti.

18

Bůh deště si z nás dělá srandu. Několikrát spadlo pár kapek, že zvlhnul chodník a jinak nic. Večer jsem seděl na zahradě, mumlal zaklinadla a stejně nic. Má paní se zatím dobře baví. Navíc mi začala opět kontrolovat váhu a dnes přišel trest :-/

19

U nás celou noc pršelo, co se přestěhovat?

20

Treba do Anglie :-)

21

Už u nás taky prší. Vypadá to tu jako v klubu rosničkářů :-)

22

prave si rikam ze najednou tu mame tolik vasnivych meterologu tongue
ale drzim vam palce u nas prsi krom vcerejska celi tyden tongue

23

Prší prší kyblík se plní tongue a tongue

24

Nevíte někdo, jak má být o víkendu? :-)

25