1

Téma: CB Curve

Chtel jsem se tu vas vsech zeptat, jestli se vyplati poridit tuhle plastovou klicku. V klidu mam asi 7cm a v CB 6000 jsem mel problem se vejit na delku, vzdycky mi dost jeste vycnivalo zkrabaceny pred tubusem a noseni nebylo zrovna komfortni. Myslel jsem ze tahle o neco delsi klec by problem mohla vyresit.

Na poslednim srazu mi zas nekdo rikal, ze se s ni spatne sedi,tim jak je dlouho a jde hluboko mezi nohy.

Co myslite, ma tahle hracka smysl? smile

2

Re: CB Curve

Ahoj, já teda nevím ale v klidu mám podle okolností 8 +/- něco a nosím CB6000s a dokonce úplně bez dilatační tyčky. Čím menší tím lepší.

3

Nazdárek, na 7 cm je moc dlouhá, v pohodě by ti měla stačit CB6000s. Nebo aspoň zůstaň u té CB6000. Jako začátečník jsem ten dojem neměl, pamatuju. Ale jako zkušenější už vím, že v klícce má být těsno, žádná rezerva ve špičce klícky. Kvůli nočním erekcím.

4

Moc děkuju za odpovědi a omlouvám se, že jsem už neodepsal. Nakonec jsem ten Curve přeci jen koupil, a zatím mi je v něm docela dobře (sic nijak časté nošení a max na den dva). Přes noc zatím jen jednou a dalo se po erekci zase znovu usnout.

CB 6000 mě jednou dost vyděsil při ranní erekci, kdy se mi klícka "zapřela" o varlata a dost krutě mi je zkoušela odtrhnout od těla hmm Možná byla chyba v moc širokém kroužku, erekce ale obecně způsobovaly jakési vyjetí klícky na konec penisu a tahání za šourek.
Teď s The Curve se tenhle problém o dost zmenšil, při erekci mi k délce klícky chybí jen kousek, takže se odtáhne od těla jen lehce, ani trochu nebezpečně.

Jinak je to trochu nepraktická věc, moc dlouhá, docela vytváří bouli a nejde s tím třeba moc zdvihnout nohu (brání tomu nohavice).