Re: Pražský sraz přátel Cudnosti č. 6
Zdravím vás tu všechny po návratu z dovolené. V tom druhém termínu 23. 6. sraz nebude, tak se na vás všechny budu těšit v Praze opět v září. Užívejte si zamčené a hravé léto :-)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » Pražský sraz přátel Cudnosti č. 6
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím vás tu všechny po návratu z dovolené. V tom druhém termínu 23. 6. sraz nebude, tak se na vás všechny budu těšit v Praze opět v září. Užívejte si zamčené a hravé léto :-)
A kdy chystáte víkenďák v září? Mě se to začíná docela dost plnit, podzim :-(
Xeno, něco o mě?
Jsem paní Kocourka, který sem chodí. Máme období kdy si moc nehrajeme a období kdy zas trochu ano. Používáme v souvislosti s tímto fórem určitá zařízeníčka, která se nám do hry hodí ;o)Kocourek je takový zlobivější S, a já jsem nedůsledná Dom, ale je to pro nás příjemná hra a občerstvení. Nevím co víc napsat ;o) Mám hodně zájmů v osobním životě - myslím v tom neúchylném, takže je se mnou trochu problém s časem a akcemi. Kdyžtak se ptej Xeno co Tě zajímá ;o)
pani.potvurka: Díky za info o vás. Tak se třeba na víkenďáku uvidíme nebo možná se nám podaří dojed na nějaký čtvrteční pokec v Ateliéru a probereme vaše úchylárny osobně :-)
Rádi Vás poznáme
Jsme manželé a se CB si hrajeme tak sedm let, ale velmi s přestávkami, jak kvúli problémům s zařízením, tak obecně ve vztahu. Ale nyní jsme začali novou etapu a s kovovým CB6000 je to úplně jiný level nošení, hygieny i komfortu. I hra a vztah je na jiné úrovni. Co bude dál se uvidí, ale doufám, že mohu říci, že jsme oba naplněni pozitivními zážitky mnohem více než kdy dříve.
Nám to hraní nastartovalo znovu vztah a už 2 roky nevím, co je to hádka :-)
Cestu do Prahy máme ve čtvrtek 7.7. Záměrně naplánovanou? :-D Mohli bychom zajít do Atelieru, tak uvidíme, zda Vojta bude souhlasit a promine mi, že jsem navrhla sama termín.
Ráda bych pokecala se všema osobně a vás poznala také.
Téma proběhlého srazu bych už asi uzavřel, pozvání na čtvrtek 7. 7. najdete zde:
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » Pražský sraz přátel Cudnosti č. 6
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB